majin33
Użytkownik
Nie bylo mnie na kompie nie mialem jak napisac potwierdzenia overa 10,5 rundy ale mam nadzieje, ze mimo wszystko ktos skorzystal i uchronilem kilka osob przed ladowaniem i utopieniem kasy na Wlodarczyku bo kilku w temacie sie napinalo generalnie przewidywania sie sprawdzily, nie wiedzialem jednak, ze Wlodarczyk bedzie az tak slaby. Chyba znowu glowa siadla i jednak jedno sie nigdy nie zmieni, na Wlodarczyka wystarczy kazdy mobilny na nogach dobry bokser, nawet bez jakiejs wybitnej techniki. Mimo wszystko szkoda, ale pisalem, ze Drozd to nie bedzie spacerek.Lebedev to lokata 8-10% w zaleznosci od buka, bede w duzym szoku jak walka minie polmetek. Jezeli Lebedev nie olal Kolodzieja i dobrze sie przygotowal, to bedzie ciezkie tko/ko na Kolodzieju. To jak ta walka bedzie wygladac i ile potrwa zalezy tylko od Ruskiego.
Co do Wlodarczyka to mam jakies zle przeczucia, widac, ze Diablo swietnie przepracowal okres przygotowawczy, fizycznie wyglada bardzo dobrze... forma jest i niby wszystko jasne i proste..... problem jednak w tym, ze Diablo musi ta walke wygrac przez nokaut. Nikt mu nie da wygrac na punkty, nie ma takiej opcji, za duzo ruscy kasy wylozyli najpierw na Czakijewa a teraz na Drozda. No i tutaj rodzi sie problem, Drozd to nie jest Czakijew czy Fragomeni. On sie nie da zlapac na takie smieszne lewe sierpy i na pewno poprowadzi walke na dystans. Z takimi zawodnikami Wlodarczykowi walczy sie bardzo ciezko przyklad Cunningham czy Palacios. Wlodarczyk bedzie musial troche pobiegac i poszukac w ringu Drozda i tutaj moze byc problem poniewaz Diablo ma w zwyczaju kolo polowy walki przestawic sie na polowanie na 1 cios gdy boksersko mu w ringu nie wychodzi. Ja wiem, ze dzisiejszy Wlodarczyk to calkiem inny Wlodarczyk i sam zaczalem go szanowac po ostatnich walkach ale ja wbrew wszystkim uwazam, ze czeka Polaka bardzo ciezka bitwa. To bedzie calkiem inna walka niz pojedynki z Fragomenim czy Czakijewem. Na teraz sklaniam sie na over rundowy na bet 365 jest linia 10,5 po kursie 1.40 Ostateczny typ podam jutro kolo poludnia. Ale przestrzegam przed ladowaniem ogromnych pieniedzy w Polaka. To nie bedzie spacerek.
Przypomne przy okazji 1 fakt, po porazce Mastera z Drozdem Diablo powiedzial, ze tamta walka oddzielila chlopcow od mezczyzn... kim zatem dzisiaj jest Diablo ? :grin:
8 listopada stajnia Wasilewskiego calkowicie padnie na kolana i skonczy sie zarabianie na frajerach.
Walki Kolodzieja nawet nie komentuje, Kolodziej to nie jest bokser, to leszcz jak i Najman ktory odpuszcza po I mocniejszym ciosie. Zenada.