B
493
bodescu_wampir
Użytkownik
Glaz-Miszkin NO betPaweł Głażewski - 1.30 - Betsafe .
Głaz kontra Miszkiń - wielka gala wojaka w sobotę . Oprócz jej i inne również ciekawe .
Rożnica między nimi jest taka jak np. obecnie porównać Kliczke do Adamka i to wystarczy .
Głaz = Bank .
Michał Cieślak vs Artur Binkowski - 1 - 1.20 = Bank - betsafe
Artur czyli mięso armatnie dla naszego naprawdę w przyszłości bardzo dobrego boksera . Namiesza u nas na podwórku konkretnie .
[/center]
Nie lubie Glaza... jego najwiekszymi sukcesami byla walka z RJJ i pokonanie na MP Masternaka... Dobrze wspolnie z Mackiem podgrzali atmosfere przed walka i nawet ja chetnie zobacze to starcie... a poszlo niby o co ? Ze Glaz czuje sie urazony, ze zostal wyzwany do walki przez rywala? Ponoc po walce z RJJ poczul sie jak prawdziwa gwiazda... Jednak pozniej przyszla walka w ringu i wtedy zobaczyl juz gwiazdy....
Miszkin spokojny i potrafi sie wypowiedziec... troche sie spocil, moze bylo zbyt goraco, a moze zapomnial uzyc antyperspirantu ?
Nie widzialem zadnych walk Macka, wiem ze nie sprostal silnemu Niemcowi...
Glaz nie jest atleta i jego ciosy jak to ktos napisal na innym forum sa tzw "pillow punch" (chyba pisownia dobra). Jesli przyjmiemy za fakt, ze spotyka sie dwoch sredniakow to szanse sa mniej wiecej wyrownane.
Glaz jest natomiast bardziej znany i jesli Miszkin go nie wykonczy przed czasem to ew sedziowie pomoga... Dla mnie No bet.
Cieslak-Binkowski a jesli gdzies jest to UD i wiadomo 10/10
Michala widzialem na tarczach jeszcze kiedy walczyl w GP na dolnym slasku... Zrobil na mnie wrazenie wtedy, a na mnie ciezko jest zrobic wrazenie. Dynamiczny i bije kombinacjami... Material na przyszlego mistrza. Dobre warunki fizyczne, jest rowniez sila... Rozwija sie caly czas... Ale za chwile trzeba bedzie lepszych trenerow a przede wszystkim sparingpartnerow( zaluje, ze nie moge byc jednym z nich). Przybral troche masy na potrzeby walki, ale sadze ze nie bedzie to mialo az tak duzego znaczenia dla jego szybkosci.
Po drugiej stronie Binkowski, ktory przylatuje lub przyjezdza po wyplate... Krzywdy Art raczej sobie nie da zrobic poprzez doswiadczenie, ale szanse na wygrana ma wg mnie zadne.
REasumujac jesli dzies znalazlby sie taki zaklad to stawiam UD dla Michala, dla mniej odwaznych absolutnie polecam zaklad na zwyciestwo....
JEsli zdarzyloby sie inaczej to sam w nastepnej walce wychodze do Arta...
Powodzenia