>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Boks - typy z analizami

majin33 211

majin33

Użytkownik
Tomasz Adamek - Vyacheslav Glazkov 1 1.58 Unibet Stawka 10/10 lapcie kurs bo do soboty spadnie pewnie do 1,35-1.40 ja wchodze za duzy hajs. Analiza wyzej, nie bede sie powtarzal. Adamek tego nie przegra, nie ma takiej opcji.
i do tego dubelek
Deonetay Wilder - Malik Scott 1 1.18 Unibet
Tomasz Adamek - Vyacheslav Glazkov 1 1.58 Unibet
Stawka 6/10. Mniejsza niz singiel na Adamka. Dlaczego mniejsza stawka? Stawiam na Wildera, gosc jest najmocniej bijacym obecnie zawodnikiem w HW nie liczac Kliczkow. Gosc ma torpede w lapie To co zrobil z Liakhovichem to po prostu poezja. Oprocz tego na wielu amerykanskich stronkach mozna bylo wyczytac, ze to wlasnie on zalatwil luk brwiowy Haye&#39;a przez ktory nie doszlo do walki z Furym. Malik Scott to jednak bardzo uzdolniony i swietnie wyszkolony piesciarz, bardzo niewygodny, ruchliwy, jest w ciaglym ruchu i kasa przeciwnika. Nie sadze, ze da sie zlapac juz w 1 czy 2 rundzie, jest na to za sprytny i generalnie jest na chwile obecna najwiekszym wyzwaniem dla Wildera. Jednak Scott ma dla mnie podejrzana szczeke, pokazal to przecietny Butler ktory go zamroczyl a potwierdzil to Chisora. Co prawda sedzia w walce na Wembley troche sie pospieszyl z przerwaniem pojedynku ale widac bylo, ze ciosy Chisory robia na Maliku wrazenie. Wilder bije jeszcze mocniej wiec uwazam, ze jak trafi w 2 czesci walki to bedzie po Scottcie.
Adamek to dla mnie lokata, dubelek dla troche odwazniejszych bo niewiadomo jak Wilder wytrzyma kondycyjnie jezeli Scott przetrwa pierwsze rundy ale uwazam, ze jezeli Deonetay trafi Scotta to skonczy robote.
Powodzenia.

szef10 216

szef10

Użytkownik
Scott to sparingpartner Wildera bardzo dobrze się znają, boksują razem od dobrych kilku lat, już lepiej spróbować Wilder przez KO, niż po takim kursie na wynik końcowy.
Adamek na Betsafe jest po 1.65, po 1.63 w opcji bez remisu, którą ja osobiście pobrałem. Stawka - 2 miejsce na świecie w IBF. Może to nie jest walka, której moglibyśmy oczekiwać, nazwisko Glazkow nie mówi nic więcej jak średniak. Obaj z &quot;jednej stajni&quot; od tego samego promotora, Glazkow to jego ostatni sparingpartner w razie wyrównanej walki pewnie będą naciagać werdykt na Adamka, bo raczej jego stawiają wyżej, tak jak to było z Cunningham&#39;em, gdy na bet365 live było 1,01 na Cunninghama a wygrał niejednogłośnie Adamek. Tutaj trzeba uważać moim zdaniem na remis, kurs minimelnie niższy a pewniejszy, tymbardziej, że Glazkow ma już na swoim koncie naciągany remis w przed ostatniej swojej walce właśnie ze Scottem, który będzie walczył z Wilderem. Adamek musi wygrywać by dostać walke z Kliczką i zapewnić sobie emeryture, czasu nie oszuka i wie, że to może być jego ostatnia szansa na walke o pas, widać determinacje. Tą walkę można nazwać najbezpieczniejszą drogą po kase Adamka, jego team moim zdaniem dobrze i bezpiecznie prowadzi Adamka. Jak dla mnie decyzja, w najgorszym wypadku niejednogłośna decyzja Adamek lub remis.

pablo_89 1,4K

pablo_89

Użytkownik
wg mnie granie na Wildera po kursie 1,16 za dużą kasę to spore ryzyko, Scott to dopiero pierwsze większe wyzwanie dla Wildera, Wilder tylko 2 razy walczył 4 rundy a ma bilans 30-0. nie wiadomo co stanie się gdy walka potrwa większy dystans, co z motoryką i czy Wilder potrafi przyjąc tego nikt nie wie, Scott jest świetnie wyszkolony technicznie i nie spisywałbym go na straty.
Pamiętam jak niedawno wszyscy widzieli przyszłego mistrza HW w Davidzie Price. Ja oglądając jego walkę ze Skeltonem widząc z jaką łatwością Skelton trafiał Pricea pomysłałem sobie że jak Price zawalczy z solidnym bokserem z mocnym ciosem to ten go ułoży do snu. I nie myliłem się, dwa razy grałem u buka na wygrane przez KO przez Tonyego Thompsona, kursy buków były szalone, pierwsza walka 10zł, druga walka 6zł. Następny przeciwko któremu można grać to Tyson Fury. Bojcov też niby wielki pretendent a przegrał z Lepaiem po kursie 6,50 co również grałem.
oczywiście Adamek to duży faworyt w walce z Glazkovem, wszystko będzie zależeć od Adamka w tej walce, szkoda ze to jedna z ostatnich walk Adamka, tak na prawdę to w najbliższych kilku latach polscy kibice boksu raczej nie będą często nastawiać budzika na 4-5 rano w niedzielę by móc kibicować rodakowi w walce o mistrzowskie pasy (oczywiście mam nadzieje że dzięki Fonfarze te budziki będziemy nastawiać często)

majin33 211

majin33

Użytkownik
Masz racje, dlatego tez zaznaczylem, ze dubelek dla odwaniejszych i za duzo mniejsza stawke niz singiel na Adamka. Goral to wygra spokojnie na pkt. To jest waga ciezka, ale Adamek to zlotowa i gruby hajs motywuje go duzo bardziej niz pas HW. Na tym powinnismy zakonczyc. Scott ma szklana szczeke, jak go Wilder ustrzeli to skonczy robote. Kurs powinnien oscylowac w granicach 1,3 na Wildera ale ja zaryzykuje. Skoro Chisora ustrzelil Scotta to Wilder tez powinnien dac rade.

Otrzymane punkty reputacji: +1
crisoo 398

crisoo

Użytkownik
Czytam Wasze opinie i typy na walkę Adamka, wchodzę na bet365, a tam na Górala kurs 2.20. Popieram argumenty poprzedników i pobieram typ na Polaka po takim kursie z pocałowaniem ręki.

majin33 211

majin33

Użytkownik
Ja dorzucam jeszcze Adamek wygra z Glazkovem ma pinnacle 1,83 stawka 6/10 jak Adamek tego nie wygra to jestem w tym miesiacu wrecz bankrutem ;)

gregor07 792

gregor07

Użytkownik
Tomasz Adamek (49-2, 29 KO) - Vyacheshav Glazkov (16-0-1, 11 KO) 1 1.80 (bet365)⛔ UD (110:117, 111:117, 112:116)
Jeśli Adamek marzy o jeszcze jednej walce mistrzowskiej w hw musi tę walkę wygrać. Ukrainiec to solidny pięściarz, brązowy medalista igrzysk olimpijskich, na zawodowstwie jeszcze nie pokonany. W jego rekordzie trudno jednak doszukać się zwycięstw nad klasowymi pięściarzami. Najważniejsze zwycięstwa odniósł nad Bakthowem i Hammerem, którzy są tylko średniakami. Ze Scottem zremisował, ale zdaniem zdecydowanej większości ekspertów i kibiców był w tej walce słabszy. Jak pokazała ta walka oraz 3 pierwsze rundy walki z Hammerem (Amerykanin poddał się z niewyjaśnionych powodów po 4 rundzie) Ukrainiec nie bardzo radzi sobie z szybkimi technikami. W ataku bardzo często się odsłania, dzięki czemu Adamek będzie miał szanse na liczne kontry. Atuty Adamka w hw wszyscy znamy. To jeden z najlepiej wyszkolonych technicznie pięściarzy w tej kategorii. Największe problemy w wadze ciężkiej sprawiali mu dużo wyżsi od niego oraz ,,śliscy&quot; Amerykanie. Glazkov nie należy do żadnej z tych grup. Mój typ: Adamek na punkty.
Daniel Ponce De Leon (45-5, 35 KO) - Juan Manuel Lopez (33-3, 30 KO) 2 2.75 (bet365)✅ TKO 2 runda
Będzie to dla obu Panów rewanż za walkę z 2008, którą błyskawicznie bo już w 1 rundzie przez TKO wygrał Lopez. Po tym starciu Lopez wygrał 9 kolejnych walk, w tym 7 przed czasem i wg wielu zajmował miejsce w czołówce rankingu p4p. Jego świetną passę przerwał jednak brutalnie wydawało się jedynie kolejny niezły przeciwnik do rekordu Orlando Salido, który dwukrotnie odprawił faworyta przed czasem w 2011 i 2012 r. Kolejną porażką obnażającą Lopeza było starcie z czerwca ubiegłego roku kiedy to zdeklasował i ostatecznie zastopował go Mikey Garcia. De Leonowi od czasu porażki z Lopezem również wiodło się różnie. Se średniakami zazwyczaj nie miał problemów, a z faworytami przegrywał. Mimo porażki dał jednak bardzo dobrą walkę ze wschodzącym Adrienem Bronerem, gdzie wg wielu zasłużył nawet na wygraną. Dużą niespodziankę sprawił za to w 2012 pokonując na punkty Jhony Gonzaleza, tym samym odpierając mu pas WBC w piórkowej. Tytuł stracił już jednak w następnym pojedynku przegrywając przed czasem z kreowanym na wielką gwiazdę Abnerem Maresem. Tyle o historii. Teraz na temat samej walki. Obaj wydają się po najlepszych latach kariery i dla przegranego najprawdopodobniej może to być koniec szans choćby na jeszcze jedną dużą walkę. Przebieg walki wydaje mi się czytelny. Próbujący punktować, ruchliwy i wyprowadzający dużo ciosów De Leon oraz pozostający w defensywie, atakujący zrywami Lopez, który mając zaufanie do swojej siły ciosu będzie liczył na powtórkę z pierwszej ich walki. Która taktyka okaże się skuteczniejsza, trudno powiedzieć. Dla mnie ta walka to typowe 50-50, także nie rozumiem kursów jakie proponują buki. Fakt, że Lopez walczy przed swoją portorykańską publicznością tym bardziej skłania mnie do postawienia na jego zwycięstwo. Mój typ: Lopez przed czasem.
Isaac Chilemba (21-2-2, 9KO) - Denis Grachev (13-2-1, 8 KO) 1 1.57 (bet365)✅ UD (99:91, 99:91, 100:90)
Chilemba to bardzo dobrze wyszkolony technicznie, może trochę za mało aktywny w ataku za to świetny w defensywie pięściarz. Jego styl będzie wodą na młyn na dosyć prosty styl boksowania Gracheva polegający na wywieraniu ciągłej presji. Co prawda taktyka ta dała mu niepodziewane zwycięstwa nad Sillakhem i Erdeiem, w pierwszym przypadku trafił nie grzeszącego umiejętnościami defensywnymi Ukraińca, a w drugim - moim zdaniem niezasłużenie pokonał utytułowanego Węgra na punkty. Tym razem jednak na takie szczęśliwe okoliczności nie będzie mógł liczyć. Chilemba podobnie jak Erdei będzie górował nad Grachevem techniką, ale w odróżnieniu od Węgra nie będzie w walce z Rosjaninem zardzewiały (Erdei walczył z Grachevem po prawie 2-letniej przerwie) co pozwoli mu być w ringu dużo bardziej aktywny dzięki czemu sędziowie punktowi nie będą mieli problemów ze wskazaniem zwycięzcy. Mój typ: Chilemba na punkty.

Adamek + Lopez + Chilemba 7.77
(bet365)⛔

Otrzymane punkty reputacji: +5
K 326

kurekq

Użytkownik
Chilemba - Grachev, Chilemba przez decyzję 2,10
Value dużo wyższe niż na Adamka, więc jak ktoś chce stawiać Polaka, to moim zdaniem zdecydowanie bardziej warto Chilembę (walka na tej samej gali).
Chilemba to pięściarz walczący z defensywy, bardzo inteligentny, mega trudny do znokautowania, jak już przyjmuje ciosy na twarz, co jest rzadkością, to amortyzuje uderzenia, ponadto ma bardzo dobry balans. Ktoś taki jak Grachev bardzo mu leży, Rosjaninowi niezwykle trudno będzie przebić się przez defensywę rywala, a technicznie ustępuje bardzo zawodnikowi z Malawi.
Jeśli chodzi o zwycięstwo na punkty, to zdecydowanie faworyzuję Chilembę, jest dużo lepszy technicznie, potrafił dać walkę na styk z dobrym Bellew, ponadto styl Gracheva pasuje mu jak ulał.
Pozostaje jeszcze kwestia nokautu Chilemby, ale tego to chyba nie spodziewa się nikt. Z 10 ostatnich walk 9 decyzji, mało agresywny styl, słaby cios, ponadto Grachev to twardy skurczybyk, agresywny Bute z mocnym ciosem nie dał rady go skończyć, to jakoś nie chce mi się wierzyć, by uczynił to ospały czasami Chilemba.
Zatem oczywistym zakończeniem tej walki wydaje mi się zwycięstwo Chilemby na punkty i warto w ten typ zainwestować. Dużo bardziej niż w czyste zwycięstwo Chilemby.
Adamek - Głażkow, walka potrwa cały dystans 1,42
Jestem chyba jedynym sceptykiem stawiania na Tomka na tym forum, ale cóż... Kursy na Adamka bardzo wzrosły, więc i 2,00 na Głażkowa nie jest jakimś super value, w okolicach 3,00 można by było brać bez wahania...
Uważam, że ta walka prawie na pewno roztrzygnie się na dystans. Obaj są wytrzymali, obaj mają słaby cios, obaj nastawiają sie na punktowanie - nie nokautowanie, o czym świadczy również niska waga obu zawodników, którzy doskonale wiedzą, że w tym pojedynku wygra pięściarz z lepszą szybkością i większym cardio.
Wszyskie znaki na niebie mówią o tym, że nikt w tej walce nie padnie i na to bym postawił. 1,42 to dobry kurs jak na tak prawdopodobny typ.

Otrzymane punkty reputacji: +3
gregor07 792

gregor07

Użytkownik
Tomasz Adamek (49-2, 29 KO) - Vyacheshav Glazkov (16-0-1, 11 KO) 1 1.80 (bet365)⛔ UD (110:117, 111:117, 112:116)
Jeśli Adamek marzy o jeszcze jednej walce mistrzowskiej w hw musi tę walkę wygrać. Ukrainiec to solidny pięściarz, brązowy igrzysk olimpijskich, na zawodowstwie jeszcze nie pokonany. W jego rekordzie trudno jednak doszukać się zwycięstw nad klasowymi pięściarzami. Najważniejsze zwycięstwa odniósł nad Bakthowem i Hammerem, którzy są tylko średniakami. Ze Scottem zremisował, ale zdaniem zdecydowanej większości ekspertów i kibiców był w tej walce słabszy. Jak pokazała ta walka oraz 3 pierwsze rundy walki z Hammerem (Amerykanin poddał się z niewyjaśnionych powodów po 4 rundzie) Ukrainiec nie bardzo radzi sobie z szybkimi technikami. W ataku bardzo często się odsłania, dzięki czemu Adamek będzie miał szanse na liczne kontry. Atuty Adamka w hw wszyscy znamy. To jeden z najlepiej wyszkolonych technicznie pięściarzy w tej kategorii. Największe problemy w wadze ciężkiej sprawiali mu dużo wyżsi od niego oraz ,,śliscy&quot; Amerykanie. Glazkov nie należy do żadnej z tych grup. Mój typ: Adamek na punkty.
Daniel Ponce De Leon (45-5, 35 KO) - Juan Manuel Lopez (33-3, 30 KO) 2 2.75 (bet365)✅ TKO 2 runda
Będzie to dla obu Panów rewanż za walkę z 2008, którą błyskawicznie bo już w 1 rundzie przez TKO wygrał Lopez. Po tym starciu Lopez wygrał 9 kolejnych walk, w tym 7 przed czasem i wg wielu zajmował miejsce w czołówce rankingu p4p. Jego świetną passę przerwał jednak brutalnie wydawało się jedynie kolejny niezły przeciwnik do rekordu Orlando Salido, który dwukrotnie odprawił faworyta przed czasem w 2011 i 2012 r. Kolejną porażką obnażającą Lopeza było starcie z czerwca ubiegłego roku kiedy to zdeklasował i ostatecznie zastopował go Mikey Garcia. De Leonowi od czasu porażki z Lopezem również wiodło się różnie. Se średniakami zazwyczaj nie miał problemów, a z faworytami przegrywał. Mimo porażki dał jednak bardzo dobrą walkę ze wschodzącym Adrienem Bronerem, gdzie wg wielu zasłużył nawet na wygraną. Dużą niespodziankę sprawił za to w 2012 pokonując na punkty Jhony Gonzaleza, tym samym odpierając mu pas WBC w piórkowej. Tytuł stracił już jednak w następnym pojedynku przegrywając przed czasem z kreowanym na wielką gwiazdę Abnerem Maresem. Tyle o historii. Teraz na temat samej walki. Obaj wydają się po najlepszych latach kariery i dla przegranego najprawdopodobniej może to być koniec szans choćby na jeszcze jedną dużą walkę. Przebieg walki wydaje mi się czytelny. Próbujący punktować, ruchliwy i wyprowadzający dużo ciosów De Leon oraz pozostający w defensywie, atakujący zrywami Lopez, który mając zaufanie do swojej siły ciosu będzie liczył na powtórkę z pierwszej ich walki. Która taktyka okaże się skuteczniejsza, trudno powiedzieć. Dla mnie ta walka to typowe 50-50, także nie rozumiem kursów jakie proponują buki. Fakt, że Lopez walczy przed swoją portorykańską publicznością tym bardziej skłania mnie do postawienia na jego zwycięstwo. Mój typ: Lopez przed czasem.
Isaac Chilemba (21-2-2, 9KO) - Denis Grachev (13-2-1, 8 KO) 1 1.57 (bet365)✅ UD (99:91, 99:91, 100:90)
Chilemba to bardzo dobrze wyszkolony technicznie, może trochę za mało aktywny w ataku za to świetny w defensywie pięściarz. Jego styl będzie wodą na młyn na dosyć prosty styl boksowania Gracheva polegający na wywieraniu ciągłej presji. Co prawda taktyka ta dała mu niepodziewane zwycięstwa nad Sillakhem i Erdeiem, w pierwszym przypadku trafił nie grzeszącego umiejętnościami defensywnymi Ukraińca, a w drugim - moim zdaniem niezasłużenie pokonał utytułowanego Węgra na punkty. Tym razem jednak na takie szczęśliwe okoliczności nie będzie mógł liczyć. Chilemba podobnie jak Erdei będzie górował nad Grachevem techniką, ale w odróżnieniu od Węgra nie będzie w walce z Rosjaninem zardzewiały (Erdei walczył z Grachevem po prawie 2-letniej przerwie) co pozwoli mu być w ringu dużo bardziej aktywny dzięki czemu sędziowie punktowi nie będą mieli problemów ze wskazaniem zwycięzcy. Mój typ: Chilemba na punkty.

Adamek + Lopez + Chilemba 7.77
(bet365)⛔
Niestety Adamka złapał już wiek, ale takiemu Szpilce ciągle jest w stanie dać niezły wycisk. Lopez i Chilemba zgodnie z planem.

Otrzymane punkty reputacji: +4
gregor07 792

gregor07

Użytkownik
Jeff Horn (6-0-1, 5 KO) - Rivan Cesaire (11-4-1, 3 KO) 1 1.15 (bah) 9:00/ 1 1.14 (bet365) 8:00✅ TKO 9 runda
Tak wiem, kurs marniutki, ale może akurat ktoś potrzebuje do podbicia. W sumie to 14% lokat banki nie rozdają. Horn to bardzo obiecujący pięściarz, ćwierćfinalista olimpijski, który bardzo ładnie odnalazł się na ringach zawodych. Na rozkładzie ma już niezłego i przede wszystkim twardego Samuela Colombana (KO 1 runda), który przed walką z Hornem nigdy wcześniej nie przegrał przed czasem i byłego pretendenta IBF Ben Rabeha. Skazą na jego rekordzie jest tylko jeden remis, właśnie z jutrzejszym rywalem. Remis ten polegał przerwaniu walki w 3 rundzie z powodu przypadkowego rozcięcia na twarzy Cesaire, który nie mógł kontynuować walki, w wyniku czego z powodu rozegrania niewystarczającej liczby rund ogłoszono techniczny remis. Po dwóch rundach u wszystkich sędziów 20:18 prowadził Horn. Tym razem na taki szczęśliwy dla Cesaire zbieg okoliczności bym nie liczył i typuję pewne zwycięstwo młodszego z Australijczyków. Typowany na przyszłą gwiazdę Horn po prostu nie może mieć problemu z rywalami klasy swojego jutrzejszego oponenta. Problemem dla niego nie powinien być również dystans 12 rund (walka o pasek WBO Oriental), ponieważ w tej kwestii Cesaire również nie jest specjalnie doświadczony - tylko jedna 10-rundówka na jego koncie. Mój typ: Horn przed czasem.

Otrzymane punkty reputacji: +3
Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Odlanier Solis - 1.44 - 10/10⛔ - bet365 .
Ja pierdol..... cud przegrał z 43 letnim Thompsonem
Łał 1.44 na Solisa . Na Kubańskiego mistrza olimpijskiego i mistrz świata trenowanego przez wielkiego speca Pedro Diaza .
To bet weekendu ze sportów walki . Grać i łapać to szybko bo będzie spadać .
Dysproporcja będzie tutaj we wszystkim . W szybkości w technice czy poruszaniu się . Solis to czołówka wagi ciężkiej i teraz jest w mega formie w jakiej nie był nigdy , schudł i to widać .
Solis jest nie do pokonania technicznie jedyną szansą dla jego rywali jest młodość i kondycja . Tego Thompson niestety nie ma .
42 letni Thompson polegnie i zostanie łatwo ograny . Nic więcej nie warto tutaj pisać . Naprawdę polecam to zagrać .
https://www.youtube.com/watch?v=m1mEjR2bM2Q

gregor07 792

gregor07

Użytkownik
Jeff Horn (6-0-1, 5 KO) - Rivan Cesaire (11-4-1, 3 KO) 1 1.15 (bah) 9:00/ 1 1.14 (bet365) 8:00✅ TKO 9 runda
Tak wiem, kurs marniutki, ale może akurat ktoś potrzebuje do podbicia. W sumie to 14% lokat banki nie rozdają. Horn to bardzo obiecujący pięściarz, ćwierćfinalista olimpijski, który bardzo ładnie odnalazł się na ringach zawodych. Na rozkładzie ma już niezłego i przede wszystkim twardego Samuela Colombana (KO 1 runda), który przed walką z Hornem nigdy wcześniej nie przegrał przed czasem i byłego pretendenta IBF Ben Rabeha. Skazą na jego rekordzie jest tylko jeden remis, właśnie z jutrzejszym rywalem. Remis ten polegał przerwaniu walki w 3 rundzie z powodu przypadkowego rozcięcia na twarzy Cesaire, który nie mógł kontynuować walki, w wyniku czego z powodu rozegrania niewystarczającej liczby rund ogłoszono techniczny remis. Po dwóch rundach u wszystkich sędziów 20:18 prowadził Horn. Tym razem na taki szczęśliwy dla Cesaire zbieg okoliczności bym nie liczył i typuję pewne zwycięstwo młodszego z Australijczyków. Typowany na przyszłą gwiazdę Horn po prostu nie może mieć problemu z rywalami klasy swojego jutrzejszego oponenta. Problemem dla niego nie powinien być również dystans 12 rund (walka o pasek WBO Oriental), ponieważ w tej kwestii Cesaire również nie jest specjalnie doświadczony - tylko jedna 10-rundówka na jego koncie. Mój typ: Horn przed czasem.
TKO 9 runda. Do mometu przerwania u wszystkich sędziów 80:72, tj wszystkie rundy dla Horna.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Odlanier Solis - 1.44 - 10/10 - bet365 .
Łał 1.44 na Solisa . Na Kubańskiego mistrza olimpijskiego i mistrz świata trenowanego przez wielkiego speca Pedro Diaza .
To bet weekendu ze sportów walki . Grać i łapać to szybko bo będzie spadać .
Dysproporcja będzie tutaj we wszystkim . W szybkości w technice czy poruszaniu się . Solis to czołówka wagi ciężkiej i teraz jest w mega formie w jakiej nie był nigdy , schudł i to widać .
42 letni Thompson polegnie i zostanie łatwo ograny . Nic więcej nie warto tutaj pisać . Naprawdę polecam to zagrać .
Edit : walka w sobotę wieczorem w Turcji .
Edit 2 : zaufanie to podstawa ;) Szakal1991 taki o to kupon posłał poniżej pod filmem
na kubańskiego mistrza świata i olimpijskiego, który na zawodowych ringach na razie nic nie osiągnął zapomniałeś dodać. A ostatnio wyłapał masę bomb na twarz od buma z Norwegii.
Znowu rywalem Tony Thompson i znowu widzę chcecie sromotnie przepier... kupę hajsu. Powodzenia życzę :]

majin33 211

majin33

Użytkownik
Panowie, Solis sie swietnie przygotowal do walki z Thompsonem. Widzialem wczoraj jego zdjecia, zgubil chyba z 10kg. Zajedzie Thompsona i albo go skoczy w koncowce albo wygra na pkt. Thompson to kawal boksera, prawdziwy wojownik, ale z kandycja na 6-7 rund. Solis go pokona. Gdzies ostatnio czytalem, ze dostal ultimatum od promotorow, albo sie bierze za siebie i wygrywa albo daja sobie z nim spokoj. Zaczekam jeszcze do soboty rano bo licze, ze kursy podskocza do 1,5-1,6 ale tez na pewno zagram na Solisa. Stawke, kus i buka podam kolo soboty rano, 1.44 to troche za malo licze, ze jednak podskoczy. I nie kierujcie sie walka Thompsona z Pricem, Price to dno i tona mulu.

K 326

kurekq

Użytkownik
Kurs w okolicach 1,50 na Solisa to jedna wielka pomyłka bukmacherów. PRZYGOTOWANY Solis przewyższa Thompsona pod każdym względem, Pulev pokonał Thompsona bez większych problemów, to Solis zrobi to tym bardziej, tym łatwiej i tym efektowniej.
Thompson pokonał Price&#39;a, który był bardzo wysoko notowany u bukmacherów (najpierw kurs 1,12 później 1,30 na zwycięstwo z Thompsonem), ale jednak zdecydowanie przeceniany. W pierwszej walce Tony nie zrobił praktycznie nic, a Price rozkraczył się po &quot;gwiazdce ninja&quot; prawdopodobnie rzuconej z publiczności. ???? Drugi pojedynek to pokaz, delikatnie mówiąc, słabiutkiej kondycji Price&#39;a.
Solis to jak wiadomo jeden z większych leniów i zarazem talentów wagi ciężkiej, jednak pragnę zauważyć, że do najważniejszych walk, które były prawdziwym wyzwaniem (no, tak naprawdę to miał taką jedną) potrafił się świetnie przygotować, przynajmniej pod względem wagowym.
Po filmikach wrzuconych przez Pudziana nie mam wątpliwości, że Thompson zostanie po prostu rozjechany przez świetnie przygotowanego Kubańczyka.

gregor07 792

gregor07

Użytkownik
Panowie, Solis sie swietnie przygotowal do walki z Thompsonem. Widzialem wczoraj jego zdjecia, zgubil chyba z 10kg. Zajedzie Thompsona i albo go skoczy w koncowce albo wygra na pkt. Thompson to kawal boksera, prawdziwy wojownik, ale z kandycja na 6-7 rund. Solis go pokona. Gdzies ostatnio czytalem, ze dostal ultimatum od promotorow, albo sie bierze za siebie i wygrywa albo daja sobie z nim spokoj. Zaczekam jeszcze do soboty rano bo licze, ze kursy podskocza do 1,5-1,6 ale tez na pewno zagram na Solisa. Stawke, kus i buka podam kolo soboty rano, 1.44 to troche za malo licze, ze jednak podskoczy. I nie kierujcie sie walka Thompsona z Pricem, Price to dno i tona mulu.
W sobotę rano to kursy na Solisa spadną, a nie podskoczą. Zgadnij dlaczego i to wcale nie z powodu dużej ilości zakładów na Solisa.

gregor07 792

gregor07

Użytkownik
Dla Solisa to ostatnia szansa i zdaje się, że on też o tym wie. Powinien wygrać, w jakim stylu trudno powiedzieć. Niestety na głębsze analizy w ten weekend brak czasu.

chapi 555

chapi

Użytkownik
Dla Solisa to ostatnia szansa i zdaje się, że on też o tym wie. Powinien wygrać, w jakim stylu trudno powiedzieć. Niestety na głębsze analizy w ten weekend brak czasu.
Bardzo łatwo powiedzieć w jakim stylu, słabym albo żenująco słabym. Ba, gdyby walka była na dystansie 8 rund wchodziłbym all in na Thompsona. Prosiak z Hawany to nie tylko leń, ale moim zdaniem zwyczajnie słaby bokser, na zawodowym ringu nie pokazał zupełnie nic, a przynajmniej odkąd śledzę jego karierę, czyli jakieś 4 lata wstecz. To co było przedtem oraz w amatorce to wg. powiedzenia &quot;dawno i nie prawda&quot;.
Niestety stary Thompson może być równorzędnym partnerem przez kilka rund, potem wiek da o sobie znać. A te powyższe uwagi to tak apropos kolejnych walk i rywali, jak dla mnie brak szans na jakikolwiek sukces.

gregor07 792

gregor07

Użytkownik
Jorge Paez Jr (37-4-1, 22 KO) - Vivian Harris (31-9-2, 19 KO) 2 11.00 (bet365) 23:00✅ MD (94:96, 94:96, 95:95)
Kursy moim zdaniem zdecydowanie przesadzone. Weteran Harris najlepsze swoje walki toczył ok 10 lat temu, kiedy to udało mu się zdobyć pas WBA i pokonać takich rywali jak Hurtado, M&#39;baye czy Urkal. Gdy między 2010 a 2012 rokiem odniósł 6 porażek i tylko jedną walkę zremisował wydawało się, że powinien już zakończyć karierę, ale w ubiegłym roku odniósł dwa kolejne zwycięstwa, w tym nad rywalem o bilansie 23-1. Oczywiście rekord zawodnika nie musi świadczyć o jego klasie sportowej, ale była to spora niespodzianka w wykonaniu Harrisa. Jego rywalem będzie dzisiaj Jorge Paez jr, syn legendarnego Jorge Paeza, który oprócz nazwiska i niezłego rekordu właśnie nie ma dotąd specjalnych sukcesów na koncie. Na swojego rywala w jednej z dwóch ostatnich walk w karierze wybrał go Erik Morales. Panowie mieli spotkać się właśnie dzisiaj, ale legendarny Meksykanin odniósł kontuzję podczas przygotowań, a w jego miejsce wskoczył doświadczony Amerykanin. Morales karierę chciał zakończyć dwoma zwycięstwami i sam fakt, że na na rywala wybrał właśnie Paeza daje sporo do myślenia. Oczywiście Paez jest zdecydowanym faworytem, jest młodszy, mniej rozbity, walczy u siebie i przede wszystkim jest po pełnym obozie przygotowawczym, ale nie jest na tyle klasowym pięściarzem żeby faworyzować go w takim stopniu jakim czynią to buki. Weteran Harris pokazał, że stać go jeszcze na sprawienie niespodzianki. Po jego stronie zdecydowanie warunki fizyczne, jest 10 cm wyższy i ma 10 cm większy zasięg ramiom, z czego mam nadzieję będzie umiejętnie korzystał. Co prawda ostatnie zwycięstwo przed czasem zaliczył 5 lat temu, ale myślę, że jeśli trafi otwartego w ataku Paeza Jr to ma szanse na 20 KO w karierze. Mój typ: Harris przed czasem.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom