>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Biegi narciarskie sezon 2012/2013

Status
Zamknięty.
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Charlotte Kalla - Kikkan Randall 1 @ 1,65 Betsafe
Kalla może i człapie, ale 10 km C masówka to kompletnie nie jest odpowiedni dystans dla Randall. Uważam że Kikkan już się skończyła na tym TDS i teraz będzie już tylko gorzej. Kalla człapie czy nie powinna przyjechać co najmniej w tap 10. Do tego ten styl lepiej jej pasuje. Np rok temu Kalla 15, Randall 27. Może być powtórka.
Kolonia - Bessmertnykh 1 @ 1,20 Unibet
Pjoter Northung - Vyleżanin 1 @ 1,25 Unibet
Tereska Johaug - Lahteenmaki 1 @ 1,22 Unibet

Taki Tripel z biegów na jutro. Na samych faworytów inne wyniki nie wchodzą w rachubę. Teresa przegra z Justyną ale tak to nie ma żadnej konkurentki. Piotr i Kolonia muszą się bić o wygraną, nikt nie może zawalić jeśli chce wygrać TDS. Vyleżanin i Bessmertnykh na tym dystansie nie czują się za specjalnie, więc uważam że pomimo tego że kursy są żałosne to w połączeniu dają przyzwoite AKO i tak też zagrałem.
Trochę z dupy pisanie ale nie mam czasu ;)

valderrama 145

valderrama

Użytkownik
Kyllonen - Jacobsen 1 1,60 w Betsafe
po raz drugi ta sama para w biegu na 10 km klasykiem tym razem masowym.Drugi etap to 25 sek przewagi na korzyść Finki.Dziś na 3,3 km różnica wyniosła 0,6 sek dla Norweżki.Ubiegły rok TDS dał dwie dość wyraźne wygrane Kyllonen (choć była w klasyfikacji TDS dopiero 21 Jacobsen 9) liczę że powinno być tak dalej

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Kyllonen - Jacobsen 1 1,60 w Betsafe
po raz drugi ta sama para w biegu na 10 km klasykiem tym razem masowym.Drugi etap to 25 sek przewagi na korzyść Finki.Dziś na 3,3 km różnica wyniosła 0,6 sek dla Norweżki.Ubiegły rok TDS dał dwie dość wyraźne wygrane Kyllonen (choć była w klasyfikacji TDS dopiero 21 Jacobsen 9) liczę że powinno być tak dalej
Rok temu obie były w dużo gorszej dyspozycji niż teraz.Ja z tym typem się nie zgodzę,nie po takim kursie. Bieg masowy to nie to co bieganie pojedynczo.Nie wydaje mi się,żeby Finka urwała Norweżkę. Urywać będzie Kowalczyk i Johaug. A reszta mocniejszych przybiegnie w jakiejś grupce i wtedy ostatnie metry zadecydują.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Szewczenko-Bohler 1,55 betsson
Lokata 55%. Roznice czasowe na kazdym etapie - 9km C Oberhof, w Canmore 10km C MS czy rok temu w VdF o prawie minute na korzysc weteranki. Bohler w tym sezonie to dno i nie zdziwie sie jak nie dobiegnie do mety a Ukrainka uwielbia niedzielny podbieg wiec zrobi wszystko zeby byc jak najwyzej po jutrzejszym etapie.

Otrzymane punkty reputacji: +3
S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
kylonen -jacobsen 1 @1.56 maraton saarinen -steira 1@ 1.68 Tobet lahtemaki-weng [email protected] Tobet finki kontra sfrustrowane norwezki,pogram na te pierwsze,ktore z biegu na bieg coraz wyżej
To ja gram przeciwko ;).
Weng-Lahtenmaeki 2,37 expekt ⛔
Steira-Saarinen 2,20 expekt ✅
Roponen-Tchekaleva 2,20 tobet✅
Szewczenko-Bohler✅ 1,55 Betsson
Saarinen to wrak i co za duzo to niezdrowo, Steira walczy o top 3 wiec musi wyprzedzac takie zawodniczki jak Saarinen, w Oberhofie na 9km szybsza. Roponen to samo niedawno o wiele szybsza. Weng i Lahtenameki obie zawiodly , szanse daje po 50/50 wiec biore wyzszy kurs.

Otrzymane punkty reputacji: +16
lukasz44 29

lukasz44

Użytkownik
To ja gram przeciwko ;).
Steira-Saarinen 2,20 expekt ✅
Saarinen to wrak i co za duzo to niezdrowo, Steira walczy o top 3 wiec musi wyprzedzac takie zawodniczki jak Saarinen, w Oberhofie na 9km szybsza. Roponen to samo niedawno o wiele szybsza. .
Podziękował za ten typ ???? Spory plusik dzięki Tobie ????
Pozdr.

D 224

dboniem

Użytkownik
Interesuje mnie klasyfikacja H2H Randall-Kalla, gdy Kalla tak niewiarygodnie pobiegła na 15km, jej przewaga nad Amerykanką zrobiła się olbrzymia, natomiast na jutrzejszy ostatni wyścig pozostało jej 9 s przewagi nad Randall.
Czy Randall ma szanse jutro wyprzedzić Szwedkę? albo gdzie mogę znaleźć pojedynek tych dwóch pań ?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Lehteenmaki - Kalla 1 @ 1.66✅ Bet365

Krista startuje 4 sekundy wcześniej, na ścianie w ostatnich 2 sezonach lepsza o 1.24 i 34 sekund.
Szwedka tradycyjnie będzie człapać, a Finka powalczy o 4.msce...

Otrzymane punkty reputacji: +3
S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Lehteenmaki - Kalla 1 @ 1.66 Bet365 Krista startuje 4 sekundy wcześniej, na ścianie w ostatnich 2 sezonach lepsza o 1.24 i 34 sekund. Szwedka tradycyjnie będzie człapać, a Finka powalczy o 4.msce...
Magia.. w polaczeniu z Roponen i Johaug mamy genialnego tripelka na jutro ;).
Na Finke juz spadlo na 1,50 hehe

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Zeller-Haag: Zeller @1,72 Unibet✅✅izzi ponad 2 minuty jej dołożyła Niemka;)

Dla mnie prawdziwy hicior.Zeller na starcie ma 39 sekund przewagi.Ostatnie 2 lata pokonywała tą górkę bardzo przyzwoicie(kończąc na 6 i 7 miejscu).Szwedka w tym czasie ani razu nie podjęła wyzwania,wycofując się dwukrotnie(raz przed tym etapem,raz już przed 10 km klasykiem). Dziś owszem pokazała się z dobrej strony,ale dziś był klasyk.Sądzę że w lepszej formie jest Niemka.Dodatkowo ma większe doświadczenie na tym podejściu niż Haag.Szwedka ostatnio weszła tu w 2009 roku na dobrej 6 pozycji,ale ona wtedy była ścisłą czołówką PŚ.

Otrzymane punkty reputacji: +12
T 1,9K

telich

Użytkownik
Magia.. w polaczeniu z Roponen i Johaug mamy genialnego tripelka na jutro ;).
Na Finke juz spadlo na 1,50 hehe
albo analityk z bet365 jest niewidomy, albo kursy wystawial jego syn, ja zapewne pogralbym Johaug @1.5, gdyby miala nawet z jakies 40 s straty do Steiry, a ona ma przewage, lokata roku jak na razie dla mnie :razz: po drugie tez nic dodac nic ujac do tego tripla, o ktorym napisal Soltysiao, oj poplynie jutro bet365 za to ????

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
A.Jacobsen - L.R.Roponen /1/ --- 1.45 @ Unibet ✅ 5-8 chyba pobiegły w tym samym czasie :p
Firefox właśnie usunął mi gotową analizę do tego. W skrócie - Jacobsen ma minutę i 6 sekund przewagi nad doświadczoną Finkom. W ostatnich latach biegały pod ścianę w podobnych czasach, dlatego nie widzę dużych szans na skuteczną pogoń Roponen. Nie taka promocja, jak podawali panowie wyżej, ale warto sobie gdzieś to zmiksować ;)

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Kto pogral triple badz duble w bet ten ma na jutro mocne typy. Johaug ze wygra etap za 2,10 rowniez bylo genialne. Z tego co zostalo godna uwagi jest jeszcze para w expekcie.
Szewczenko-Herrmann 4,93 expekt
Niemozliwe odrobic taka strate ? A mozliwe, tym bardziej ze gonic bedzie weteranka podbiegu ktora osiaga swietne wyniki na tej gorze. Herrmann natomiast to malo doswiadczona zawodniczka, nigdy nie skonczyla tego podbiegu, bedzie miala klopot z rozlozeniem sil. Kurs ogromne value.
Johaug-Weng 1,20 bwin
Lokatka 20% w prezencie po raz kolejny.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom