>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Biegi narciarskie sezon 2012/2013

Status
Zamknięty.
levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
10 km C na dochodzenie: Julia Ivanova TOP 6@8,00 Unibet⛔⛔26 msc,jednak bez formy
Taki jeden &quot;dog&quot; po zacnym kursie. Nie ma Ishidy,więc trzeba poszukać innej specjalistki od klasyka. Rosjanka startuje z odległym 25 miejscem,ale do szóstej Jacobsen traci tylko 9 sekund.Przed rokiem w tym biegu wystartowała z 49 pozycji,kończąc na 13.W tym sezonie może nie ma podstaw żeby aż tak mocno wierzyć w jej formę,jednak ja tu bardziej patrzę na formę rywalek.I nie widzę zbyt wielu mocniejszych.W dzisiejszym biegu jest spora grupa zawodniczek ze stratą 20-40 sekund i większość z nich szybko zjedzie się w jedną grupę.Julia jest bardzo dobra technicznie,myślę że dziś mocno nastawi się na ten bieg.Symbolicznie ją zagrałem w TOP 6.Fortuna ten bet &quot;wyceniła&quot; na 2,81;)

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
TOP 6 Randall @ 1.65⛔ Unibet wygląda fajniutko...
ciekawy kurs na Lahteenmaki @ 3.25 TOP 6⛔ Unibet...
Ona powinna być wysoko i do &quot;6&quot; może wskoczyć jeśli pójdzie zgodnie z planem, tzn. grupa szybko się połączy

valderrama 145

valderrama

Użytkownik
Kylloenen - Jacobsen 1 1,57 w bet 365
Finka 8 sek ( w zeszłym roku 15 sek różnicy) straty do Norweżki była druga za Justyną w Kanadzie wydaje się że forma ok.W ubiegłym roku klasykiem pobiegła szybciej 44 sek a i forma gorsza. Jacobsen klasykiem biega przecietnie więc liczę że nie będzie miała szans
Randall z Jacobsen za 1,63 w fortunie też powinna być lepsza

Otrzymane punkty reputacji: +7
toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
wie ktoś czemu Teichmann nie wystartował?

postawiłem kasę head to head Hellner vs Teichmann za 1.5 i jestem ciekaw co się z nim zadziało (???)

D 3,3K

davey_watt

Użytkownik
Finki dziś rewelacyjne, nawet co do Aino-Kaisy się pomyliłem. Sztafetę będą miały na podium MŚ.
W nowy rok sprinty w Szwajcarii. Teoretycznie Randall musi to wygrać, ale popatrzcie na profil, jest dość pagórkowato i same podejście pod górkę, więc mogą być emocje.
Póki co stawiam na h2h: Kylloenen-Herrmann 2 1.71 w b365 ✅
Niemka jest rewelacyjna w tym TdS, o ile prolog to żadna niespodzianka, to dziś w klasyku spisała się na medal. Pograłem sobie nawet dla zabawy jej wygraną ;) Dla mnie super sprinterka, trochę mi przypomina trochę sprinty Ingemarsdotter, też taka mocna co jak się rozpędzi to nie ma zmiłuj. Finka w prologu dowolnym straciła do niej sporo, według mnie półfinał to max, bo jej lepiej leżą biegi klasykiem.
Denise przed rokiem 4 w Toblach, liczę, że będzie jeszcze lepiej ????

bardzo luźny dubel z tobetu:
Van der Graaff - Fabjan 1 1.65 ✅
Na faworytkę gospodarzy, Fabjan to nie wiem czy coś specjalnego szykuje na ten 1 sprint, czy jest aż tak beznadziejna? W Canmore też była ciężka trasa i Szwajcarka sobie poradziła ze Słowenką.
Johaug - Steira 1 1.33 ???? To nawet Jóźwika by zaskoczyło ;]
Na podbitkę... Kryśka z tego co patrzę w historii, to nigdy nie przebrnęła kwali w dowolnym ;] No i wiadomo jak traktuje te sprinty, startuje raz na 100 lat.
Tereska niby pracowała coś nad tymi sprintami, do 1/4 powinna się załapać.

Otrzymane punkty reputacji: +10
levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Finki dziś rewelacyjne, nawet co do Aino-Kaisy się pomyliłem. Sztafetę będą miały na podium MŚ.
W nowy rok sprinty w Szwajcarii. Teoretycznie Randall musi to wygrać, ale popatrzcie na profil, jest dość pagórkowato i same podejście pod górkę, więc mogą być emocje.
Póki co stawiam na h2h: Kylloenen-Herrmann 2 1.71 w b365
Niemka jest rewelacyjna w tym TdS, o ile prolog to żadna niespodzianka, to dziś w klasyku spisała się na medal. Pograłem sobie nawet dla zabawy jej wygraną ;) Dla mnie super sprinterka, trochę mi przypomina trochę sprinty Ingemarsdotter, też taka mocna co jak się rozpędzi to nie ma zmiłuj. Finka w prologu dowolnym straciła do niej sporo, według mnie półfinał to max, bo jej lepiej leżą biegi klasykiem.
Denise przed rokiem 4 w Toblach, liczę, że będzie jeszcze lepiej ????
Podium Niemki Unibet wycenił na 3,25.Ja już pobrałem;)

D 224

dboniem

Użytkownik
Jeśli jakiś znawca mógłby się wypowiedzieć:
Przez przypadek postawiłem dubel w Expekcie po łącznym kursie 4,21 jeden zakład już wszedł,
drugi to pojedynek H2H w klasyfikacji generalnej Tour de Ski Kalla - Randall dałem na Randall.
Czy Amerykanka ma szanse na wyprzedzenie Szwedki, czy może już kontrować, albo zaczekać do któregoś tam wyścigu mając na uwadze, że któryś tam wyścig to koronny dystans którejś zawodniczki?

Z 0

zola25

Użytkownik
Pytanie styl klasyczny 10km vdfiemme
Witam!
bet365 dal juz kursy, tylko że data przy zdarzeniu jest 1 stycznia co jest nie możliwe, kiedy jest ten bieg 3 stycznia? Bo szukam i znaleźć nie mogę. Pozdrawiam zola25

T 1,9K

telich

Użytkownik
Witam!
bet365 dal juz kursy, tylko że data przy zdarzeniu jest 1 stycznia co jest nie możliwe, kiedy jest ten bieg 3 stycznia? Bo szukam i znaleźć nie mogę. Pozdrawiam zola25
oni tak czesto robia, ze blokuja przed najblizszymi zawodami, a tym przypadku przed dzisiejszym sprintem ????
post do usuniecia

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Jonsson vs Northug 1.4 - 2.70

Może mnie ktoś uświadomić dlaczego tak wysoki jest kurs na Norwega??wg mnie jego sprint jest ok, czy Jonsonn jest aż tak zajebisty?czy są jakieś trzecie czynniki o których nie wiem?

edit: Dzięki Telich za uświadomienie (jestem sprinterskim ignorantem), ale dopiero jak zobaczyłem Jonsonna w ćwierćfinale to skumałem co to za as. Masakruje ten gość!! Zaliczył dupę i miał sporą stratę, a i tak osiągnął drugie miejsce dające awans. Wow, jestem pod wrażeniem. Ciekawe tylko czy zostaną mu po tym siły na finał, ale już i tak mnie zachwycił.

T 1,9K

telich

Użytkownik
Jonsson vs Northug 1.4 - 2.70

Może mnie ktoś uświadomić dlaczego tak wysoki jest kurs na Norwega??wg mnie jego sprint jest ok, czy Jonsonn jest aż tak zajebisty?czy są jakieś trzecie czynniki o których nie wiem?
przesledz sobie wyniki Emila w sprincie, a w szczegolnosci w tym sezonie, to bedziesz wiedziec dlaczego jest az takim faworytem i znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie ????
http://www.fis-ski.com/uk/604/613.html?sector=CC&amp;amp;competitorid=98289&amp;amp;type=result&amp;amp;rec_start=0&amp;amp;limit=50

X 283

xpiccolox

Użytkownik
Johaug - Steira 1 1,30 Unibet (Johaug startuje druga, 8 sek nad trzecią Steirą, wg mnie nie da się wyprzedzić)
Kalla - Randall 2 1,90 Unibet (Kikan ma 14 sek przewagi, Kalla jednak mnie nie przekonuje) - w bet365 na Randall 1,66
Weng - Ropponen 1 1,55 Unibet (Weng ma 7 sek straty do Finki, jest to więc żadna różnica, w Oberhofie zawaliła totalnie, ale może to i przez trasę która jej nie leżała)
Wariaty:
Kalla - Jacobsen 2 3,75 Unibet (tutaj nie mam racjonalnego argumentu, zaledwie 4 sekundy różnicy więc startują razem, dla mnie tu może się wszystko zdarzyć)
Roponen - Lahteenmaki 2 2,35 bet365
Co sądzicie o tym? Nie &quot;siedzę&quot; w biegach, więc przyda się opinia ekspertów którzysię znają na tym.

T 1,9K

telich

Użytkownik
Johaug - Steira 1 1,30 Unibet (Johaug startuje druga, 8 sek nad trzecią Steirą, wg mnie nie da się wyprzedzić)
Kalla - Randall 2 1,90 Unibet (Kikan ma 14 sek przewagi, Kalla jednak mnie nie przekonuje) - w bet365 na Randall 1,66
Weng - Ropponen 1 1,55 Unibet (Weng ma 7 sek straty do Finki, jest to więc żadna różnica, w Oberhofie zawaliła totalnie, ale może to i przez trasę która jej nie leżała)
Wariaty:
Kalla - Jacobsen 2 3,75 Unibet (tutaj nie mam racjonalnego argumentu, zaledwie 4 sekundy różnicy więc startują razem, dla mnie tu może się wszystko zdarzyć)
Roponen - Lahteenmaki 2 2,35 bet365
Co sądzicie o tym? Nie &quot;siedzę&quot; w biegach, więc przyda się opinia ekspertów którzysię znają na tym.
jesli chodzi o pare Kalla - Randall to ja gram na Szwedke, szkoda, ze dzisiaj nie ma tego biegu, bo z tego co zauwazylem Kikkan po sprintach na drugi dzien jest mega slaba na dystansie, przed Alpe Chermis ostatni bieg technika dowolna, czyli &#39;preferowana&#39; Kalli, wg. mnie wyglada bardzo dobrze w tegorocznym TdS, stracila mega czasu do Kowalczyk na 2 etapie, ale to byl klasyk, a po drugie Justyna zmiazdzyla reszte, jak dla mnie Kalla jutro troche nadrobi do Justyny, a na mecie bedzie wyzej od Kikkan ????

D 224

dboniem

Użytkownik
A jest już gdzieś w ofercie pojedynek Kalla-Randall tylko, że w kalsyfikacji końcowej TDS, nie w tym kolejnym wyścigu, potrzebuje do skontrowania starego zakładu?

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Cześc. Pojawiły się już kursy H2H na jutrzejszy bieg na 15 km. Prosiłbym, by znawcy tego tematu (Sołtysiao, Davey Watt) ;) w wolnej chwili wypowiedzieli się w tej kwestii. ????
Pozdro!

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
jacobsen-sarasoja ✅ lokata od samego poczatku ;)
1,31
pinnacle
Lokata, Norwezka bedzie o minute szybsza od Finki ktora nie dosc ze na tym dystansie jest slabsza, na tej trasie wolniejsza w poprzednich edycjach, no i dorzucajac to ze Jacobsen startuje o 13 sek nic zlego tutaj nie powinno sie wydarzyc...

jedrula 38K

jedrula

Użytkownik
jacobsen-sarasoja
1,31
pinnacle
Lokata, Norwezka bedzie o minute szybsza od Finki ktora nie dosc ze na tym dystansie jest slabsza, na tej trasie wolniejsza w poprzednich edycjach, no i dorzucajac to ze Jacobsen startuje o 13 sek nic zlego tutaj nie powinno sie wydarzyc...
moze i astrid wygra,ale poprzednich latach to finka jej dołozyła ponad minute
http://www.fis-ski.com/pdf/2010/CC/2662/2010CC2662RL.pdf
w ub roku juz astrid gorą
http://www.fis-ski.com/pdf/2012/CC/2565/2012CC2565RL.pdf

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Kalla - Randall zdecydowanie najciekawsza i najbardziej wyrównana para na jutrzejszy bieg.
W biegu na 9km klasykiem wbrew opiniom &quot;speców&quot; obie spadały w klasyfikacji niczym Tonio Tajner na bule,ale to był klasyk,jutro tak nie będzie.
Randall w tym sezonie bardzo poprawiła wytrzymałość i już na dystansach (zwłaszcza w łyżwie) radzi sobie całkiem przyzwoicie.
Kalla z kolei startuje troche na świezości- czy jednak nie odbije się to negatywnie na jej kondycji?Już we wczorajszym finale sprintu było widać,że nie wytrzymała.
Wśród steku bzdur pomyłek i lapsusów komentatorów TVP (ah gdyby tak chociaż raz TVP zamiast takiej żenady puściła biathlon z duetem Jaroński-Wyrzykowski abonament byłby płacony chętniej) powiedzieli jedną ważną rzecz - Kalla przy swojej świetniej technice łyżwy, męczy się mniej niż rywalki.Czy to wystarczy aby odrobić 14 sekund do Kikkan?Moim zdaniem,mimo wszystko tak.
Obie nie powinny wypaść z 10,ich rywalizacja powinna byc ciekawsza niż walka o zwycięstwo bo 50s Johaug nie odrobi.
Kalla - Randall : Kalla @2,1 Bet365 ✅

Teraz juz chyba nawet pan Babiarz zauważy,że Randall to nieomal klon Majdic - świetna w sprincie,przeciętna na dystansach

Otrzymane punkty reputacji: +9
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom