Nie wypłacisz NIC dopóki nie zrobisz pełnego obrotu. Czytajcie temat.Witam
Wpłaciłem 350zł i z bonusem razem mam 700zł. Czy można wypłacić całą nadwyżkę 17.06.2010 r. np. 1000zł, zostawiając w bet at home 350zł jeśli nie zrobiłem wymaganego obrotu?
tak wiem dlatego kumpel specjalnie sie pytal na LC i problemow nie robili ???? wiem ze to dziwne ...Dziwne, bo w warunkach bonusa było:
"Jeśli bierzesz udział w akcji bonusowej, wówczas wypłata nie jest możliwa w czasie trwania akcji promocyjnej (od 26 maja do 16 czerwca 2010, w obu przypadkach godz.12:00 CET)."
Dziwne, ja tez zrobilem obrót, ale jak chce wypłacić to oto mam taki komunikat:dodam ze nie trzeba czekac do 16 czerwca z wyplata jesli sie wczesniej dokonalo obrotu ???? sprawdzone, kumpel dzis zrobil wyplate i doszlo elegancko (dodam ze gadał na LC i mowili ze mozna)
1. Po aktywowaniu bonusu tj. wpisaniu odpowiedniego kodu nie ma szans anulować bonusu, jeżeli chcesz to zrobić to spróbuj pogadać z supportem.Witam
Dziś wpłaciłem pieniądze(50zł) na moje konto Bet-At-Home oraz aktywowałem bonus 100% z okazji MŚ. I mam kilka pytań.
1. Zacząłem grać w kasynie i ugrałem 400zł (oczywiście nie da się tutaj wykorzystać bonusu). Na moim koncie znajduję się obecnie ~500zł (400-wygrana z kasyna 100-wpłata+bonus). Czy można wypłacić to 400zł? Albo jakoś pozbyć się tego bonusu? bo w trakcie próby wypłaty piszę, że muszę wykonać odpowiedni obrót(chce wypłacić 350zł)
2.Czy stary obrót z bonusu powitalnego(50zł-Wpłata 25zł-Bonus) jest jeszcze aktywny jak przegrałem wszystkie pieniądze?
Czekam na odp.
Wlasnie nie trzeba czekac do 16 pytalem wczoraj typa na live chacie czy moge zlecic powiedzial zebym probowal no i kasa poszla...Ciekawe tylko czy dojdzie ale skoro mi odjeli z konta to raczej napewno ????Zastanawiam się nad wpłatą, ale chyba jeszcze warto poczekać. Może inne buki tez dadzą jakieś promo na MŚ. Nie podoba mi się to że aby wypłacić trzeba czekać do 16 czerwca.
Ja mam inny sposób na sprawdzenie czy obrót został już zrobiony.Kalkulator i jazda... nie ma tak jak na betssonie albo gamebookersie. Musisz policzyć sobie samodzielnie ile postawiłeś.
tak liczą się z tym że musisz pamiętać żeby kurs wynosił minimum 2,00.czy zaklady live tez zaliczamy do obrotu?
Moze byc problem chodz nie zawsze gral moj kolega u mnie i sie nie czepiali ale gadalem ze znajomym co zalozyl konto na siebie i na brata na jednym IP i dostal bana!!!Takze roznie moze byc!!!Ryzyko jakies jest!Witam mam zamiar zarejestrowac się w bukmacherze bet at home i zgarnąć promocje. Chciałbym zapytać czy jeśli zarejestruje sie z ip mojego komputera to czy pozniej ewentualnie mogę logować się i grac z innych komputerów (ip). Kieruje to pytanie poniewaz na jakis czas wyjezdzam do kuzyna a chcialbym dalej stawiac zaklady i czy bede mogl to robic jesli moj kuzyn ma rowniez swoje konto na bah, ktorego jednak nie uzywa. Czy to moze stanowic jakiś problem??