daje sobie jednak spokoj nie ma co sie srac za przeproszeniem rozmawialem z dwoma osobami i mowia ZE NIE MA OPCJI BY KOMUS WYPLACILI PRZED 16STYM widocznie albo mieliscie szczescie albo szly walki jakies i zablokowaliNa to wygląda, że wszystko zależy od tego na kogo się trafi. Jedni pozwalają wypłacić, a inni nie. Pewnie trzeba jak coś próbować do skutku, aż trafi się na odpowiednią osobę.
wiesz bonus trwa do 16 czerwca moze jakos zle rozliczyli? tzn ich blad system zatwierdzil i napewno nie bedzie juz zadnych problemow, albo blad systemu(w co nie wierze) albo taka niepisana norma, w kazdym razie powodzenia na meczu wszedles all in z cala kwota no no szczescie bedzie potrzebne ????Dziwne.
Wpłaciłem 100pln wpisałem kod B2010 powinno być na koncie 200pln patrze a tu 400pln. Wylogowałem się zalogowałem myślałem że błąd a tu co ? dalej 400pln. Wchodzę w podgląd konta pisze wpłata 100pln Pozostałe 300pln ostatnio wpłacałem tam po 100pln i wszystko wtopa na pierwszym kuponie i tak 5 razy może oni to jakoś inaczej policzyli ? ???? nie zamierzałem się tym przejmować i postawiłem all na mecz jeden który jest na live ;]
tak, liczy się... już to było w tym temacie 3 razy pisane.
Dostaniesz, ale dopiero jak przelew do nich dotrze, a jak wczoraj do nich wpłaciłeś to pewnie dopiero we wtorek-środę będziesz mógł aktywować bonus.Witam!
Mam pytanie wczoraj wpłaciłem 50 PLN i postawiłem zakład za całą wpłatę czyli 50 PLN ale zakład mi wtopił i na koncie mam 0 PLN, przy wpłacie nie wpisywałem kodu do bonusu" B2010" ale chciałem dzisiaj wpisać ten kod to wyskakuje mi że na koncie gracza znajduje się otwarta przedpłata, z tego względu realizacja bonusu nie jest możliwa. Wpłate aktywowałem przez screen przelewu bankowego i niewiem czy dostanę ten bonus czy nie???