K
0
karpiu1234
Użytkownik
przeczytaj warunki lub caly ten watek i bedziesz wiedzial.... boze co za ludzieCzy ten kurs dotyczy wydarzenia czy całego kuponu.
przeczytaj warunki lub caly ten watek i bedziesz wiedzial.... boze co za ludzieCzy ten kurs dotyczy wydarzenia czy całego kuponu.
Skoro pieniędzy jeszcze nie ma, to skąd system ma wiedzieć ile ci przyznać bonusu...Witam. Wpłaciłem na BAH 50zł godzinę temu. Zwykle jak wpłacałem to pieniądze na koncie pojawiały się w minutę. Chciałem skorzystać z bonusu B2010 , więc muszę czekać dopóki pojawią się pieniądze na koncie czy mogę wpisać już teraz ten kod?
możesz stawiać nawet 1,01 ale do wymaganego obrotu zaliczy tylko 2,0 i więcej ???? :]A czy muszę stawiać tylko i wyłącznie po kursie minimum 2? Mogę naprzykład po mniejszym i wtedy po prostu nie będzie mi się liczyło to do obrotu? Czas na wykonanie obrotu jest 6 miesięcy więc wolę najpierw trochę ugrać, a póżniej poobracać grając jakimś systemem na większe stawki.
Wydaje mi się, że tak, bo promocja dotyczy tylko jednego konta z gospodarstwa domowego, więc jeśli na tym koncie na którym dostałeś bonus powitalny nie skorzystasz z bonusu na Mundial, to z tej promocji na Mistrzostwa będziesz mógł skorzystać na drugim koncieJezeli mam juz jedno konto w tym buku korzystałem z promocji a utworze nowe (i nie dostane juz powitalnego) to czy w zamian za to otrzymam tę promocje ?
No pewnie, nie będzie problemu jeśli nie chcesz korzystać z bonusu ????Można nie korzystać z bonusu i później wypłacić BEZPROBLEMOWO kase????????
Policzyć :jezora: Nie ma innej opcji, no chyba że napisać do livesupportu, ale nigdy tego nie próbowałem więc nie wiem czy napiszą :jezora:jak szybko sprawdzic ile zostało do obrotu?
Można nie korzystać z bonusu i później wypłacić BEZPROBLEMOWO kase????????
Musisz minimum raz obrócić wpłatą, sprawdzone przez Live Chat.No pewnie, nie będzie problemu jeśli nie chcesz korzystać z bonusu ????
No tak, ale jemu chyba chodziło o ten 3-krotny obrót czy trzeba robić :jezora:Musisz minimum raz obrócić wpłatą, sprawdzone przez Live Chat.