Vader kiedys to gdzies pieknie opisal chyba w przypadku Betssona ? ze takie promocje z marnymi kursami wcale nie sa takie kolorowe ????I z takiej promocji trudno nie skorzystać, oferta może nie najlepsza u buka ale MŚ itp. się będzie obstawiać. W końcu nie każdy buk daje 100% do 350 zł. I trochę mnie śmieszą jak ktoś 20-50 zł korzysta na bonusie, jak się trafia taka okazja to trzeba dawać max czyli 350 *2 = 700 w ostateczności nie mniej niż 250.
dokładnie ????ale nie ma chyba obowiazku grac tylko i wylacznie kursow >2, ze tak sie glupio zapytam?
mozna tez 'dorabiac' sobie na nizszych, tylko nie wliczaja sie one do obrotu?
A co w sytuacji, gdy nie mam stałego IP ? Mam Orange Freedom i z tego co wiem przy każdym logowaniu mam przydzielany inny IP z puli Orange. Mało prawdopodobne, ale teoretycznie wczoraj na moim dzisiejszym IP ktoś mógł dokonać wpłaty. Jest jakiś sposób na sprawdzenie czy ktoś już wpłacał z mojego IP ?Ale bonus przysługuje tylko na jedno IP co oznacza że jeżeli próbował by ktoś na innym koncie z tym samym IP wziąć kolejny bonus to BAN na 100% i strata pieniędzy.
Na to pytanie Ci nie odpowiem. Ale napisz do supportu, live chat najlepiej właśnie z takim pytaniem i zaraz Ci odpiszą na e-maila czy od razu z nimi pogadasz.A co w sytuacji, gdy nie mam stałego IP ? Mam Orange Freedom i z tego co wiem przy każdym logowaniu mam przydzielany inny IP z puli Orange. Mało prawdopodobne, ale teoretycznie wczoraj na moim dzisiejszym IP ktoś mógł dokonać wpłaty. Jest jakiś sposób na sprawdzenie czy ktoś już wpłacał z mojego IP ?
Mam to samo obrocilem 2800 w 3 dni i musze czekac do 16-ego tez nie robi mi to przyjemnosci ale nie bede narzekal 350 nie lezy na ulicyTeraz mam już jasność:
"Zlecić wypłatę tak, ale czy zostanie opracowana?
Odjęcie kwoty zostanie wykonane dopiero po ukończeniu akcji bonusowej."
Czyli i tak wypłacą 16 czerwca. A mi to robi różnicę, bo nie mam na koncie w bet-at-home drobnych tylko sporo większą kwotę, którą chętnie bym już zainwestował
Ludzie czytanie ze zrozumieniem boli czy jak? gdzie jest napisane ze musisz zrobic obrot do 16 czerwca? umownie jest ze do 16 czerwca nie mozna wyplacac pieniedzy a co do obrotu :Obrót 2 800 zł w 3 dni? no nieźle, tylko pogratulować. Ja w 3 dni zrobiłem zaledwie 700 zł obrotu. I do 16 czerwca zapewne nie uda mi się wykonać pełnych 2 800 zł ???? szkoda bo byłaby kasa na następne promocje w innych bukach ????
naprawde? u mnie na odwrot facet zasypywal mnie punktami regulaminu ze do 16-ego trzeba czekac i nie ma bata, napisze dzis jeszcze raz moze trafie na kogos innegoSupport na miala pisze co innego niż livesupport ???? Na live mi powiedzieli, że jak będę chciał wypłacić, to mam się do nich zgłosić i nie będzie problemu.