>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bet-at-home. Zgarnij Bonus MŚ , 100% do 350 PLN

katalonczyk9 0

katalonczyk9

Użytkownik
bah znowu daje fajny banusik na dużą imprezę piłkarską. Ah gdyby tylko mieli większą ofertę i wypłaty nie były od równowartości 100 EUR.

sekular 47

sekular

Użytkownik
A jak wplace 350 i odbiore bonus a nastepnie wykonam obrot na np 4tys ale gralem kursy 1.9 to co nie moge wyplacic kasy?
To troche bez sensu... bo to tak jakby ktos kazal grac poprostu 4 razy vaBank;)

B 0

bastas01

Użytkownik
czy rozumiem ze za 50+50 czyli 100 musze postawic zaklady aby uzyskac co najmniej 400 zl wygranej?
a mozna np za 100 postawic zaklad po kursie 4 zl i jak wejdzie wyplacic?

/Musisz uzyskać 400zl obrotu nie wygranej grając @4,00 za 100 robisz tylko 100zł obrotu

wincent 150

wincent

Użytkownik
Dziecko, jak nawet nie wiesz co to jest obrót, i tak banalnych wytłumaczeń nie jesteś w stanie zrozumieć to zajmij się czymś innym, a nie hazardem ... nie mówiąc już o obrażaniu ludzi.
I w pełni popieram: bukmacherka dla pełnoletnich.
Czy jakiś moderator może zamknąć temat? Bo wszystko ważne juz było na pierwszej stronie, a to się robi trochę niedorzeczne.

kaczmar123 39

kaczmar123

Użytkownik
mam takie pytanko: mój brat grał kiedyś w Bah lecz usunął konto jakieś 1,5-2 lata temu, czy jeśli teraz założę konto na swoje dane ale ten sam adres to przyznają mi bonus?

P 0

piterw1987

Użytkownik
Nie jestem ekspertem od BAHa ale wydaje mi sie że nie można po prostu od tak usunąć konta. No chyba że po dłuższych rozmowach z supportem. Więc dowiedz sie czy napewno usunął konto bo jak nie usunął to możesz mieć potem wałka przy wypłacie.

P 8

persinho

Użytkownik
Wplacam 350zl, otrzymuję dodatkowe 350zł. Dokonuję jednego zakładu. Za 700zl gram króla strzelców tj. kurs 12. 700x12=8400zl. 4 krotny obrot jest spelniony od ręki?

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Wplacam 350zl, otrzymuję dodatkowe 350zł. Dokonuję jednego zakładu. Za 700zl gram króla strzelców tj. kurs 12. 700x12=8400zl. 4 krotny obrot jest spelniony od ręki?
nie. musisz zagrac za laczna sume x3 czy x4 [nie czytalem tego] czyli jak bedziesz mial 700zl to musisz zagrac zaklady o wartosci 2800zl minium[ w przypadku obrotu x4]

prokocim200 0

prokocim200

Użytkownik
oczywiscie ze bonus jest przyznawany przy kazdym rodzaju wplaty ja wplacalem karta peysedcard no i dostalem odrazu bonus 100 procent

Z 0

znawcaa

Użytkownik
Jak wygląda sprawa z rozpiską?

powiedzmy gram sobie 2z3 i
A.-1.3
B.-1.3
C.-1.65
rozpis AB kurs 1.69
rozpis AC kurs 2.14
rozpis BC kurs 2.14
czyli do obrotu składają się tylko 2 grupy ? dobrze rozumiem ?

unique- 32

unique-

Użytkownik
Czy kiedykolwiek ktoś miał sytuację, że BAH dzwonił w sprawie weryfikacji? Sprawa wygląda tak, że KIEEEDYYYŚŚŚŚ miałem założone konto na pełnoletnią kumpelę (ja wtedy nie byłem pelnoletni) i teraz tak myślę, że wypadałoby skorzystać z bonusu. Ze skanem dowodu wrazie wypłaty nie będzie problemu ale zastanawiam się nad tym telefonem- dziewczyna nie ma pojęcia o tych &quot;gierkach&quot;, a szkoda aby pieniądze przepadły ????

marasking 63

marasking

Użytkownik
A jak wplace 350 i odbiore bonus a nastepnie wykonam obrot na np 4tys ale gralem kursy 1.9 to co nie moge wyplacic kasy?

To troche bez sensu... bo to tak jakby ktos kazal grac poprostu 4 razy vaBank;)
Nie wiem skąd wziąłes te 4 x va bank

C 0

ciumak

Użytkownik
Mam pytanko wpłaciłem 30 zł. Posłałem im mail-a z skanem druczku od przelewu. Kwota został zaksięgowana. Ale obecnie jeszcze nie mogę skorzystać z bonusu...(Na Pana/i koncie gracza znajduje się otwarta przedpłata, z tego względu realizacja bonusu nie jest możliwa!) I moje pytanie brzmi czy np. jak bym zaczął grać tymi środkami co obecnie mam na koncie czy realizacja bonusu będzie dalej możliwa ?

E 0

ej-no-xd

Użytkownik
Czy kiedykolwiek ktoś miał sytuację, że BAH dzwonił w sprawie weryfikacji? Sprawa wygląda tak, że KIEEEDYYYŚŚŚŚ miałem założone konto na pełnoletnią kumpelę (ja wtedy nie byłem pelnoletni) i teraz tak myślę, że wypadałoby skorzystać z bonusu. Ze skanem dowodu wrazie wypłaty nie będzie problemu ale zastanawiam się nad tym telefonem- dziewczyna nie ma pojęcia o tych &quot;gierkach&quot;, a szkoda aby pieniądze przepadły ????

zaloz na siebie teraz...

R 0

rus

Użytkownik
Krótkie, proste pytanie.

Kupon
drużyna 1 - drużyna 2, typ 1 kurs 1.5
drużyna 1 - drużyna 2, typ 2 kurs 1.4

AKO 2.10

Kupon zaliczony do obrotu?

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Krótkie, proste pytanie.
Kupon
drużyna 1 - drużyna 2, typ 2 kurs 1.4
AKO 2.10
Kupon zaliczony do obrotu?
drużyna 3 - drużyna 4, typ 2 kurs 1.4
ako: 2,10 i jest oki

L 51

legionista880

Użytkownik
Mam pytanko wpłaciłem 30 zł. Posłałem im mail-a z skanem druczku od przelewu. Kwota został zaksięgowana. Ale obecnie jeszcze nie mogę skorzystać z bonusu...(Na Pana/i koncie gracza znajduje się otwarta przedpłata, z tego względu realizacja bonusu nie jest możliwa!) I moje pytanie brzmi czy np. jak bym zaczął grać tymi środkami co obecnie mam na koncie czy realizacja bonusu będzie dalej możliwa ?
tak to juz sie wlicza do bonusu

Do góry Bottom