nie. musisz zagrac za laczna sume x3 czy x4 [nie czytalem tego] czyli jak bedziesz mial 700zl to musisz zagrac zaklady o wartosci 2800zl minium[ w przypadku obrotu x4]Wplacam 350zl, otrzymuję dodatkowe 350zł. Dokonuję jednego zakładu. Za 700zl gram króla strzelców tj. kurs 12. 700x12=8400zl. 4 krotny obrot jest spelniony od ręki?
Nie wiem skąd wziąłes te 4 x va bankA jak wplace 350 i odbiore bonus a nastepnie wykonam obrot na np 4tys ale gralem kursy 1.9 to co nie moge wyplacic kasy?
To troche bez sensu... bo to tak jakby ktos kazal grac poprostu 4 razy vaBank
Czy kiedykolwiek ktoś miał sytuację, że BAH dzwonił w sprawie weryfikacji? Sprawa wygląda tak, że KIEEEDYYYŚŚŚŚ miałem założone konto na pełnoletnią kumpelę (ja wtedy nie byłem pelnoletni) i teraz tak myślę, że wypadałoby skorzystać z bonusu. Ze skanem dowodu wrazie wypłaty nie będzie problemu ale zastanawiam się nad tym telefonem- dziewczyna nie ma pojęcia o tych "gierkach", a szkoda aby pieniądze przepadły ????
drużyna 1 - drużyna 2, typ 1 kurs 1.5Krótkie, proste pytanie.
Kupon
drużyna 1 - drużyna 2, typ 1 kurs 1.5
drużyna 1 - drużyna 2, typ 2 kurs 1.4
AKO 2.10
Kupon zaliczony do obrotu?
tak to juz sie wlicza do bonusuMam pytanko wpłaciłem 30 zł. Posłałem im mail-a z skanem druczku od przelewu. Kwota został zaksięgowana. Ale obecnie jeszcze nie mogę skorzystać z bonusu...(Na Pana/i koncie gracza znajduje się otwarta przedpłata, z tego względu realizacja bonusu nie jest możliwa!) I moje pytanie brzmi czy np. jak bym zaczął grać tymi środkami co obecnie mam na koncie czy realizacja bonusu będzie dalej możliwa ?