>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Bet-at-home - Wpłata/Wypłata pieniędzy

baros 12,4K

baros

Użytkownik
właśnie...nikifor...nigdy tutaj nie gadałem na livechacie i kurcze niewiem jak? mógłbyś mi powiedzieć jak bo nie bardzo wiem....

baros 12,4K

baros

Użytkownik
no to ja wiem że na bah... ;|
no klikam to właśnie i potem lipa.... napisze wiadomosc i wyslac nie moge cyz cos....nie wiem o co tam chodzi

K 0

krystian1

Użytkownik
Nie wiem czy juz wiecie:

bet-at-home.com PL: W zwiazku z sytuacja zmiany banku z BPH na PEKAO oraz uzyskania nowego numeru konta bankowego 23 1240 6247 1111 0000 4972 8376, nasz serwis oczekuje na mozliwosc wykonywania przelewów z nowego konta. Cala sytuacja wymaga czasu, jednak mozemy zapewnic, iz w przypadku umozliwienia wykonywania operacji bet-at-home.com dolozy wszelkich staran aby wyplata zostala przekierowana mozliwie jak najszybciej na podane w poleceniu wyplaty konto bankowe.

bet-at-home.com PL: Jednoczesnie przepraszamy za utrudnienia i prosimy o wyrozumialosc i cierpliwosc.

K 0

krystian1

Użytkownik
Powiem Wam tylko ze ja juz czekam na kase od od soboty(tydzien czasu) i ciagle jej nie ma. Znam kupe osob ktore maja identyczne. Domyslam sie ze wszytkei przelewy bankowe z bah zostaly zablokowane. Ciekawi mnie tylko co sie stalo bo za rowno sportingbet czy expect mial konto w bph i wszystko dziala bez zarzutu(nie slyszalem o podobnych przerwach w przelewach, przychodza z nowego konta).

conir 0

conir

Użytkownik
czekam tydzien czasu na kase z BAH, w ubiegla sobote zlecilem przelew

tlumacza sie, ze niby zmiana konta itp ale ja mysle ze tu chodzi o co innego ???? ]

pozdRo

J 0

jari

Użytkownik
Niestety mam ten sam problem. W zeszly weekend wygrałem troszkę pieniędzy i zleciłem to w 2 przelewach. Oba zostały potwierdzone przez BAHome, kwota odjęta od stanu konta, pojawił się wpis &#39;transakcja zrealizowana&#39;, a na koncie nadal kasy nie ma. Kontaktowałęm sie z helpdeskiem i generalnie stan mojej wiedzy jest taki jak kolegi wyżej - zmiana banku, konta, oczekwianie na możliwość przelewu. Po pierwsze panowie z BAH mogli powiadomić klientów, że będa jakieś problemy ze zmianą konta (zrezygnowałbym z gry i przelewy własnej kasy w stronę BAH), po drugie PKO to chyba nie jedyny bank w Polsce (a na pewno najgorszy). Jaki problem założyc konto gdzie indziej i słać kase z nowego konta? Po trzecie są jeszcze konta w innych krajach skąd BAH może zlecić przelew a anulować przelew via Nowe PKO/BPH... Nie wiem, dziwna sytuacja. Ma ktoś może więcej informacji na ten temat.

ps: rozmawiałem na live chacie z kimś z BAH i zapewniał, że to kilkudniowa przerwa w przelewach i w przyszłym tygodniu powinno być wszystko OK.

K 0

krystian1

Użytkownik
Oni mieli rachunek w bph, ale bph zostalo kupione przez PeKaO(nie pko bp) i nastepuje obecnie stopniowe wchlanianie bph prze pekao. Z tego co sie oribentuja bph mial jeden z ciekawsych rachunkow rozliczeniowych. Korzystaja zniego m.in. sportingbet, expect betway. Tyle ze u tamtych bukow nikt nie zauwazyl takich problemow.
A przelewy miedzy rachunkami w roznych panstwach nie dosc ze kosztuja sporo to i trwaja dluzej.

K 0

krystian1

Użytkownik
A co innego mozna zrobic? ???? Juz mysle ze sie taki szum wokol znich zrobil, ze nie pozwola sobie na wieksza zwloke i na poczatku tygodnia kasa powinna schodzic na konta.

conir 0

conir

Użytkownik
A co innego mozna zrobic? ???? Juz mysle ze sie taki szum wokol znich zrobil, ze nie pozwola sobie na wieksza zwloke i na poczatku tygodnia kasa powinna schodzic na konta.
Obyś miał racje, jeśli o mnie chodzi dam znać na forum kiedy pieniadze beda zatwierdzone na moim koncie

pozdRawiam

J 0

jari

Użytkownik
Rozmawiałem dzis z typem na live support: podobno naprawde chodzi o problem techniczny zwiazany z przeniesieniem konta i wszysto ma wrocic do normy w tym tygodniu. To tyle co na razie wiem, ale nie ukrywam ze ta sytuacja jest dla mnie lekko niepokojaca. :-? Nie rozumiem jednej rzeczy np. skoro konto jest zablokowane czy nieaktywne do przelewow to dlaczego kasa jaka wyznaczylem na zleceniu zostala odjeta juz od mojej puli i oznaczona jako &#39;wyplata&#39; skoro tak naprawde nie zostala wyplacona (bo przeciez: &quot;czekaja na mozliwosc z nowego konta....&quot;). Gdzie ona jest skoro u nich juz nie ma a u mnie jeszcze nie ma.... Mam podane dwa terminy realizacji dwoch przelewu: 07.04 i 08.04... Skoro wiedzieli ze nie moga przelewow robic to po co brali te kwoty do realizacji...

rooni21 0

rooni21

Użytkownik
Dobrze jari gadasz ???? po co odejmowali te pieniądze z konta mogli np. dać komunikat, ze maja problemy techniczne i ze narazie nie można wypłacać. :/ Ehh no, ale co nam pozostaje tylko czekać na kasę az wpłynie na konto.

K 0

krystian1

Użytkownik
Najlepiej ich troche ponaciskac. Im wiecej osob skarzacych sie na nich w livechacie tym lepiej. Takze wchodzcie kilka razy dziennie(nawet jako gosc) i sie pytajcie co z ta kasa(jakies przeklenstwa, grozby ze idziecie do innego buka, jazycie temat). To ich troche zmotywuje ????

hard3r 0

hard3r

Użytkownik
OMG masz skaner ? Musisz po prostu zeskanować (czyli wsadzić dowód na skaner i oprogramowaniem do skanera wykonać skan a nastepnie zapisać jako jpg lub doc) dowód swojej mamy... i wysłać skan dowodu dla BAHa

Do góry Bottom