>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

AutoMobilClub

Status
Zamknięty.
M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Ja tam kupiłem sobie Forda Escord 1,3 benzyna+gaz.. I nie narzekam, okazja była to kupiłem, dużo nie dałem bo nie całe 2tyś, ale mi to na początek wystarcza, prawko mam dopiero pół roku... ;)
Okazja chyba dla tego co sprzedawał :]

fokus 0

fokus

Użytkownik
no to poradzi mi ktos jakie autko kupic?

mianowicie szukam czegos do granicy 5 tys
3-drzwiowka najlepiej, nie lubie duzych aut

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Jak juz Rover, to Rover 200 w dizlu.
Astra za duzo pali, a fiat gowno wart. Do reno ciezko o czesci i tam z elektryka słaba w francuskich autach. Ludzie zachwalaja civice bo tania i solidna ponoc, do tego kazdy mechanik zna ja na pamiec.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Również z tego zestawu wybrał bym hondę, ale z mocniejszym silnikiem, VTI albo VTEC (chyba dobrze pamietam?)
Osobiście jestem zwolennikiem VAGów (seat, VW,itd), ale coraz bardziej przekonuje sie do hond.

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Jeśli głównym kryterium jest 5k to za dużego pola manewru nie ma. Z tych podanych i realnych Astra najłatwiejsza w eksploatowaniu, łatwo dostepne częsci itd tyle że to już trochę nie ta epoka ;) Też moge sie pozytywnie opinie wyrazić na temat Civica, czy Rover&#39;a (to już inna półka) jednak w tych cenach raczej ciezko będzie coś znaleźć chyba ze &quot;do roboty&quot; ale nie chodzi o to żeby potem wydawać drogę tyle żeby to jakoś jeździło.
Ogólnej zasady nie ma, w tych cenach to rzaczej wybiera sie z tego co jest niż z tego co byśmy chcieli, można trafić na jakiegoś starszego zadbanego golfa, mazde czy Ibize i okaze sie to wiele lepszym wyborem niż marki nam rekomendowane ;]
Co do silników ja wyznaje jednostkę TSi :cool:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom