bula-28810
Użytkownik
Mogę się delikatnie wypowiedzieć w stosunku do Opla Vectry C, bo miałem okazje pare razy jeździć... Komfort super, przynajmniej dla mnie. Samochód przestronny w środku cichutki i w ładnie wygląda (fajnie jak ma nawigacje w wyświetlaczu orginalnym), duży bagażnik. Spalanie w mieście to za bardzo nie wiem ale przy spokojnej jeździe chyba za dużo nie spali, a wręcz przeciwnie. Na trasie miałem 4.2 l./100 km. czyli super. Samochód na pewno się podoba bo za pieniądze za które kupuje sie Vectry nic dużo fajniejszego nie widziałem... co do usterek to o żadnych nie słyszałem (to samochód brata), jedynie czujnik temperatury ostatnio (ok. 50 zł), ale to nie częsta wada tych samochodów... a z resztą jak dbasz o samochód to za bardzo Ci sie nie posypie szybko...
Podany przykłada to Opel Vectra C 2.0 DTI 101 KM (chyba, mogłem się pomylić o 1 czy 2 ???? ) samochód w miarę się zwija, ale to w końcu jest masa... Lepszy by był chyba 2.2 125 KM lub chipować takiego 101 i też będzie leciał ładnie i spalanie spadnie jeszcze ...
Podany przykłada to Opel Vectra C 2.0 DTI 101 KM (chyba, mogłem się pomylić o 1 czy 2 ???? ) samochód w miarę się zwija, ale to w końcu jest masa... Lepszy by był chyba 2.2 125 KM lub chipować takiego 101 i też będzie leciał ładnie i spalanie spadnie jeszcze ...