>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

AutoMobilClub

Status
Zamknięty.
simons 646

simons

Forum VIP
Przyszłość? Pewnie! i To całkiem niedługa, przecież są już samochody, które same hamują przed przeszkodą
no a przynajmniej miały to robić... ????
Mercedes już dawno opracował taki system i działa. A inżynierowie Volvo tłumaczyli tamtą wpadkę tym, że naładowali akumulator pod złym napięciem xD (bynajmniej tak ja słyszałem)

S 0

speedywwy

Użytkownik
Mercedes już dawno opracował taki system i działa. A inżynierowie Volvo tłumaczyli tamtą wpadkę tym, że naładowali akumulator pod złym napięciem xD (bynajmniej tak ja słyszałem)
Co do Mercedesa to prawda, system działa, oglądałem jakis czas temu w Top Gear, robiło wrazenie.
Co do Volvo to widziałem kilka innyh testów i często również nie działał ten system, wiec chyba jest jakis problem.
Ale ja wolę samochody, w których to kierowca jest panem a nie komputer;)

simons 646

simons

Forum VIP
No na pewno jest jakiś problem, tylko musieli jakąś wymówkę znaleźć. Co mieli powiedzieć - przedstawiamy Wam system który nie jest dopracowany ? ????
A z Mercedesem to był filmik chyba jak testowali to na TIR&#39;ze

Prince de Belial 1,7M

Prince de Belial

Forum VIP
Dozwolona prędkość jazdy po autostradach wzrośnie ze 130 do 140 km/godz., a na drogach ekspresowych - ze 110 do 120 km/godz. Tak w zeszłym tygodniu zdecydował Sejm, przyjmując poprawkę Senatu do nowelizacji ustawy - Prawo o ruchu drogowym. Jeśli prezydent podpisze ustawę, limity prędkości na autostradach i drogach ekspresowych zostaną podniesione od stycznia.

▶ http://wyborcza.pl/1,75968,8603941,Parlamentarzysci_sie_rozpedzili.html

simons 646

simons

Forum VIP
widzę że nie napisali o tym w artykule ale ponoć mają zlikwidować atrapy fotoradarów
ja znalazłem artykuł który mówił o podniesieniu ograniczenia prędkości na autostradach (o czym juz Baqu napisał) , do tego to o czym Ted w zacytowanym fragmencie pisze i 3cia rzecz ustalenie &quot;ustawowej tolernacji&quot; predkosci 10 km/h

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom