>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Australia (A-League, Ligi Stanowe)

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Hej, żyjecie chłopy? :wink:
Niedługo rusza spotkanie Ws Wanderers z Wellington i wpadł mi w oko kurs 1.83 na czysty win gospodarzy. Goście ostatnimi czasy obrona sito. Dają sobie wbijać bramki regularnie. Sydney niby ostatnio tylko jedna wygrana na 5 spotkań, ale u siebie to dużo lepsza drużyna. Wychodzą zbliżonym składem do ostatniego meczu wygranego. Z kim mają wygrywać jak nie z Phoenix? Liczę na dobre morale w druzynie po ostatniej wygranej. Zapraszam do dyskusji o ile nie śpicie jeszcze skacowani :razz:

ws Wanderers win (1.83) bet368 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +4
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
A propos Reds v Roar - gol w 98 min. z karnego ???? Dlatego od długiego już czasu po prostu nie gram ich meczów ????
WSW dla mnie no bet. Teraz jest 1-0, może over? Ja &quot;nie czuje&quot; tego meczu i nie gram. Do zobaczenia za tydzień ????

PS Widzę, że over w Sydney bez problemów, kierunek w Adelaidzie też był słuszny do 98 min. ???? Ogólnie weekend na +, Irlandia miała też w tym swój udział.

majekx 917,5K

majekx

Znawca A-League
ja Roar nie gram.. i dobrze, bo pewnie bym stawiał w kierunku undera i Roar.... czyli totalnie w płot... teraz, jak już napisałem win WSW

majekx 917,5K

majekx

Znawca A-League
Melbourne - Jets (4:0)
1 - @1,55
WSW - Phoenix (3:1)
1 - @1,75
✅✅
dwa plusy - czyli dokończenie kolejki całkiem udane. Ogólnie ten weekend w Australii chyba wszyscy zaliczyli na plus - więc czego chcieć więcej.
Gratuluje wszystkim

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
✅✅

dwa plusy - czyli dokończenie kolejki całkiem udane. Ogólnie ten weekend w Australii chyba wszyscy zaliczyli na plus - więc czego chcieć więcej.

Gratuluje wszystkim
Dzięki kolego ???? Chyba najwięcej z nas w Australii nachapałeś ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
ja Roar nie gram.. i dobrze, bo pewnie bym stawiał w kierunku undera i Roar.... czyli totalnie w płot... teraz, jak już napisałem win WSW
Ja chciałem po &quot;cichu&quot; ???? jednak zagrać 0-0 i 1-1, i nawet trochę plułem sobie w brodę, że mam jakąś &quot;schizę&quot;, bo sam na sucho ten mecz zapowiadałem, że &quot;Wychodzi under i remis&quot; i &quot;Jakbym grał to miedziaka bym postawił na taki scenariusz.&quot; W 96 min. pomyślałem &quot;ale frajer ze mnie&quot;, a w 98 uff - moja klątwa &quot;działa&quot; bez zarzutu ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Kolejka 24 - włącznie z tą kolejką pozostały już tylko 4 spotkania z A-league.
Poniżej &quot;garść&quot; przemyśleń z mojej strony:

24.03. 09:50 WS Wanderers v Melbourne City - liczę na bramki/bts w tym spotkaniu, ostatnie mecze pokazały, że oba zespoły mają ochotę na wysokie wyniki. MC bez Cahilla (repra), ale kierunku na razie nie zmieniam . 3-1 ✅
25.03. 07:35 Central Coast Mariners v Adelaide United - mecz o 6 pkt. na dole tabeli i o to kto zostanie ciamajdą sezonu - pierwsza myśl bts, ale na razie no bet, choć forma wskazuje na Redsów.
25.03. 09:50 Brisbane Roar v Melbourne Victory - jeśli chodzi o mnie to pas ???? Victory też przez kadrę osłabione. Z pistoletem przy głowie wydukałbym: remis ????
26.03. 08:00 Wellington Phoenix v Newcastle Jets - tutaj kalkulacja matematyczna na zimno: przegrana lub x pozbawia Phoenix szans na 6 miejsce, Jetsi fatalnie się prezentują więc 1-ka po 2,60 kusi mnie do zagrania, choćby dla zasady. Phoenix będzie osłabione (brak m. in. Krishny, Schmeltza, Durante (c) i Moss (podstawowy bramkarz) - kadra) - kierunek zawieszony.
26.03. 10:00 Perth Glory v Sydney FC - na razie no bet ???? , ale dziwnie &quot;znowu&quot; chodzi mi po głowie remis ????

Zapraszam do dyskusji ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Właśnie miałem o tym meczu napisać ???? z hcp -1,5 dla Krzyżowców ???? , ale Psychosocial mnie ubiegł, wobec czego odsyłam do niego w dziale Irlandia Pn. Pozdrawiam fanów mojego ulubionego i najlepszego zespołu z Irlandii Pn. ???? Crusaders!!!

FT 3-1 ???? ✅ Jeszcze 2 dobre &quot;bitwy&quot; i będziemy mistrzem Irlandii Pn !

majekx 917,5K

majekx

Znawca A-League
Wcześnie dajesz przemyślenia.. mi na razie chodzą mi po głowie głównie btsy:
WSW - bts
CCM - 1 - ale jeszcze do przemyślenia
Roar - tutaj pass
Phoenix - Jets coś strzeli.. no to i Wellington coś musi strzelić - czyli znowu bts
Perth - do przemyślenia... niby liczę że coś strzeli - ale z drugiej strony jest Sydney.. :| niby też bts.. ale mam złe przeczucia że Perth trafi na ścianę.
a Wy jakie macie pomysły - Prezezo, Wilczekt, Krysteeek?.. może koś inny coś doda do tematu?

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Wcześnie dajesz przemyślenia.. mi na razie chodzą mi po głowie głównie btsy:
WSW - bts
CCM - 1 - ale jeszcze do przemyślenia
Roar - tutaj pass
Phoenix - Jets coś strzeli.. no to i Wellington coś musi strzelić - czyli znowu bts
Perth - do przemyślenia... niby liczę że coś strzeli - ale z drugiej strony jest Sydney.. :| niby też bts.. ale mam złe przeczucia że Perth trafi na ścianę.

a Wy jakie macie pomysły - Prezezo, Wilczekt, Krysteeek?.. może koś inny coś doda do tematu?
Zawołam jeszcze badurraf, dzipkis i in. !

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
24.03. 09:50 WS Wanderers v Melbourne City - liczę na bramki/bts w tym spotkaniu, ostatnie mecze pokazały, że oba zespoły mają ochotę na wysokie wyniki. MC bez Cahilla (repra), ale kierunku na razie nie zmieniam.
Poza Cahillem zespoły w możliwie optymalnych składach, w obu zespołach morale wysokie, oby sobie postrzelali. Ciekawostką (typu h2h) jest fakt, iż Wędrowcy jeszcze u siebie nie przegrali z MC. Kto wygra? Nie wiem ???? ale postawię:
a) over 2,5 - kurs 1,62 za dukata ✅ (kursy premium),
b) bts - kurs 1,53 za dukata ✅,
c) over 1,5 ht po kursie 2,35 ✅ za miedziaka ????
W razie &quot;awarii&quot; (odpukać) śledzę na live i ew. będę się wtedy martwił. Oby nie ???? GL!

edit
Szybko poszło ????

Otrzymane punkty reputacji: +7
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
panowie za 30 min irak - australia, gdzie graja?
W Teheranie, masz mój opis i live w odpowiednim dziale i na live-czacie.
Ostatnie 35 min. nie oglądałem, jak widać Kangury były trochę &quot;papierowym&quot; faworytem, 4 remis w eliminacjach, w następnym meczu z ZEA znowu nie będą mieli lekko. W Sydney dałbym szansę &quot;miejscowym&quot; kopaczom, a przestał bazować tylko na tych, którzy grają za granicą, lecz niekoniecznie są w formie. Pomijam, że stadion w Iranie padaka, murawa syfiasta i padało, na trybunach trochę szmatogłowych/miękkoobutych i podobizny strażników rewolucji ???? - kto (jeśli chodzi o mecze na neutralnym gruncie) w Federacji decyduje o miejscach na takie spotkania ?

wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Ach Australia, czekasz żeby popatrzeć jak zaczną i co postawić, a już w 4 minucie bramka ???? Chciałem stawiać City wygra + BTS @ 4,75, ale teraz już się nie opłaca, a overy narazie nisko stoją.
E: Remis do przerwy @3,75 lecimy lekko, WSW się budzi.

Otrzymane punkty reputacji: +8
majekx 917,5K

majekx

Znawca A-League
nie ma to jak przeczytać post wyżej w 44 min... :/
i w ogóle obudzić się o 10:40 że przecież kolejka leci... heh...
jakiś pomysł na 2 połowę? bo ja zaspałem totalnie

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Jeszcze jedna bramka i oby 3/3 z moich pomysłów ???? na dzisiaj.
edit
Dziękuję za uwagę i pozdrawiam ???? Tego było mi &quot;trzeba&quot;.

Do góry Bottom