>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Australia (A-League, Ligi Stanowe)

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
nie ma to jak przeczytać post wyżej w 44 min... :/
i w ogóle obudzić się o 10:40 że przecież kolejka leci... heh...
jakiś pomysł na 2 połowę? bo ja zaspałem totalnie
Mnie trochę bardziej przekonuje Sydney, ale jedynki na razie bym nie postawił. Remis daje obu zespołom status quo (odpowiednio 3 i 6 miejsce). Ja mam nadzieję, że jeszcze postrzelają w 2 poł. Oby ????
edit
No i fajnie ???? Sydney faktycznie dało radę i skończyło się 3-1

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Widzę qowalsky, że też już przy kasie stoisz, brawo
Coś tam już wpadło zanim się obejrzałem ???? Niech sobie chłopaki postrzelają ???? to wszystkim nam wyjdzie na dobre.
Live
3-1 ja już dziękuję 3/3 ???? Teraz oglądam dla relaksu ????

wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Sporo na plusie jest, więc jeszcze lekko dorzucę BTS w drugiej połowie @2,75. Jak wejdzie to pięknie, jak nie to i tak będę do przodu na tym meczu.

majekx 917,5K

majekx

Znawca A-League
Majexk chyba mi &quot;wycieło&quot; wiadomość od Ciebie, przepraszam, że nie odczytałem. Wbij jeszcze raz!
żebym to ja pamiętał.. widocznie nic ważnego ????
no dobra.. to teraz dam za drobne ov3,5 - @2,65 ✅

\\edit.. wow ta akcja i bramka na 2:1 to majstersztyk
\\edit2... no to 3:1.. jest plus - dzięki Wilczekl

wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Brawo za wyczekanie Majek, złapałeś po eleganckim kursie, ja się bałem, że będzie powtórka z pierwszej połowy i szybciej padnie gol, ale i tak spoko że weszło @1,80 ???? City do boju, pokryć mi tego BTS w drugiej połowie bo też chcę mieć 3/3 jak qowalsky ;)

majekx 917,5K

majekx

Znawca A-League
wieczorem coś skrobnę... mam ciekawy trunek - to i może odrobina szaleństwa w tym typie będzie ????

wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Dzisiaj wszystko na live, przed meczem chciałem stawiać City i BTS, co jak się okazało byłoby jak kulą w płot. Natomiast na live jesteśmy 2/3, więc nie jest źle, a wręcz bardzo dobrze bo kursik na remis do przerwy był zacny i mnie najbardziej cieszy. Podsumowując:
Remis do przerwy przy 0-1 @3,75 ✅
Over 3,5 @1,80 ✅
BTS w drugiej połowie @2,75 ⛔ Panie Fornaroli, za tego karnego to normalnie brak słów ;) Ok nie użalam się, byłoby super pięknie ale i tak jest pięknie.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
wieczorem coś skrobnę... mam ciekawy trunek - to i może odrobina szaleństwa w tym typie będzie ????
Wypij za moje zdrowie ????
A propos Fornaroliego - 3 lub 4 raz to piszę: chłopie przestań strzelać karne !!! ???? Koledzy nie dawajcie mu podchodzić do 11 ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
25.03. 07:35 Central Coast Mariners v Adelaide United - mecz o 6 pkt. na dole tabeli i o to kto zostanie ciamajdą sezonu - pierwsza myśl bts, ale na razie no bet, choć forma wskazuje na Redsów.
25.03. 09:50 Brisbane Roar v Melbourne Victory - jeśli chodzi o mnie to pas Victory też przez kadrę osłabione. Z pistoletem przy głowie wydukałbym: remis
Marynarze w prawie pełnym składzie, Redsi bez Carusca i McGree. Mecz o to by nie zostać frajerem sezonu na ostatnim miejscu w tabeli. Na dziś no bet, myślałem początkowo o bts, może skuszę się na live? Poza tym we wszystkich pozostałych meczach tej kolejki dzisiaj chodzi mi po głowie remis ???? Uwaga z gwizdkiem Kurt Ams - co prawda ostatnio odpokutował swoje grzechy, ale raz już mnie wyje...ł na kasę, wypaczając wynik meczu.
Co do drugiego spotkania na dziś to widzę remis, ale ze wskazaniem na Roar, bo MV bez Rojasa, Berishy, Troisiego, Inghama - duże osłabienia. Ale z Brisbane to ... wiadomo ???? Gdybym musiał zagrać to podtrzymałbym ten remis ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
26.03. 08:00 Wellington Phoenix v Newcastle Jets - tutaj kalkulacja matematyczna na zimno: przegrana lub x pozbawia Phoenix szans na 6 miejsce, Jetsi fatalnie się prezentują więc 1-ka po 2,60 kusi mnie do zagrania, choćby dla zasady. Phoenix będzie osłabione (brak m. in. Krishny, Schmeltza, Durante (c) i Moss (podstawowy bramkarz) - kadra) - kierunek zawieszony.
26.03. 10:00 Perth Glory v Sydney FC - na razie no bet , ale dziwnie &quot;znowu&quot; chodzi mi po głowie remis
Po dzisiejszym zwycięstwie Wędrowców, moim zdaniem oba zespoły straciły (oprócz matematycznych) realne szanse na 6 miejsce. Może im się po prostu nie chcieć ???? W Jetsach brak Coburna, Phoenix mega osłabione. Wobec tego za monetę spróbowałbym x. A może się uda? ????

Perth bez Williamsa, Sydney bez Vukovica, Granta i Ryalla, Blue Sky nic nie musi od dawna są &quot;pierwsi&quot;, Glory jak wygra to będzie szczęśliwe, jak zremisuje to zadowolone więc? Dla mnie za monetę można spróbować oczywiście x ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Z tego co powypisywałem ???? wychodzi mi 4 razy &quot;x&quot; (wliczając Roar, którzy zawsze robią mi psikusy). Po dzisiejszym udanym dniu stać mnie zagrać te 4 spotkania (każde za monetę) w singlach właśnie na podział punktów. Od czasu, do czasu lubię &quot;iść&quot; pod prąd i pograć coś (choćby troszeczkę) szalonego ???? Na deser zrobię za symboliczną końcówkę rozpis 3/4 - kursy na x we wszystkich meczach są wysokie ????
Uwaga - to moja &quot;wariacja&quot; na temat. Nie polecam ???? , nie namawiam, koledzy i użytkownicy mogą mnie &quot;zmiażdżyć&quot; swoimi argumentami, że to beznadziejne typy itp., ja jednak spróbuję, a jak wtopię to łzy nie uronię bo ... stać mnie ????
PS Jak wtopię, to proszę uprzejmię, aby nie wysyłać mi kalumni, obelg, czy ch..ych epitetów ???? Z płaczków się śmieję, a do gry nikogo nie namawiam.

majekx 917,5K

majekx

Znawca A-League
CCM - Adelaide (2:3)

bts - @1,5 ✅
1+bts - @4,33 ⛔
Mnie jak nic wychodzi tutaj bts... Adelaide wygląda jak by się odblokowała. Gol strzelony Roar, 3:3 z Jeju, gol strzelony w Chinach i gol z Victory - to wszystko w ostatnich 5 meczach (piaty mecz to 0:0 z WSW). To mnie przekonuje za golem jeszcze aktualnych mistrzów. Jeżeli goście strzelą gola - to można być pewnym, że i gospodarze strzelą gola. Mają wsparcie własnych trybun. Dodatkowo z zespołami z środka i dołu tabeli radzą sobie całkiem dobrze - 1:1 na wyjeździe z Jets, 2:0 z WSW na wyjeździe, 2:1 z Adelaidą i 2:0 z Perth. Jak dla mnie to mecz zapowiada się na wyrównany - z minimalną przewagą w stronę gospodarzy.

Roar - Victory (1:0)
tutaj naprawdę walczę sam ze sobą. Niby Roar obiecałem sobie nie stawiać... ale taka okazja - Victory praktycznie połową składu, dodatkowo na wyjeździe.. no ale z drugiej strony to Roar... jedyne co mi tutaj wychodzi to gospodarze grający mocną defensywą ale czy dowiozą remis do końca... ja osobiście nie sądzę... a to daje następujące typy:
un2,5 - @2 ✅
1+un2,5 - @5 ✅

Kolejka śliska i ciężka do typowania. Sporo zmienników w składzie - dlatego raczej jedna z tych nieprzewidywalnych. Jeżeli już granie to oczywiście nie &#39;all in&#39;.. a bardziej odpowiedzialna gra &#39;for fun&#39;.

Otrzymane punkty reputacji: +5
S 22

sieko

Użytkownik
CCM-Adelaide nie chce nic mówić, ale to była chyba klasyczna ustaweczka pod łamanko ???? . 3 raz pod rząd co drugi mecz łamanie idzie, w tym przypadku klasyczne perfidne, brama w 44minucie dla gospodarzy a w drugiej połowie szybkie 3 gole dla gości w 10min ????

majekx 917,5K

majekx

Znawca A-League
CCM-Adelaide nie chce nic mówić, ale to była chyba klasyczna ustaweczka pod łamanko ???? . 3 raz pod rząd co drugi mecz łamanie idzie, w tym przypadku klasyczne perfidne, brama w 44minucie dla gospodarzy a w drugiej połowie szybkie 3 gole dla gości w 10min ????
czy ja wiem czy ustawka? :|.. oglądałem drugą połowę i powiem tylko tyle, że CCM nic nie grało... totalnie się pogubiło i Adelaide zasłużenie wygrała. Gol na 1:1 po totalnym błędzie obrony.. reszta już szybko poszła... szkoda tylko, że nie dałem ov4,5 w końcówce... spóźniłem się, a gol po 85&#39; wisiał w powietrzu

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Napisał majekx
&quot;...szkoda tylko, że nie dałem ov4,5 w końcówce... spóźniłem się, a gol po 85&#39; wisiał w powietrzu&quot;
Wyjątkowo zdążyłem ???? (zazwyczaj tu piszę i nie wyrabiam ???? ), meczu nie oglądałem, od rana rodzina mi nie pozwoliła ???? , 3 razy tylko zerknąłem na livescore i się dziwiłem (1-0, a potem szybko 1-3). Jakoś super mnie to nie zaskoczyło (łamak), coś tam mi się nawet wydawało &quot;że bts i może Reds&quot;, ale ostatecznie wkręciłem się na remisy. Pierwsza moneta na minus ???? &quot;Ostał&quot; się jeszcze rozpis, + pozostałe mecze, ale wielkiej victorii nie będzie ????
Drugi mecz także na minus, no i po rozpisie. A propos napisałem o nim: &quot;Co do drugiego spotkania na dziś to widzę remis, ale ze wskazaniem na Roar, bo MV bez Rojasa, Berishy, Troisiego, Inghama - duże osłabienia.&quot; Moje wariacje remisowe na razie na minus.

Otrzymane punkty reputacji: +4
S 22

sieko

Użytkownik
czy ja wiem czy ustawka? :|.. oglądałem drugą połowę i powiem tylko tyle, że CCM nic nie grało... totalnie się pogubiło i Adelaide zasłużenie wygrała. Gol na 1:1 po totalnym błędzie obrony.. reszta już szybko poszła... szkoda tylko, że nie dałem ov4,5 w końcówce... spóźniłem się, a gol po 85&#39; wisiał w powietrzu
Moze i racja, mi 1/bts polozyl kuponik wariata nocnego, gdzie z Argentyny mi remisik ladnie siadl i eliminacje z CONCACAF ;) ale luzik to grane for fun bylo, bo nie nastawialem sie specjalnie, myslalem ze nocka juz sie wylozy z kuponem a jak wstalem to bylem wrecz zaskoczony, ze wszystko weszlo ????

Otrzymane punkty reputacji: +4
Do góry Bottom