wilczekl
Użytkownik
Remis do przerwy @3,75 lecimy lekko
Widzę qowalsky, że też już przy kasie stoisz, brawo ????
Na drugą połowę over 3,5 @1,80 powinno wejść. Więcej pomysłów tu nie mam.
weszło.
Remis do przerwy @3,75 lecimy lekko
Mnie trochę bardziej przekonuje Sydney, ale jedynki na razie bym nie postawił. Remis daje obu zespołom status quo (odpowiednio 3 i 6 miejsce). Ja mam nadzieję, że jeszcze postrzelają w 2 poł. Oby ????nie ma to jak przeczytać post wyżej w 44 min... :/
i w ogóle obudzić się o 10:40 że przecież kolejka leci... heh...
jakiś pomysł na 2 połowę? bo ja zaspałem totalnie
żebym to ja pamiętał.. widocznie nic ważnego ????Majexk chyba mi "wycieło" wiadomość od Ciebie, przepraszam, że nie odczytałem. Wbij jeszcze raz!
Wypij za moje zdrowie ????wieczorem coś skrobnę... mam ciekawy trunek - to i może odrobina szaleństwa w tym typie będzie ????
Marynarze w prawie pełnym składzie, Redsi bez Carusca i McGree. Mecz o to by nie zostać frajerem sezonu na ostatnim miejscu w tabeli. Na dziś no bet, myślałem początkowo o bts, może skuszę się na live? Poza tym we wszystkich pozostałych meczach tej kolejki dzisiaj chodzi mi po głowie remis ???? Uwaga z gwizdkiem Kurt Ams - co prawda ostatnio odpokutował swoje grzechy, ale raz już mnie wyje...ł na kasę, wypaczając wynik meczu.25.03. 07:35 Central Coast Mariners v Adelaide United - mecz o 6 pkt. na dole tabeli i o to kto zostanie ciamajdą sezonu - pierwsza myśl bts, ale na razie no bet, choć forma wskazuje na Redsów.
25.03. 09:50 Brisbane Roar v Melbourne Victory - jeśli chodzi o mnie to pas Victory też przez kadrę osłabione. Z pistoletem przy głowie wydukałbym: remis
Po dzisiejszym zwycięstwie Wędrowców, moim zdaniem oba zespoły straciły (oprócz matematycznych) realne szanse na 6 miejsce. Może im się po prostu nie chcieć ???? W Jetsach brak Coburna, Phoenix mega osłabione. Wobec tego za monetę spróbowałbym x. A może się uda? ????26.03. 08:00 Wellington Phoenix v Newcastle Jets - tutaj kalkulacja matematyczna na zimno: przegrana lub x pozbawia Phoenix szans na 6 miejsce, Jetsi fatalnie się prezentują więc 1-ka po 2,60 kusi mnie do zagrania, choćby dla zasady. Phoenix będzie osłabione (brak m. in. Krishny, Schmeltza, Durante (c) i Moss (podstawowy bramkarz) - kadra) - kierunek zawieszony.
26.03. 10:00 Perth Glory v Sydney FC - na razie no bet , ale dziwnie "znowu" chodzi mi po głowie remis
czy ja wiem czy ustawka? :|.. oglądałem drugą połowę i powiem tylko tyle, że CCM nic nie grało... totalnie się pogubiło i Adelaide zasłużenie wygrała. Gol na 1:1 po totalnym błędzie obrony.. reszta już szybko poszła... szkoda tylko, że nie dałem ov4,5 w końcówce... spóźniłem się, a gol po 85' wisiał w powietrzuCCM-Adelaide nie chce nic mówić, ale to była chyba klasyczna ustaweczka pod łamanko ???? . 3 raz pod rząd co drugi mecz łamanie idzie, w tym przypadku klasyczne perfidne, brama w 44minucie dla gospodarzy a w drugiej połowie szybkie 3 gole dla gości w 10min ????
Moze i racja, mi 1/bts polozyl kuponik wariata nocnego, gdzie z Argentyny mi remisik ladnie siadl i eliminacje z CONCACAF ale luzik to grane for fun bylo, bo nie nastawialem sie specjalnie, myslalem ze nocka juz sie wylozy z kuponem a jak wstalem to bylem wrecz zaskoczony, ze wszystko weszlo ????czy ja wiem czy ustawka? :|.. oglądałem drugą połowę i powiem tylko tyle, że CCM nic nie grało... totalnie się pogubiło i Adelaide zasłużenie wygrała. Gol na 1:1 po totalnym błędzie obrony.. reszta już szybko poszła... szkoda tylko, że nie dałem ov4,5 w końcówce... spóźniłem się, a gol po 85' wisiał w powietrzu