Dokończenie 23 kolejki
18.03. 09:50
Melbourne City vs Newcastle Jets - jak MC chcą utrzymać 3 miejsce (
eliminacje do AFC), to nie powinni przegrać z Jetsami, którym już chyba wszystko jedno ???? Oczywiście 3 punkty przez włodarzy/szejków mile widziane ????
edit. Kierunek podtrzymuję, w City do końca sezonu zabraknie Brandana, w Jetsach nie zagrają jutro Hoffman i Cowburn. U gospodarzy lepsze ostatnio wyniki, piłkarsko powinni sobie poradzić z nieco osłabionymi Jetsami, co do których mam wątpliwości, czy będą na serio walczyć o 6 miejsce. Możliwa 1-ka i over w meczu - to bym dał za dukata.
19.03. 07:00
Adelaide United vs Brisbane Roar - oba teamy zapewne będą lizać rany po gangbangu jaki ich czeka w środku tygodnia w AFC, czyli powtórka z rozrywki:
szachy, wędkowanie, a nie gra w piłkę. Wychodzi under i remis ????
edit. Mimo, że gangbangu nie było, to ten remis i under może być dalej dobrym pomysłem - oba zespoły w AFC zostawiły dużo zdrowia i sił na boisku, i tak po ludzku mogą być po prostu zmęczone. Jakbym grał ???? to miedziaka bym postawił na taki scenariusz.
19.03. 09:00
WS Wanderers vs Wellington Phoenix - ciekawe czy Phoenix jeszcze chce walki o 6 miejsce? Myślałem, że odpuścili a tu ostatnie 2 mecze całkiem nieźle ???? Jak będą chcieli to nie powinni przegrać ???? , bo Wędrowcy też będą w szoku, po gwałcie jaki im zada zespół koreański (nie wyobrażam sobie żeby Seul przegrał 3 mecz w AFC!).
edit. Mecz zagadka, jak dla mnie trzeba obejrzeć, WSW podbudowane zwycięstwem w Korei, sensacja i niespodzianka (ja swoje "odszczekałem" ???? ) stała się faktem. Phoenix ostatnio niezłe mecze. Dla mnie no bet.
I to tyle. Do zobaczenia, mam nadzieję w większym gronie kolegów ????
PS Ten weekend pozamiatany przez majekxa ???? , ja tylko troszkę na plusie, "dorobiłem" się za to na Krzyżowcach z Irlandii Pn.