>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Australia (A-League, Ligi Stanowe)

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Jeżeli chodzi o domniemany gwałt to oddalam zarzuty z braku dowodów. A tymczasem WSW prowadzi w wyjazdowym spotkaniu w Seulu, cuda na kiju panowie ;)
Było przez chwilę usiłowanie ???? , ale domniemany gwałciciel zapomniał &quot;fachu&quot; w kilka minut ????

wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Panowie w Szanghaju taki fajny becik przedmeczowo mi się widzi, SIPG wygra i obydwie drużyny strzelą @3,60. Kurs fajny, gospodarze mocni i w mojej opinii faworyt, Urawa z kolei wie jak na wyjeździe strzelać bramki, widzę value i puszczam teraz, bo niestety meczu nie będę mógł obejrzeć.

Otrzymane punkty reputacji: +4
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Panowie w Szanghaju taki fajny becik przedmeczowo mi się widzi, SIPG wygra i obydwie drużyny strzelą @3,60. Kurs fajny, gospodarze mocni i w mojej opinii faworyt, Urawa z kolei wie jak na wyjeździe strzelać bramki, widzę value i puszczam teraz, bo niestety meczu nie będę mógł obejrzeć.
Ja oglądam WSW już 0-2, a Wędrowcy nie grają w &quot;najlepszym&quot; składzie ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Warto próbować coś na Seul, ewentualnie over? ????
Ja myślę, że miejscowi przejdą teraz pranie mózgu i wbiją coś/albo stracą w ciągu 15-20 min. 2 poł. (kierunek słuszny) No chyba, że mają w dup...e AFC, bo jak dziś przegrają to praktycznie żegnają się z tymi rozgrywkami ????
PS Dałem, że padnie gol do 60 min. za monetę minus (symbolicznie) ???? po 2,45
No nic moneta w plecy, dzisiaj co do kierunku to kompletne pudło z mojej strony. Cieszy, że nie topiłem przed meczami, tylko drobniaki na live - takie szczęście w nieszczęściu, wartość dodana dzisiejszego dnia jest taka, że w porównaniu do 2 poprzednich kolejek nie trzeba się za Kangurów wstydzić ????

PS Nie mogli przed 60 min. ???? 0-3 w 63 ????
Wnioski: skośnym nie zależy ???? A czekaj 1-3 ????
Skończyło się 3-2 ????
Wnioski2:
Jednego dzisaj na pewno nie zabrakło, a mianowicie emocji i bramek. Ja jednak muszę honorowo &quot;odszczekać&quot; wszystkie moje wypowiedzi, a propos gwałtów/gangbangu na australijskich drużynach. Dzisiaj zdecydowanie pokazały, że mają &quot;steel balls&quot; przynajmniej w tej kolejce rozgrywek AFC i sprawiły fanom (miłą)/graczom (poza overowcom ???? niemiłą) niespodziankę. Co prawda &quot;nie widzę&quot; ich na dalszym etapie rozgrywek, ale dziś miały swój dzień &quot;konia&quot; i &quot;chwała&quot; im, a mnie &quot;hańba&quot; za ich wyśmiewanie ????
Pozdrawiam i do zobaczenia ????
PS2 Nie wiem, czy zwróciliście na ten fakt uwagę, że kiedy tylko było kilka dni odpoczynku, to od razu &quot;nasze&quot; ekipy lepiej się prezentowały. Natomiast w systemie mecz co 3/4 dni nie dawały po prostu &quot;rady&quot;. Ewidentnie jest coś na rzeczy, co nie powinno mocno dziwić, bo i w Europie można zauważyć syndrom &quot;pucharów&quot; ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Świetny pomysł, ja symbolicznie zdążyłem tylko overa 4,5 załadować (przy stanie 3-1 po 2,1), ale był to wyraz mojej &quot;desperacji&quot; bo meczu nie oglądałem, zagrałem na &quot;pałę&quot;,a co chwilę mnie dzisiaj odrywano od &quot;tematu&quot; (w pracy nie było litości ???? ), na forum przez chwilę też nie mogłem się zalogować. Ale się udało ???? - Endo w 84 dał wynik 3-2 ????

Otrzymane punkty reputacji: +7
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
✅ Teraz trzeba coś wymyślić na naszą ligę mistrzów ;)
To chyba nie jest mój dzień ???? - został mi w głowie tylko typ na Monaco, ale co tu kryć - nie jestem go już pewien.
A jednak 3-1 dla Monaco ???? ✅

Otrzymane punkty reputacji: +5
majekx 917,5K

majekx

Znawca A-League
Wracamy na ligowe podwórko i dokończenie 23 kolejki...
18.03. 9:50 - Melbourne - Jets
19.03. 7:00 - Adelaide - Roar
19.03. 9:00 - WSW - Phoenix
Czyli jak dla mnie jeden mecz odpada - Roar sobie już na początku daruję... Na kupony daje 2 pozostałe:

Melbourne - Jets (4:0)

1 - @1,55 ✅
Jak wcześniej napisałem - Gra Jets pokazuje, że piłkarze sami nie wiedzą czy chcą grać w w playoffach czy nie... ostatnie mecze to pasmo porażek - 1:3 z Roar, 1:1 u siebie z CCM, 1:0 na wyjeździe z Adelaideą. Za to City jak by się przebudziło, po chwilowej zniżce, znowu łapią wiatr w żagle - wygrana 3:2 z CCM (wyjazd) czy 5:1 z Phoenix w Nowej Zelandii dobrze wróżą. Chciałem tutaj pograć może ov.. ale sam nie wiem. Co o tym albo o 1+ov sądzicie - warte pogrania?

WSW - Phoenix (3:1)

1 - @1,75 ✅
Początkowo miałem sobie ten mecz darować... ale po ostatnim meczu WSW w Korei jestem na niego zdecydowany. Co więcej - oba zespoły walczą o pozycję nr 6.. więc to mecz o 6 pkt - a to już powinno gwarantować dobry występ gospodarzy.

Otrzymane punkty reputacji: +5
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Update
Dokończenie 23 kolejki
18.03. 09:50 Melbourne City vs Newcastle Jets - jak MC chcą utrzymać 3 miejsce (eliminacje do AFC), to nie powinni przegrać z Jetsami, którym już chyba wszystko jedno ???? Oczywiście 3 punkty przez włodarzy/szejków mile widziane ????
edit. Kierunek podtrzymuję, w City do końca sezonu zabraknie Brandana, w Jetsach nie zagrają jutro Hoffman i Cowburn. U gospodarzy lepsze ostatnio wyniki, piłkarsko powinni sobie poradzić z nieco osłabionymi Jetsami, co do których mam wątpliwości, czy będą na serio walczyć o 6 miejsce. Możliwa 1-ka i over w meczu - to bym dał za dukata.✅
19.03. 07:00 Adelaide United vs Brisbane Roar - oba teamy zapewne będą lizać rany po gangbangu jaki ich czeka w środku tygodnia w AFC, czyli powtórka z rozrywki: szachy, wędkowanie, a nie gra w piłkę. Wychodzi under i remis ????
edit. Mimo, że gangbangu nie było, to ten remis i under może być dalej dobrym pomysłem - oba zespoły w AFC zostawiły dużo zdrowia i sił na boisku, i tak po ludzku mogą być po prostu zmęczone. Jakbym grał ???? to miedziaka bym postawił na taki scenariusz.
19.03. 09:00 WS Wanderers vs Wellington Phoenix - ciekawe czy Phoenix jeszcze chce walki o 6 miejsce? Myślałem, że odpuścili a tu ostatnie 2 mecze całkiem nieźle ???? Jak będą chcieli to nie powinni przegrać ???? , bo Wędrowcy też będą w szoku, po gwałcie jaki im zada zespół koreański (nie wyobrażam sobie żeby Seul przegrał 3 mecz w AFC!).
edit. Mecz zagadka, jak dla mnie trzeba obejrzeć, WSW podbudowane zwycięstwem w Korei, sensacja i niespodzianka (ja swoje &quot;odszczekałem&quot; ???? ) stała się faktem. Phoenix ostatnio niezłe mecze. Dla mnie no bet.
I to tyle. Do zobaczenia, mam nadzieję w większym gronie kolegów ????
PS Ten weekend pozamiatany przez majekxa ???? , ja tylko troszkę na plusie, &quot;dorobiłem&quot; się za to na Krzyżowcach z Irlandii Pn.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Melbourne - Jets

1 - @1,55

Jak wcześniej napisałem - Gra Jets pokazuje, że piłkarze sami nie wiedzą czy chcą grać w w playoffach czy nie... ostatnie mecze to pasmo porażek - 1:3 z Roar, 1:1 u siebie z CCM, 1:0 na wyjeździe z Adelaideą. Za to City jak by się przebudziło, po chwilowej zniżce, znowu łapią wiatr w żagle - wygrana 3:2 z CCM (wyjazd) czy 5:1 z Phoenix w Nowej Zelandii dobrze wróżą. Chciałem tutaj pograć może ov.. ale sam nie wiem. Co o tym albo o 1+ov sądzicie - warte pogrania?
Kminimy tak samo ???? GL!

edit. Rozkminy na ✅

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Dzisiaj St. Patrick Day ???? , dałem typ w meczu Irishów (kto ciekawy - opis w dziale Irlandia):
Shamrock Rovers - Cork City, za dukata bts po 1,95 w premium (bwin) GL!

edit. 38 min. i Lucky day ✅

wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Melbourne City - Newcastle Jets
Typ Wygra/Obydwie strzelą - Melbourne i TAK @2,75
Dlaczego Melbourne wygra? Dlatego, że Jets gra słabo i City nie może w tym meczu stracić punktów, które są im bardzo potrzebne aby mieć szansę na gangbang w przyszłym sezonie w AFC ;)
Dlaczego Newcastle strzeli bramkę? Ano dlatego, że nie będzie to jakieś zamknięte spotkanie, City będzie atakować co zrozumiałe, ale orłami obrony nie są, w związku z czym uważam, że Jets coś wturla. A druga sprawa jest taka, że muszą w końcu pokazać, że zależy im na playoffach bo jakoś nie wierzę, że nie zależy, zwłaszcza, że WSW grają teraz na dwóch frontach co zapewne wpłynie na ich dyspozycję w lidze i uważam, że to ostatni dzwonek dla Jets aby wbić się do czołowej szóstki, więc nie sądzę aby przeszli obok tego meczu. Na zwycięstwo czy remis ich nie stać, ale bramkę powinni strzelić i pokazać, że jeszcze powalczą.
Dodatkowo lekko zagram:
Over 3,5 @2,10
Melbourne i over 3,5 @3,10
Do jutra.

semprebarca 566

semprebarca

Użytkownik
W tym Melbourne zawsze tyle ptactwa lata ? Aż sie nie dało tego oglądać bo sie mieniło przed oczami. Wszędzie te mewy. Powinni z tym zrobić porządek jak na lotniskach.:zoltakartka:

Otrzymane punkty reputacji: +7
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Napisał qowalsky6 -&gt;
Dokończenie 23 kolejki
18.03. 09:50 Melbourne City vs Newcastle Jets - jak MC chcą utrzymać 3 miejsce (eliminacje do AFC), to nie powinni przegrać z Jetsami, którym już chyba wszystko jedno Oczywiście 3 punkty przez włodarzy/szejków mile widziane
edit. Kierunek podtrzymuję, w City do końca sezonu zabraknie Brandana, w Jetsach nie zagrają jutro Hoffman i Cowburn. U gospodarzy lepsze ostatnio wyniki, piłkarsko powinni sobie poradzić z nieco osłabionymi Jetsami, co do których mam wątpliwości, czy będą na serio walczyć o 6 miejsce. Możliwa 1-ka i over w meczu - to bym dał za dukata. (plus)
Typ w celu ???? , sprawdziły się moje podejrzenia co do Jetsów, dlatego nie szedłem w bts tylko 1 i over ???? Dukat na plus

wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Melbourne City - Newcastle Jets
Typ Wygra/Obydwie strzelą - Melbourne i TAK @2,75 ⛔
Dodatkowo lekko zagram:
Over 3,5 @2,10 ✅
Melbourne i over 3,5 @3,10✅
Fatalna postawa Jets, dramat przy wyprowadzaniu piłki, brak ruchu z przodu, brak zrozumienia, jak już atakowali to naiwnie i bez szans na powodzenie, a najbardziej raził kompletny brak zaangażowania. Jak na ironię najgroźniejszą akcję przeprowadzili zaraz na początku meczu a później stracili bramkę i ochotę do gry. Pisałem wczoraj, że ani tu nie zremisują ani nie wygrają, ale jestem szczerze rozczarowany ich postawą bo tej jednej bramki z ich strony byłem wręcz pewien. Mogło być lepiej, ale i tak nie jest źle ;)

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Ogólnie dzisiaj nikt z &quot;nas&quot; nie narzeka ???? Wczoraj też był Lucky Day ???? Dukaty do przodu Panowie!
PS Gdzie jest badurraf i prezezo się pytam? ????

Do góry Bottom