Zaufać to zbyt mocne słowo, równie dobrze może się skończyć 0-3 ????Można zaufac obu ekipom i spodziewać się gradu bramek ?
Mógł dać w drugą ????Setka dla Jeju..
Chociaż tą jedną sztukę mogliby wbić do przerwy, albo jedni albo drudzy ????Na razie kopanina ???? Wczoraj Brisbane dzielnie walczyło i posypali się po bramce do szatni.
100 dla skośnych
Na razie zapowiedzi Amora to przechwałki, żadnego szturmu bramki koreańców nie ma.
Mimo to pobieram 2 - kę po kursie 2,0 za miedziaka ????
Ja w sumie potrzebowałem gola niezależnie dla kogo i tak samo jak u Ciebie, ta seta dla Jeju będzie się ciągnęła :/3 kupony z bramką Jeju w 1 połowie...
To sam na sam długo będzie za mną chodzić
Chwilę mnie nie było i co ja "paczę" 1-1. No to jeszcze 1 dla skośnych i będę zadowolony ????Słabo to widzę.
Podsumowanie: 1 poł. bez szaleństw, o drugiej w Adelaidzie długo kibice nie zapomną. Od 1-1, 2x skośni obejmowali prowadzenie i 2x Redsi dzielnie wyrównywali. Tak jak wspominałem, ch.. z kasą, Redsi pokazali pazur i znowu obronili (chociaż trochę) Australię przed kolejną kompromitacją. Overowcy/bts-owcy zadowoleni, mój miedziak na 2 w plecy, ale "micha" mi się po tym meczu cieszy ???? Przenosimy się do Korei na Wędrowców, bo widzę, że mamy niespodziankę 0-1 ???? dla nich ???? Co za dzień ????Na razie kopanina ???? Wczoraj Brisbane dzielnie walczyło i posypali się po bramce do szatni.
100 dla skośnych
Na razie zapowiedzi Amora to przechwałki, żadnego szturmu bramki koreańców nie ma.
Mimo to pobieram 2 - kę po kursie 2,0 za miedziaka minus ????