>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Australia (A-League, Ligi Stanowe)

majekx 974,7K

majekx

Znawca A-League

CCM - Adelaide (2:3)

bts - @1,5
1+bts - @4,33

Roar - Victory (1:0)

un2,5 - @2
1+un2,5 - @5
✅⛔✅✅
jednym słowem - ładnie to wyszło
Moze i racja, mi 1/bts polozyl kuponik wariata nocnego, gdzie z Argentyny mi remisik ladnie siadl i eliminacje z CONCACAF ale luzik to grane for fun bylo, bo nie nastawialem sie specjalnie, myslalem ze nocka juz sie wylozy z kuponem a jak wstalem to bylem wrecz zaskoczony, ze wszystko weszlo
a to zapraszam do działu z ligami Latynoskimi... ???? .. fajnie zawsze jak ktoś tam coś doda. Bo ligi tam i fajne i mecze porywające.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Gratulacje majekx, świetne typy, to jest fajne że &quot;u nas&quot; zawsze ktoś wygrywa. A moje wariacje remisowe wyglądają tak: ⛔ ⛔ i rozpis ⛔ ????
Ale nic to ???? Jutro jak wejdą pozostałe to nawet będzie do przodu ????
PS Mam nadzieję, że w końcu jakiś remis padnie, w poprzedniej kolejce nie było ani jednego ????
PS2 Zgodnie z &quot;tradycją&quot;:
IRLANDIA: Dywizja 1
19:00 Waterford - Wexford - typ na &quot;czuja&quot; więc stawka tylko symboliczna, tak jak kolega Psychosocial już wspominał oba kluby łączą różne formy &quot;współpracy&quot; i &quot;interesy&quot;. Młodzieżowcy na ostatnim miejscu w tabeli, jeszcze bez zwycięstwa, czy &quot;los&quot; się do nich dziś uśmiechnie? Po kursie 7,50 w premium, symbolicznie powiem &quot;sprawdzam&quot;
edit. Dziś symboliczny minus, ale 04.04 puchar, 12.05 liga, ja Młodzieżowców vs Wateford tak łatwo nie &quot;odpuszczę&quot; ????
Do tego na live Cork - Dundalk: ht lub ft x ???? też symbolicznie ????
Dzisiaj ewidentnie x nie chciały &quot;współpracować&quot; (minus)

majekx 974,7K

majekx

Znawca A-League
no to zapodam coś na rano...

Phoenix - Jets (5:0)
tutaj sporo kombinowałem... sporo myślałem... ale naprawdę nie mam za bardzo pomysłu. Oba zespoły o nic już nie walczą... odnoszę wrażenie, że nie chcą o coś powalczyć. Jedyny &#39;trop&#39; to fakt, że Phoenix może zagrać dla kibiców. Dlatego wyjątkowo ostrożnie podchodzę to tego że w tym meczu będzie 1 (@2,7) ✅

Perth - Sydney
un2,5 - @2,6 ⛔
Perth - mega overowa drużyna... i chyba ten fakt podbija tutaj kurs... ale ja tutaj widzę Sydney - już pisałem o ich stylu gry... a dziś dodam tylko jedną statystykę - w 12 wyjazdowych meczach stracili 7 bramek. W ostatnim meczu obu zespołów był wynik 1:4. Teraz mamy odwrócenie zupełne sytuacji - Sydney o nic nie walczy, Perth ma 5lokatę.. i na pewno po kolejce nie spadnie (szans na 4 lokatę raczej już nie ma). Ja tutaj widzę raczej nudne spotkanie pod dyktando hegemona z Sydney. Za drobne daję wygraną Perth (@3,2) ⛔.

Otrzymane punkty reputacji: +5
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Phoenix - Jets
tutaj sporo kombinowałem... sporo myślałem... ale naprawdę nie mam za bardzo pomysłu. Oba zespoły o nic już nie walczą... odnoszę wrażenie, że nie chcą o coś powalczyć. Jedyny &#39;trop&#39; to fakt, że Phoenix może zagrać dla kibiców. Dlatego wyjątkowo ostrożnie podchodzę to tego że w tym meczu będzie 1 (@2,7)
Gospodarze bardzo osłabieni, ja jak stary osioł (ewidentnie nim jestem ???? )uprę się przy możliwym remisie i dołożę jeszcze na live remis do ht (minus) - oczywiście symbolicznie ????
Piękna akcja Phoenix i łobuzy prowadzą już 1-0 na pohybel moim x - om ????
Finkler i 2-0, majekx Ty w tej kolejce to masz nosa ???? , ja już nawet zakładając wtopę w Perth, paradoksalnie będę na + po tej kolejce (piątek był &quot;mój&quot;), na szczęście na moje wariacje i wynalazki poświęciłem dziadowskie stawki i się z tego bardzo cieszę. Chciałem spróbować &quot;pokozaczyć&quot; i &quot;pofiziować&quot; to grzecznie godzę się bez żalu na wyniki nie po mojej myśli. Już niedługo play - offy i wtedy zapewne stawki będą większe z mojej strony.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Chciałem dać gola do 60 min. i ch... nie zdążyłem, a jest już 3-0 ????
Ale bramka fajna ????
Było 4-1 ale Jetsom nieuznano gola.
No to może honorową Jetsów za grosze dam ????

majekx 974,7K

majekx

Znawca A-League
Jak mówiłem, kolejka z serii tych nieprzewidywalnych. Teamy osłabione, połowa gra o pietruszkę... jednym słowem nic oczywistego. W playoffach będzie gra o stawkę to i wyniki będą inne i będzie walka na 110%

majekx 974,7K

majekx

Znawca A-League

Phoenix - Jets (5:0)
1 (@2,7) ✅

Perth - Sydney
un2,5 - @2,6 ⛔
Za drobne daję wygraną Perth (@3,2) ⛔.
✅⛔⛔
Po wczorajszym udanym dniu dziś przyszła łyżka dziegciu... no może łyżeczka. Nie jest najgorzej, zawsze mogło być gorzej. Ogólnie zadowolony jestem. Kolejka na plus :grin:.
pozdrawiam

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Podsumowanie u mnie całej kolejki:
- piątek: over, bts, over 1,5 ht: stawka: dukat, dukat, miedziak 3 x✅
- sobota, niedziela 4 x remis (stawka: każdy po monecie) ⛔; dodatkowo live za drobniaki symboliczne (podane w dziale + Irlandia) i rozpis też na ⛔
Dzięki dziadowskim (symbolicznym) stawkom w sobotę i w niedzielę po podsumowaniu nawet mam ✅ po całej kolejce ???? A mogły być Hawaje ????
No nic, remisowe wariacje na bok, zostały nam jeszcze 3 kolejki do końca sezonu zasadniczego, większe stawki dopiero w play - off ???? Do zobaczenia za tydzień
PS 2 kolejka pod rząd bez remisów w a-league ????

Otrzymane punkty reputacji: +4
M 8,5K

mario72k

Użytkownik
Wstyd...ale.....
Dukat, dukat, miedziak ... nie znam wartościowania tych pieniędzy:)
Czy kolejność: dukat - miedziak - moneta odpowiada kolejności od stawki wyższej, przez średnią do najniższej ???

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Wstyd...ale.....
Dukat, dukat, miedziak ... nie znam wartościowania tych pieniędzy:)
Czy kolejność: dukat - miedziak - moneta odpowiada kolejności od stawki wyższej, przez średnią do najniższej ???
Stawkowanie &quot;moje&quot; ???? od najniższej:
moneta, miedziak, dukat, mała stawka, średnia stawka, duża stawka ????
W tym sezonie a-league ani razu nie zagrałem dużej stawki, bardzo dawno nie dawałem średniej/małej. Od pewnego momentu (o którym dawno temu pisałem, a propos różnych kombinacji w tej lidze wynikających z systemu play - off (podobne momenty przychodzą w Walii i Irlandii Pn, a często w samej Irlandii)), operuję 3 niskimi: moneta, miedziak, dukat. Mój system jest ostrożny - bankruta raczej ze mną nie zaliczysz nawet jak wtopisz ze mną 4 remisy ???? pod rząd ???? Poza tym czuję się odpowiedzialny za to co podaję w dziale, bo sporo &quot;młodzieży&quot; czyta moje wypociny i 2 razy się zastanawiam zanim coś &quot;tu&quot; podam. Kiedy typy są ryzykowne, lub są to moje &quot;wariacje&quot; wyraźnie o tym &quot;mówię&quot;/zaznaczam - masz przykład z tego weekendu.
To tyle, mam nadzieję, że wyczerpująco się wypowiedziałem ???? Pozdrawiam wszystkich i oby do zobczenia w kwietniu. Mam nadzieję... ????
PS Dużą/średnią stawkę mam już przygotowaną na strzały przy play - offach jeśli analizowany przeze mnie zestaw par się potwierdzi i po 3 kolejkach będzie już na 100% wszystko jasne ????
PS2 Nie wiem czy to kogoś interesuje ale Australię gram singlami, (czasami Irlandię i Irlandię Pn oraz Walię) inne ligi / rozgrywki + typy kangurskie (bezpieczne i ryzykowne) daję do taśm (często januszowych ???? Mam teraz taką z kursem 12,58, którą zamyka mi dzisiaj Anglia ???? - jak je &quot;tworzę&quot; to ostatnie (wiadomo) spotkanie (&quot;pewniaczek&quot;) zostawiam na ostatni/osobny dzień. Dzisiaj dałem under w mojej &quot;ulubionej&quot; 2 lidze greckiej z x2 na Litwę po kursie 7,25 i mam w nosie wynik mojego ostatniego meczu na taśmie ???? Tak czy siak $ ????
PS3 Można ten sposób nazwać &quot;na emeryta&quot;, bo ja już za stary jestem na śledzenie z wypiekami na twarzy livescora ???? , albo gapienie się i rzucanie ch...i do telewizora ????

majekx 974,7K

majekx

Znawca A-League
pora na 25 kolejkę ligową... na początek przypomnienie sytuacji:

A takie czekają nas spotkania:

Jak dla mnie to mniej więcej jasne są 3 spotkania:
Adelaide - Perth (1:1)

1+ov2,5 - @3,2 - bwin ⛔
a jak by ktoś mial typ ov2,5+bts ⛔ - to na ten mecz zdecydowanie najlepsze rozwiązanie
Ostatnie 4 mecze Adelaidy można uznać za przebudzenie.. myślę tutaj pójdą za ciosem. A wygrana dziś da im szansę wskoczyć na 8 pozycję - niby to nic nie znaczy - ale nie jest to sam ogon tabeli - jak było jeszcze kilka kolejkę temu. Dodatkowo dochodzi własny stadion no i chęć rewanżu za bolesną porażkę w poprzednim meczu obu drużyn (0:5).. Co do Perth.. to ostatnie mecze raczej podkopały morale - 0:3 z Sydney, 4:1 z Victory i 3:3 z Phoenix. Perth rywalizuje z WSW o 5 pozycję - ale czy im zależy na tej 5 pozycji?... myślę, że sami kombinują i czekają na rozstrzygnięcia Roar i City - i z H2H lepiej wyglądają ich mecze z City. A terminarz daje im właściwie możliwość ustawienia miejsca 3 i 4 - ostatnie 2 kolejki to mecze u siebie z Roar i City. Dlatego myślę po otwartym meczu Adelaidzie uda się ugrać 3 pkty.

Sydney - City (3:0)
un2,5 - @2,25 - bwin ⛔
Sydney pokazuje, że nie ma sobie równych. Ale w tym meczu obrona będzie lepsza niż w przypadku ostatniego 3:0 z Perth. City na pewno nie liczy tutaj na 3 pkt - ale na 1 - na pewno - a to oznacza mocne murowanie bramki. Wychodzi mi jasno - sami niewiele strzelą, bo to nie grają z zespołem klasy Jets czy CCM... ale i nie powinni za dużo stracić. Under w tym meczu po takim kursie - podejmuje to ryzyko.

Roar - CCM (5:1)

1+ov2,5 - @1,72 - bwin ✅
Na czystą 1 kurs jest marny.. dlatego podejmuje ryzyko. Roar po serii niepowodzeń ostatni mecz całkiem udany - Wygrana 1:0 z Victory. Teraz przeciwnik dużo słabszy i prawie najgorsza obrona w lidze. Widzę tutaj szansę na podtrzymanie passy z poprzedniego meczu i zdobycie ważnych 3 pkt. Co do CCM - tracą naprawdę dużo goli. Z drugiej strony mecze z Adelaidą czy City pokazały, że coś tam strzelić potrafią. Scenariusz na ten mecz przewiduje taki, że gol Roar zmusi CCM do otwartej gry.. .a to rozwiąże worek z bramkami.

To moje wróżby na nadchodzącą kolejkę... Z uwagi na zamknięcie b365 jestem zmuszony na zmianę buka.. a co za tym idzie i oferta trochę uboższa... ale jak widać coś tam się udało znaleźć.

Czekam na Wasze Panowie przemyślenia, pomysły - może jakaś krytyka moich typów? może czegoś nie wziąłem pod uwagę - to też się przydaje - spojrzenie z innej strony.​

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Napisał majekx:
&quot;Adelaide - Perth
1+ov2,5 - @3,2
a jak by ktoś mial typ ov2,5+bts - to na ten mecz zdecydowanie najlepsze rozwiązanie&quot;
Ubiegłeś mnie ;) McGREE, CARRUSCA, KITTO wracają do kadry Redsów, natomiast w Perth zabraknie (oprócz długoterminowych): MARINKOVIC, WILLLIAMS, GRIFFITHS. Zapewne jest to jakaś przesłanka do 1, ale ja &quot;zatrzymam&quot; się na moim pierwotnym pomyśle czyli: over ⛔/bts ✅ I szczerze mówiąc na tym bym chyba zakończył. Argumenty za overem/bts są ogólnie znane - Redsi poprawili się w ofensywie, oba zespoły chronicznie tracą bramki, w Glory &quot;napad&quot; w optymalnym składzie. Pozostaje kibicować obu drużynom i niech strzelają ile wlezie. Aha stawka dukat, jakby &quot;iskrzyło&quot; na live to dorzucę ewentualnie jeszcze miedziaka na over 1,5/bts w pierwszej połowie szczęśliwie rzut karny w 45+1 dał profity ???? ✅ .
&quot;Sydney - City
un2,5 - @2,25&quot;
Pierwotnie pomyślałem tak jak Ty, niezły kurs, Sydney &quot;twierdza&quot;, ale coś mi &quot;mówi&quot; zostaw na live ???? ten mecz. Kiedy gram przeciw &quot;swojej intuicji&quot; potem pluję sobie w brodę. Typu absolutnie nie podważam. No i wyszedł over, warto słuchać swojego &quot;nosa&quot; ????
&quot;Roar - CCM
1+ov2,5 - @1,72&quot;
Roar nie powinienem grać, więc nie zagram, ale skłaniałbym się ku 1 -&quot;teoretycznie&quot; ofc (chyba, że Roar będą kombinować z kim tu zagrać w fazie p-o), Marynarze bez: MONTGOMERY, POSCOLIERO, POWELL. Zagrożenie dla typu to walka CCM o to, aby nie zostać &quot;fajfusem ligi&quot; i pokazać się z dobrej strony na przyszły sezon (przedłużenie ew. kontraktów). Dla mnie NO BET

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
02.04. 09:00
Melbourne Victory - Wellington Phoenix
MV wracają: ROJAS ,BERISHA, TROISI, INGHAM, a w Phoenix: MOSS (gk), MCGLINCHEY, DOYLE, KRISHNA, DURANTE, SMELTZ.
MV zaklepana 2 pozycja w lidze, mimo osłabień postawili się Roar (natomiast osłabione Phoenix rozje...ło Jetsów 5-0). Pytanie: czy wirus FIFA dopadnie zawodników obydwu zespołów?. Kolejne pytanie to: jakim wynikiem zakończy się mecz WSW w sobotę? W wypadku wygranej Wędrowców, Phoenix nie ma praktycznie szans na 6 lokatę. MV zazwyczaj u siebie walczy jak lew, Phoenix zazwyczaj na wyjeździe gorzej (chociaż niespodziankę w Brisbane zrobili). Ciekawe, czy będzie rotacja w składach itd. Dla mnie dużo pytań dzisiaj bez odpowiedzi. Na razie NO BET.
01.04. 08:35 Newcastle Jets - WS Wanderers -Do kadry Jetsów wracają Kantarovski i Cowburn, u Wędrowców zabraknie Santalaba. Jetsi &quot;walczą&quot; o honor by nie zostać z ręką w nocniku na koniec sezonu. Przyjeżdża do nich zespół, który ostatnio nieźle się prezentuje i &quot;trzyma się&quot; kurczowo 6 miejsca dającego prawo do gry w p-o. WSW ma w perspektywie dość trudne spotkania w 26 i 27 kolejce więc w Newcastle może postarają się o zwycięstwo (kursy spadają), albo chociaż remis? Dużo zależy od postawy i nastawienia gospodarzy. Podsumowując znowu czeka mnie (oby!) live ????
update
Kierunek był słuszny, początkowo o dziwo &quot;szumiały&quot; Skrzydła, które w 2 min. podcięte zostały przez Wędrowców ????

PS Kolejna trudna kolejka przed nami. 2 poprzednie też nie były łatwe, na dodatek bezremisowe. Wobec tego &quot;zabawowo&quot; jestem skłonny się zabawić (za drobniaki) i przygotować rozpis remisowy 3/5. Oczywiście może się skończyć 0-5 ???? - strata niewielka, zabawa dobra. GL!

majekx 974,7K

majekx

Znawca A-League
Jets już jest z ręką w nocniku - w 7 meczach 2 pkty?.. oni są w tym nocniku po szyje.. a ostatnie 3 wyniki pokazały że dla nich ten sezon już się skończył... Jak dla nie właśnie tutaj remis.. lub bardziej prawdopodobny x2...
Victory - omijam szerokim łukiem - niby pewniak.. ale też o nic nie grają, a jeszcze mają u siebie mecze z WSW i CCM.. czy 3 podejścia do zdobycie 1 pktu... zgadzam się - tylko live - i pytanie czy już teraz chcą przypieczętować awans czy sobie darują.

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Witam szanownych kolegów. Ostatnio doba jest dla mnie za krótka i nie ma czasu na wielkie analizy, a i skuteczność ostatnio siadła. Ale na jutro muszę poprzeć typ moich przedmówców. Zaufam jutro Adelajdzie. Coś u nich drgnęło. Zdecydowanie pasuje mi tu wygrana gospodarzy. Tym bardziej, że Perth dryfuje w drugą stronę. Gram JEDYNKĘ
PS. Obiecuję, że niedługo wrócę do was na dłużej ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Witam szanownych kolegów. Ostatnio doba jest dla mnie za krótka i nie ma czasu na wielkie analizy, a i skuteczność ostatnio siadła. Ale na jutro muszę poprzeć typ moich przedmówców. Zaufam jutro Adelajdzie. Coś u nich drgnęło. Zdecydowanie pasuje mi tu wygrana gospodarzy. Tym bardziej, że Perth dryfuje w drugą stronę. Gram JEDYNKĘ

PS. Obiecuję, że niedługo wrócę do was na dłużej ????
Czekamy, kolego, czekamy ???? !

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Redsi vs Glory, w obronie obydwa zespoły zgodnie z przewidywaniami grają klasyczny ping - pong. Animusz do gry mają więc over 1,5 ht po 2,40 ✅ (premium) za drobniaki symbolicznie ????
live
McGowan nie trafił do praktycznie pustej bramy ????
Za to strzelił (nomen-omen) Regan i 1-0, jednak nie to Mc Gowan się zrehabilitował.
Teraz &quot;bilard&quot; pod bramką Redsów ????
I znowu podobna historia, i nic z tego ????
Redsi lepiej się prezentują (na razie), szkoda, że nie padła do tej pory 2 bramka ????
No i karny, Castro (jak dla mnie trochę przyaktorzył) i 1-1 ✅

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Nie obrażę się jeśli kangury podtrzymają tendencję chociaż o jeszcze jedną bramkę. No i może paść dla Redsów - życzenia dedykuję kolegom z działu ????
c.d. live
Carrusca, czemuś egoisto nie podawał - było 3 na 2 ????
No i Cirio, ale nad bramką.
Galekovic nieźle bronił, a Reddy dobrze się &quot;kiwał&quot;.

majekx 974,7K

majekx

Znawca A-League
no cóż.. jest remis... na razie falstart
Adelaide - Perth (1:1)

1+ov2,5 - @3,2 - Bwin
a jak by ktoś mial typ ov2,5+bts - to na ten mecz zdecydowanie najlepsze rozwiązanie
⛔⛔
Graty Quowalsky6 za te gole w pierwszej połowie. ????

Do góry Bottom