Wstyd...ale.....
Dukat, dukat, miedziak ... nie znam wartościowania tych pieniędzy
Czy kolejność: dukat - miedziak - moneta odpowiada kolejności od stawki wyższej, przez średnią do najniższej ???
Stawkowanie "moje" ???? od najniższej:
moneta, miedziak, dukat, mała stawka, średnia stawka, duża stawka ????
W tym sezonie
a-league ani razu nie zagrałem dużej stawki, bardzo dawno nie dawałem średniej/małej. Od pewnego momentu (o którym dawno temu pisałem, a propos różnych kombinacji w tej lidze wynikających z systemu play - off (podobne momenty przychodzą w Walii i Irlandii Pn, a często w samej Irlandii)), operuję 3 niskimi: moneta, miedziak, dukat. Mój system jest ostrożny - bankruta raczej ze mną nie zaliczysz nawet jak wtopisz ze mną 4 remisy ???? pod rząd ???? Poza tym czuję się odpowiedzialny za to co podaję w dziale, bo sporo "młodzieży" czyta moje wypociny i 2 razy się zastanawiam zanim coś "tu" podam. Kiedy typy są ryzykowne, lub są to moje "wariacje" wyraźnie o tym "mówię"/zaznaczam - masz przykład z tego weekendu.
To tyle, mam nadzieję, że wyczerpująco się wypowiedziałem ???? Pozdrawiam wszystkich i oby do zobczenia w kwietniu. Mam nadzieję... ????
PS Dużą/średnią stawkę mam już przygotowaną na strzały przy play - offach jeśli analizowany przeze mnie zestaw par się potwierdzi i po 3 kolejkach będzie już na 100% wszystko jasne ????
PS2 Nie wiem czy to kogoś interesuje ale Australię gram singlami, (czasami Irlandię i Irlandię Pn oraz Walię) inne ligi / rozgrywki + typy kangurskie (bezpieczne i ryzykowne) daję do taśm (często januszowych ???? Mam teraz taką z kursem 12,58, którą zamyka mi dzisiaj
Anglia ???? - jak je "tworzę" to ostatnie (wiadomo) spotkanie ("pewniaczek"
zostawiam na ostatni/osobny dzień. Dzisiaj dałem under w mojej "ulubionej" 2 lidze greckiej z x2 na Litwę po kursie 7,25 i mam w nosie wynik mojego ostatniego meczu na taśmie ???? Tak czy siak $ ????
PS3 Można ten sposób nazwać "na emeryta", bo ja już za stary jestem na śledzenie z wypiekami na twarzy livescora ???? , albo gapienie się i rzucanie ch...i do telewizora ????