Cytat:
Napisał wilczekl ->
"Gamba też im wsadziła 2 do przerwy i to w dodatku na ich terenie, a wczoraj "nasi" też dostawali w ciry do przerwy. Hmmmm kusi mnie to, a kiedyś w końcu muszę się przełamać w tej egzotyce."
Napisał qowalsky6
"To się "robi" tak oczywiste, że aż strach postawić Ja obejrzę 5-10 min. i zagram hcp -1 jeśli będzie zmierzało "po mojej" myśli. A może "bezpieczniej" 1 i over 2,5 w meczu? No nic, ten będę oglądał musowo"
Warto było obejrzeć ten mecz ???? Chinole tak jak gdzieś wcześniej pisałem "nie zabijali" się o wynik. Młodzik w bramce Redsów, aż "prosił" się o więcej strzałów (przykładem 1 gol). Dobrym pomysłem był kierunek 1 i over 2,5 w meczu, czy też 1 w pierwszej poł. Kto grał handi -1 to czuje się zawiedzony. Dzwonek alarmowy "zapalił" się po akcji gdzie gol na 1-1 nie został uznany. Po 2-0 raczej byłem pewien, że dociągną ten wynik do końca, a tu tradycyjnie niespodzianka/standard 2-1 ???? - kolega aronek za to się ucieszył i nie ma tu znaczenia czy Redsi "zasłużyli", czy nie na honorową bramkę. Do notatnika: mimo że Dan Petrescu trenerem Jiangsu był w 2016 r., to chyba jego "duch" minimalizmu się nad tym zespołem dalej unosi ???? Warto o tym pamiętać w następnych meczach. Pozdrawiam.
Za 2 tygodnie ponownie szykuje się "rzeźnia" australijskich zespołów - niestety ???? Po tym sezonie AFC (mimo ,że to dopiero 2 kolejki), nie będę miał argumentów w "walce" o dobre imię piłki australijskiej jeśli chodzi o jej poziom na tle innych lig/rozgrywek ????