W sumie niespodzianki nie było ????Dzień później w Auckland (a nie w Wellington!) odbędzie się kolejny mecz. Gdyby nie zwycięstwo "gospodarzy" nad Roar w ostatniej kolejce, to może próbowałbym coś w stronę Perth, a tak to morale Phoenix wzrosły, skład mają mocny (podobnie z resztą jak adwersarze), a Glory nie przekonują na wyjazdach. Teoretycznie wychodzi over/bts, a wynik "powinien" oscylować coś koło bramkowego remisu (3:3) ???? , ale ostatnio nie dałem się "nabrać" na podobny (i logicznie "słuszny" tok rozumowania, więc zostawiam sobie ten mecz także na live ????
Phoenix - Perth ov2,5+bts - @1,66
WSW - Adelaida 1 - @1,72
W sumie nieźle sobie to wymyśliłem ????Niestety "ale słowa ciałem się stały", może Redsi dzięki honorowemu trafieniu nie "wyszli" na kompletne niezguły, ale co do zasady to była rzeź Australii ???? Mój kierunek (za drobne) to under i remis w tym spotkaniu(plus 0:0) ???? . Nie wiem, czy będzie im się chciało grać w piłkę po takich "występach" No chyba, że uniosą się honorem to wtedy - po underze, dlatego zagram to tylko za (wspomnianą) symboliczną stawkę.
Niedzielnych meczy na pewno nie będę oglądał, to i opisywanie ich zostawię innym miłośnikom Australii, poza tym Roar i tak nie gram ???? , a ostatni mecz miałem w planach tylko live, więc żadna dla Was strata ???? Pozdrawiam i GL!
PS Ogólnie coś nie "czuję" tej kolejki, a na siłę nie gram ????
Jak dla mnie za dużo remisów ale 1x ok ????Mi jedynie siadły rożne w WSW, odrobiły straty z pierwszego meczu.
Tradycyjnie pick of the day ode mnie dla kolegów.
Gil Vicente Barcelos - Leixoes Matosinhos 1 @ 2,40
Drużyny w zdecydowanie różnej dyspozycji w ostatnim czasie. Kursik elegancki, ja to próbuję ????
Tak 3 z 6 itd.Tak, ale chodzi mi właśnie o 3-6.. oni są losowani czy np 3 vs 6 i 4 vs 5?
10.03. 09:50 Sydney FC vs Central Coast Mariners
Kadra obu zespołów bez osłabień, u gości brak Izzo, ale to znana sprawa. Fakty są takie, że jak Blue Sky dziś zwycięży, a jutro Big V nie wygra z Glory, to gospodarze mogą świętować zajęcie pierwszego miejsca w sezonie zasadniczym - pierwsze trofeum + zapewniony udział w AFC. No i najlepsze (teoretycznie) rozstawienie przed półfinałami play - off. Pozostaje "tylko" wygrać ???? najlepiej ze 3-0 ???? . Zakładam, że jak się rozluźnią to może jedną dadzą strzelić Marynarzom? No to 3-1? ???? Podsumowując symbolicznie przed meczem:A Marynarze? Czy grzecznie nadstawią tyłka w oczekiwaniu na karę? Mam nadzieję, że nie, chociaż po ostatnim meczu zabraknie im Izzo na bramce więc? Może znowu jakiś festiwal bramek i overek "bez spiny"? W Gosford nie jestem pewien, czy ktoś jeszcze wierzy w zajęcie 6 miejsca?
Oczywiście, ze warto. Szczególnie, że pierwszy gol padł już z 15 minut przed Twoim pytaniem. Pozostaje więc tylko jeden do strzelenia, żeby ewentualny zakład był trafiony.Panowoe warto grać over 1,5 w pierwszej polowie, w meczu Sydney?