>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Australia (A-League, Ligi Stanowe)

majekx 909,6K

majekx

Znawca A-League
jaka kopanina w tym meczu... odnoszę wrażenie ,że od początku Jets nie chciało strzelić bramki.. a teraz nagle zaczęło im się spieszyć..
ps.. ale kosa!!! :|
sędzia to fakt - jakaś patologia..

majekx 909,6K

majekx

Znawca A-League
normalna stawka - x2 - @1,6
pół stawki -Jets ov 1,5 - @2,2
ćwierć stawki - Jets+ov2,5 - @4
⛔⛔⛔
i efekt taki, że 1,75 stawki w plecy.. heh.. sędzia to był jakaś masakra w tym meczu...
dzięki Romeo12345 - Twój typ uratował budżet ????
pzdr

Otrzymane punkty reputacji: +4
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Podsumowanie meczu:
1. Jetsom należy się karny - sędzia nie przyznaje,
2. Redsom nie należy się karny - sędzia gwiżdże,
3. Redsom należy się co najmniej za &quot;psychiczne&quot; faule co najmniej 1 czerwo, sędzia daje żółte,
4. Kartkuje Jetsów i jeszcze gwiżdże &quot;przeciwko&quot; nim.
5. Powinni napisać skargę do Federacji, ale ch..a to da i wyniku nie zmienią!
6. Największy przekręt w tym sezonie a propos sędziowania. Gó..no sezonu, bo chyba nikt nie pobije k..a tego matoła: Ams K. uwaga! syf i dno!
PS Chwała wygranym, chociaż sumienie ze swoim przegranym typem mam czyste!
PS2 Gdybym &quot;widział&quot; (do straty bramki), że Jetsi przegrają to bym skontrował typ i taśmę. I na pewno bym na live o tym napisał. Za karę &quot;sędzia&quot; mnie &quot;oświecił&quot;.
PS3 Jak napisali, tak zrobili, k..a przecież tam mogło dojść do tragedii i bijatyki na mega skalę. A tymi groźbami przedmeczowymi to powinno się zająć - to nie były gadki - szmatki.
http://www.a-league.com.au/article/desperate-adelaide-united-to-bite-scratch-and-pinch-newcastle-jets-taylor-regan/1sjncywzo0cxh1t0wp3s3ybndo

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
A co na jutro Panowie? Mamy trzy meczyki a tu cisza.
Ty napisz ????

Mnie jeszcze nerwy trzymają, nie chodzi o stawkę, ale o okoliczności przegranego typu, co do którego byłem w miarę pewien. A tu na moich oczach kręcą wynik. A w takim meczu ważny był każdy szczegół. Siła złego na jednego...
W nerwach nie piszę ????
PS Nie tylko ja tak uważam:
http://www.a-league.com.au/article/jets-skipper-rues-lack-of-ideas-after-shock-loss/ktmehhgonc8u1sg1d54toyh85

majekx 909,6K

majekx

Znawca A-League
@Qovalsky6 - nie ma co się denerwować pora przemyśleć jak tutaj odzyskać to bo buk zabrał... ja ruszam z takimi typami - łącznie za 2 1/4 stawki:

Wellington Phoenix - Melbourne City

Zdecydowanie najtrudniejszy mecz do typowania. Z jednej strony Phoenix u siebie reprezentuje jakiś poziom... ale ostatnie mecze z Roar czy WSW temu przeczą. Z drugiej strony - City - które jeszcze miesiąc temu by było murowanym faworytem. Ale potem przyszło 5 meczy City - 1-1-3.
I jeszcze jeden argument Phoenix musi wygrać, żeby nie uciekło miejsce dające prawo gry w playoffach. City może wygrać, może zremisować, może przegrać, dużo nie spadnie, a i tak będzie jeszcze w miarę miało wysokie miejsce w lidze. Dlatego spodziewam się tutaj raczej nudnego spotkania - obym się mylił
za ćwierć stawki - x HT - @2,37 ⛔

WSW - Sydney

po pół stawki:
un2,5 - @1,95 ✅
2+un2,5 - @4,75 ⛔
Boję się, że będzie to samo co w ostatnim meczu tych drużyn - czyli lekka padaka. Sydney to cały czas najlepsza obrona ligi. WSW cały czas walczy o miejsce nr 6 (z 3 innymi zespołami). I teraz pytania czy Sydney pozwoli wygrać WSW, czy WSW jest w stanie wygrać z Sydney - myślę 2x nie...

Perth Glory - Brisbane Roar
za pół stawki:
1 - @2,5 ⛔
1+ov2,5 - @3,4 ⛔
Powiem szczerze - ten pomysł przyszedł pierwszy. Roar za 3 dni gra w LM, jest na 3 pozycji.. i nawet porażka to nie koniec świata - zwłaszcza, że kalendarz mają ok - przed nimi mecze z Phoenix (dom), wyjazd do Newcastle i wyjazd do Adelaidy - wszystko bez jakiegoś napiętego kalendarza. Dlatego nawet jak przegrają, to potem mogą zaliczyć serię 3 zwycięstw.
Perth, natomiast ma 2 pkty starty do Roar, gra u siebie i ma przed sobą mecz z WSW, wyjazd do Nowej Zelandii i wyjazd z Victory. Czyli jak by nie było - cięższy terminarz. Plusem Perth jest to, że nie grają w LM. Liczę na wygraną Perth głównie ze względu na kalendarz obu zespołów, a statystyki bramkowe Perth (36:35 - ogółem, oraz 19:16 - w domu) powinny zagwarantować over.
Jedyne ryzyko - Roar może znowu zagrać antyfootball i wybić z głowy chęć gry gospodarzą.

pzdr.

R 367

romeo12345

Użytkownik
A ja jutro widze wygrane gospodarzy i ide w tą strone.
Wellington-Melbourne
1i u2,5 @8
-1azjan @5,25
Wsw-Sydney
-0,5;-1 azjan 4,65
U 2,5 @2
Perth-Brisbane
1i o2,5 @3,4
-1azjan @3,7

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Wellington Phoenix - Melbourne City - do składu City wracają wszystkie &quot;gwiazdy&quot; (m. in. Cahill, Fornaroli), jeśli zachce im się grać to nie powinni przynajmniej przegrać. W takich okolicznościach miejscowym może być ciężko o zwycięstwo.
WSW - Sydney - mecz znowu na neutralnym stadionie. Sportowo to &quot;gospodarze&quot; mają małe szanse na wygraną, czy remis, ale to derby - ostatnio potrafili zremisować z lokalnym rywalem 0-0.
Perth Glory - Brisbane Roar - niby Glory, ale Roar mi wykręca numery notorycznie. Pytanie czy dadzą wszystko z siebie przed AFC?
Podsumowując bez oglądania, żadnego meczu nie zagram. Na live najwyżej się &quot;pobawię&quot; za drobniaki. Dobranoc ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Wiem, że oorucz Perth, jak goście się zepną to wygrają, ale coś ostatnio słabo im się chce spinać.
Nie przeczę, to właśnie ułomności moim zdaniem systemu play-off. Tabele, konfiguracja meczy, a wreszcie dywagacje opłaca się/ nie opłaca się wygrać/przegrać. Popatrz: Blue Sky, Big V mogą przegrywać, bądź remisować ze 2 mecze spokojnie (albo i więcej), a nic się nie zmieni - bo przecież i tak muszą grać play-offy. Reszta &quot;grupy pościgowej&quot; się &quot;kisi&quot; we własnym sosie. A zostało jeszcze 8 kolejek ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Wellington Phoenix - Melbourne City - do składu City wracają wszystkie &quot;gwiazdy&quot; (m. in. Cahill, Fornaroli), jeśli zachce im się grać to nie powinni przynajmniej przegrać. W takich okolicznościach miejscowym może być ciężko o zwycięstwo.
Na razie City się chce ???? Widać, że są zmotywowani, schodząc z boiska nawet się &quot;dopingują&quot; po udanej 1 poł. Bramki trochę z d..y, Phoenix zjeb... karnego, ale bramki tu chyba jeszcze padną. Przerwa w grze &quot;gwiazdorom&quot; na razie pomaga ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Dlatego spodziewam się tutaj raczej nudnego spotkania - obym się mylił
za ćwierć stawki - x HT - @2,37
Czołem majekx
Typ nie był zły, różnie to mogło się potoczyć jakby karnego Phoenix strzeliło.

R 367

romeo12345

Użytkownik
Heh, i nici z moich typów. Jednak dzisiaj się chce grać faworytom. Teraz doczytalem ze Wsw gran na nrutralnym to już wogóle. Zamykam kupony i wchodze delikatnie w gole. Bo cuş mi się zdaje że i Sydney bedzie chcialo pare bramek ustrzelić.
Chociaz to bedą derby a już sobue kiedyś obiecałem że derbów nie bede więcej grał. Eeeee, do dupy te mecze. Jednak i Sydney odpuszczam. Zostaje Perth i jutro Marynarze.

G 179

gajek

Użytkownik
Następne spotkania już niedługo, co myślicie o takim typowaniu - Sydney FC i ov 2,5 oraz Perth i ov 2,5

T 307

tomekk25

Użytkownik
czy w kolejnych meczach tez sa przewidziane takie overy? wkur... mnie to ze jak dam over 4.5 czy 3.5 to pada wynik 0:0, 1:0 a jak nie dam nic to pada 1:4, 2:2. Rozpier... mnie to
a nawet 1:5

R 367

romeo12345

Użytkownik
Ja już się nauczyłem żeby derbów nie ruszać. Pozatym ani Qowalsky ani Prezezo się nie wypowiadają a to znak, żeby tych meczy nie grać:grin:

Do góry Bottom