więc:Tak jakby o tym piszemy ????
+wystarczy u siebie wygrywać, a na wyjeździe nie przegrywać i gotowe
Przecież to pisanie jakby te domowe komplety punktów oraz wyjazdowe nieprzegrane miały im teraz przyjść z łatwością niczym lokata w banku :grin: Ja to tak odebrałem, że myślicie, że liderzy będą kasowali sobie na luzaku punkty teraz. Według mnie nie będzie to takie łatwe i takie zremisowanie na wyjeździe, czy komplet punktów u siebie, to jednak duży wysiłek...można sobie potem pozwolić na grę na wyjazdach na remis i liczyć na komplety u siebie.
trzeba brać to coraz bardziej pod uwagę.
@Krysteeek
teraz przed play-off o obstawianiu "wpadek" faworytów po sporych kursach
Przewidywania: powinna być 2 - ka, dla ostrożnych x2 lub dnb, w bramki się nie bawię. Uwaga: kursy spadają niestety, biorę małą stawkę dzisiaj w "ciemno". Taśmy już też "wyklepałem" gdzie to spotkanie je zamyka. W razie czego na live walnę kontrę
pobrałem for fun dokładny wynik:Delikatnie
1i u2,5 @6
Nie to, że coś ???? ale wolałbym nie ????pobrałem for fun dokładny wynik:
1:0 - @9,5
2:0 - @13
powodzenia ????
pzdr
Moja rodzina mieszkała ???? , ostatnio moja siostra spędzała w Perth Święta Bożego Narodzenia i Sylwestra, mam kolegów z podwójnym obywatelstwem,czy Wy wszyscy, ludzie tego działu, mieszkacie lub mieszkaliście w Australii?
chyba nie.. ja przynajmniej nie.. bardziej skłoniła mnie sytuacja życiowa - tzn możliwość oglądania meczy jedynie po nocach i wcześnie rano ????czy Wy wszyscy, ludzie tego działu, mieszkacie lub mieszkaliście w Australii?
Ha, ha podbijam ???? ja dodadkowo Alfreda Szklarskiego ????możliwość oglądania meczy jedynie po nocach i wcześnie rano
a tutaj godziny są wręcz idealne.
\\edit - no i wszyscy przeczytaliśmy Arkadego Fidlera
Natomiast Redsom nie ????Jestem stronniczy, ale karny się Jetsom należał.