>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Australia (A-League, Ligi Stanowe)

sztachetaa 15

sztachetaa

Użytkownik
Witam wszystkich, wg mnie w tym meczu może paść absolutnie każdy wynik i szanse imo rozkładają się po 33%. Dlatego tez pobieram kurs najwyższy - win gospodarzy. Oczywiście stawka rekreacyjna.

Newcastle Jets v Melbourne City: Typ 1 @4 bet365

Jeśli ktoś chce grubiej to niech wybierze jakieś btsy, overki, bądź 1x, ale o tym pisali już mądrzejsi przede mną ????

GL

Otrzymane punkty reputacji: +4
prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Właśnie tak patrzę na te składy. Pełne w obydwu ekipach. Nie szukałbym na siłę wygranej Newcastle. Ale bardzo podoba mnie się typ: Jetsi strzelą w obu połowach @ 3,70, albo Jets over 1,5 @ 2,60.
Ma kto strzelać, jest Nabbout, jest Nordstrand. Okazje będą.
Co gram:
Newcastle strzeli w obu połowach @ 3,70
Over 1,5 HT @ 2,15
BTTS w drugiej połowie @ 2,60
Bez szaleństw ze stawkami, ale emocje dziś być powinny. Oby tylko się jakimś durnym 0:0 nie skończyło ????

Otrzymane punkty reputacji: +4
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Bez szaleństw ze stawkami, ale emocje dziś być powinny. Oby tylko się jakimś durnym 0:0 nie skończyło
No Stary, nie kracz jak ja ???? czasami ???? Myślimy pozytywnie ???? 2:2, 3:3, Besart strzela albo i 3:2, wszystko w tę stronę! ???? 2:1 też mnie zadowoli ???? Go Jets!
PS Prezezo nie wiem czy wiesz? ???? , ale jesteś najstarszym stażem (od postu nr 14) aktywnym użytkownikiem tego tematu! A propos wczorajszej tysięcznicy sprawdziłem ???? - ja dołączyłem aktywnie od postu nr 30, a dziś mamy już 1005! Z mojej strony brawa kolego !!!

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
jest dzisiaj szansa ze Jets wygraja? prezes jak sklady itd?
Może Tomek posprawdzasz dla nas twittery, pejsbuki, wniesiesz jakieś info do działu. Było by to i sympatyczne i pożyteczne, z korzyścią dla wszystkich ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
No choćby jedną do połowy
Kursy mowia wszystko. Nie ma szans na overa
Masakra ta pierwsza połowa..
Panowie nie kraczemy ???? , kibicujemy ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Podbijam ???? !!!
Kilka sytuacji już było tylko brakuje wykończenia i zimnej krwi.
No choćby teraz, zmarnowana akcja, szybka kontra MV i podanie z dupy ????
Stały fragment też nie pomógł chyba zaraz postawię dokładny wynik 0-0 to się k..a bramy posypią ????

Do góry Bottom