>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Australia (A-League, Ligi Stanowe)

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Roar w życiu jutro nie zagra na remis. W życiu. Oni są wniebowzięci. Aloisi mówi, że to najpiękniejsze chwile odkąd przybył do Queensland. A mecz z Szanghajem był najlepszy w jego historii. Podobnie twierdzą zawodnicy. Jutro zrobią z City dżem z nadzieniem Emirates. Zobaczycie.
Oby Mistrzu oby ????

C 0

cools

Użytkownik
Dzisiaj pierwszy raz granie Australii za mną i wyszło całkiem okazale. Na jutro wziąłem na tapetę mecz City vs Roar, ale nie wiem co w nim zagrać. Widzę, że jesteście starymi wyjadaczami, jeżeli chodzi o A-League. Ten typ na Roar jutro naprawdę jest tak pewny? Zastanawiam się, czy dać ich win, czy może jeszcze mocniej uderzyć typ X2 po kursie 1.40. Moglibyście pomóc mi z doborem stawki na ten mecz - naprawdę jutrzejsze zwycięstwo ekipy z Brisbane jest tak prawdopodobne?
Pozdrawiam i życzę wielu wygranych!

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Ja powiem o sobie. Dzisiejszą wygraną Perth grałem za średnią stawkę. Jutro gram Roar jakieś 15-20 % więcej. Zapewne jest to także spowodowane dzisiejszą wygraną, co przy jutrzejszym ewentualnym niepowodzeniu nie spowoduje u mnie jakichś większych strat. Patrząc na skład City, jutro nie mają oni prawa pierdnąć w oponkę. Nie mają najmniejszych atutów z przodu. Ale wiadomo. Das ist fussball - jakby to Niemcy powiedzieli.

badurraf 1,8K

badurraf

Użytkownik
Witam ponownie ???? , ja tylko na chwilę, ale obiecuję,że już niedługo będę się więcej udzielał...w świetle wszystkich informacji odnośnie meczu City z Roar ja proponuję takie coś :
Melbourne City Youth - Murray United - 9 piłkarzy City przeniesionych do pierwszej drużyny, więc u małolatów braki, a do tego United potrafili już tu wygrywać - kurs 3 zachęca (dla mniej odważnych x2 po 1,7), a do dubelka Hume City - Melbourne Knights over 2,5 po 1,65.
Pozdrawiam wszystkich.

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Dziwne te ruchy kursów. Skłądy już są. W zespole City dwóch juniorów. Ostatecznie nie ma też Jakobsena.
Goście silnym składem z Borrello, MacLarenem i Araną z przodu. Na ławce Oar i Kristensen.
Będzie dobrze ????
Ja ze swojej strony dokładam jeszcze Brisbane strzeli w obu połowach @ 2,9

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Witam ponownie ???? , ja tylko na chwilę, ale obiecuję,że już niedługo będę się więcej udzielał...w świetle wszystkich informacji odnośnie meczu City z Roar ja proponuję takie coś :

Melbourne City Youth - Murray United - 9 piłkarzy City przeniesionych do pierwszej drużyny, więc u małolatów braki, a do tego United potrafili już tu wygrywać - kurs 3 zachęca (dla mniej odważnych x2 po 1,7), a do dubelka Hume City - Melbourne Knights over 2,5 po 1,65.

Pozdrawiam wszystkich.
Nie zdążyłem ???? over w masło Ci wszedł, czekamy kolego na powrót i do zobaczenia.
PS Co do Roar to ja tu niestety nie pomogę ???? Sami wiecie ????

sztachetaa 15

sztachetaa

Użytkownik
Ja wczoraj pograłem handi, w dość słabym momencie, a przed chwilą dołożyłem Brisbane do przerwy i zgodnie z sugestią prezezo Brisbane w obydwu połowach.
Podsumowując:
Brisbane (-1) @3.75
Brisbane do przerwy @3.2 ✅✅✅
Brisbane strzeli w obydwu połowach - tak @3.75

Zatem oglądamy!

EDIT: Pierwszy ✅ ????

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Po 30 minutach czułem, że jesteśmy w czarnej d***. A tu taka miłą końcówka pierwszej połowy. Karny z kapelusza + ładna akcja na koniec (czy był minimalny spalony?) i 0:2 do przerwy.
Przewidywania na drugą połowę:
Zakładam, że sędzia się pomylił, a nie, że zagrał na Roar. Jak zobaczy w przerwie powtórki najpierw karnego którego dał dla Roar, a chwilę później faulu na Caceresie który był trzy razy bardziej ewidentny to może zacząć w drugiej połowie oddawać.
Z księgowaniem bym nie przesadzał, ale jesteśmy na dobrej drodze. No i miło by było jakby Roar dorzuciło jeszcze jedną po przerwie.

Otrzymane punkty reputacji: +2
prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Karny z gatunku tych miękkich. Gdyby nie gwizdnął w pierwszej połowie dla Roar to tu też by nie gwizdnął.

majekx 917,5K

majekx

Znawca A-League
Melbourne City - Brisbane Roar
x/x - @5,5
x/2 - @5,5
un2,5 - @2
⛔⛔⛔
no to żem se wymyślił typy... ????
jutro odpuszczam kolejkę... na poniedziałek mam:

Newcastle Jets - Melbourne Victory (0:0)

ov2,5+bts - @1,83 ⛔
pzdr

Do góry Bottom