qowalsky6
Znawca A-League
Teraz to nawet x2 by pasowało, ale x dalej "byłby" aktualny ????11.02. 09:50 Melbourne City - Brisbane Roar: .......................(x) ale i tak nie gram,
Za 10 min. mecz w Adelaidzie powinien ruszyć ????
Teraz to nawet x2 by pasowało, ale x dalej "byłby" aktualny ????11.02. 09:50 Melbourne City - Brisbane Roar: .......................(x) ale i tak nie gram,
Co najmniej Panie Prezesie, co najmniej ????Kurde, już 3-0 powinno być ????
mi też.. ale już jest + ???? Jak widać ta temperatura Glory nie przeszkadza...mi jeszcze jednej bramy dla Adelaidy brakuje by było 100 na 100, przy utrzymaniu 2 Glory
You welcome ???? , mi jeszcze jednej bramy dla Adelaidy brakuje by było 100 na 100, przy utrzymaniu 2 Glory ????ale ich tłuką... dziękuję za typy
Zabawa na tablicy wyników ... gospodarze nie potrafili nawet strzelić honorówki (a było blisko)Co do jutrzejszego spotkania chciałbym zwrócić uwagę na historię spotkań... chciałem zobaczyć kiedy ostatnio Perth wygrało z Adelaide, gdy Adelaide było gospodarzem. To było 8 rywalizacji temu... ALE zobaczcie, że Adelaide w poprzednich sezonach było bardzo dobre, a teraz 2 wygrane na 18 spotkań w tym sezonie. Ja pobiorę sobie x2 na Perth za 1.66 do dubelka płaską stawką w zielonoszarym becie - tak na przełamanie tej historii.