qowalsky6
Znawca A-League
Teraz to nawet x2 by pasowało, ale x dalej "byłby" aktualny ????11.02. 09:50 Melbourne City - Brisbane Roar: .......................(x) ale i tak nie gram,
Za 10 min. mecz w Adelaidzie powinien ruszyć ????
Teraz to nawet x2 by pasowało, ale x dalej "byłby" aktualny ????11.02. 09:50 Melbourne City - Brisbane Roar: .......................(x) ale i tak nie gram,
Co najmniej Panie Prezesie, co najmniej ????Kurde, już 3-0 powinno być ????
mi też.. ale już jest + ???? Jak widać ta temperatura Glory nie przeszkadza...mi jeszcze jednej bramy dla Adelaidy brakuje by było 100 na 100, przy utrzymaniu 2 Glory
You welcome ???? , mi jeszcze jednej bramy dla Adelaidy brakuje by było 100 na 100, przy utrzymaniu 2 Glory ????ale ich tłuką... dziękuję za typy
Zabawa na tablicy wynikówCo do jutrzejszego spotkania chciałbym zwrócić uwagę na historię spotkań... chciałem zobaczyć kiedy ostatnio Perth wygrało z Adelaide, gdy Adelaide było gospodarzem. To było 8 rywalizacji temu... ALE zobaczcie, że Adelaide w poprzednich sezonach było bardzo dobre, a teraz 2 wygrane na 18 spotkań w tym sezonie. Ja pobiorę sobie x2 na Perth za 1.66 do dubelka płaską stawką w zielonoszarym becie - tak na przełamanie tej historii.
![]()