To ja pierwszy zabiorę głos...
Zdziwiłem się gdy zobaczyłem kursy, gdyż najpierw rozpocząłem analizę, a dopiero potem zerknąłem na liczby w becie...
Ja to widzę jako mecz z gatunku "musimy to wygrać, bo gramy o play-off'y i na pewno musimy golić ogórków, którzy przecież nie tak dawno okupowali ostatnie miejsce w tabeli" i dlatego są takie kursy a nie inne (bardzo niskie na Sydney) i ja bym bał się stawiać po 1.40 na gospodarzy. Fakt, że h2h w ostatnim czasie przemawia na korzyść WS Wanderers, ale Central Coast Mariners wygrali swoje ostatnie, domowe spotkania z Adelaide i z Perth, więc na pewno są podbudowani i pewni siebie, że mogą i w tym meczu namieszać, zrobić niespodziankę, więc ukłują jakiegoś gola, bo umieją to zrobić. Przepaść pomiędzy zespołami w tabeli nie jest jakaś duża.
Jeszcze nie analizowałem absencji w podstawowym składzie, ale jeśli są takie, na pewno pomogą w wejściu tego typu.
Bardzo szybko do głowy mi wpadło przyjemne zdarzenie btts. Kurs 1.61 jest dla mnie bardzo dobry do gry. Odległości między klubami nie duże i liczę na otwartą grę i lekkie przeczucie na niespodziankę, ewentualnie, że nie będzie to na pewno jednostronne widowisko, tak jak to kursy nam podpowiadają!
Reasumując :
WS Wanderers - Central Coast Mariners
btts (1.61) bet zielonoszary
Ale jaja, gospodarze nie potrafili nic zmieścić xD