>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Australia (A-League, Ligi Stanowe)

vat 1,2K

vat

Użytkownik
Wygrana Sydney - 2,0
Sydey powyżej 1,5 gola - 2,0
Sydney powyżej 2,5 gola - 4,2
Czas 1 gola Sydney do 20:00 - 4,33
Czas 1 gola Sydney do 30:00 - 2,75
Czas 1 gola Sydney do 40:00 - 2,1
1 połowa Sydney hc - 1 - 8,0

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Witam serdecznie. Właśnie wstałem na giga-kacu. Pewnie też z tego powodu nie pisałem wczoraj nic o derbowym meczu ???? Dziś generalnie nie widzę już nic więcej do grania w naszej Australii. Na Perth bym uważał. Roar także są w formie ostatnio. BTTS można spróbować na lajfie jeżeli już coś bym miał szukać. Ale to oczywiście dopiero wtedy gdy kurs się trochę podciągnie.
Troszkę z innej beczki ale kolegom z Australii muszę to przedstawić indywidualnie. O 11:30 w Turcji zaczyna się mecz Antalya - Karabukspor. Mam to w dublu z wczorajszą wygraną Adelajdy ale dokładam jeszcze singla. Polecam grę na gospodarzy w tym meczu.

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
baaardzo proszę o nie rozliczanie kuponów przed końcem meczu, bo zaraz nam tu się zrobi bajzel jak w dziale &#39;typy na żywo&#39;. Pilnujmy naszej Australii, dziękuję :wink:

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Panowie sorry za off-topic ale mam problem i jesteście moją ostatnią deską ratunku.
Od kilku dni nie działa mi ncplus go. Nie mogę się dostać na stronę logowania. Z żadnej przeglądarki. Cały czas jest wyszukiwanie a po jakimś czasie wyskakuje komunikat że nie znaleziono strony. Tylko ta strona nie działa. Wszystkie inne śmigają aż miło. Ktoś pomoże?

Bo zaraz wypier*** tego kompa przez okno ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
No i co Panowie powiecie po 1 poł. ? Czyżby pierwsza porażka w sezonie Blue Sky? Trochę nie chce mi się wierzyć, ale to derby. Z zasady nie gram. Ostatnie spotkanie na tym stadionie (neutralnym) WSW przegrało 4-0. Niektórzy twierdzili, że była tam ustawka. Dla sportu dam za monetę minus po kursie 1,91 x2. Może gospodarze/goście już swoje zarobili?
GL!
He, he oddali za &quot;tamto&quot; 0-4 ???? Moneta symboliczna w plecy.

majekx 916,3K

majekx

Znawca A-League
spoko... jak uwalony to można.. myślę, że można też rozliczać wcześniej - ale warto napisać, że rozliczony przed czasem.. i wiadomo - po raz drugi już nie rozliczać.. wszystko tak naprawdę to taka dżentelmeńska umowa... no i chodzi o zabawę a nie jakieś sztywne reguły.
nt pierwszego meczu ne powiem za wiele... bo nie widziałem, Teraz Sydney atakuje, ale robi to bardzo nie poradnie... a to co zrobiło w obronie przy brance - dramat. Na żywo dodaję na drugą połowę win Sydney - @4,5

Otrzymane punkty reputacji: +3
krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Luzik :wink:
Panowie, ja wejdę w win Perth i btts 3.60 głównym motywem, którym się kieruję jest przewaga własnego boiska (zobaczcie odległości pomiędzy miastami) i że obie drużyny strzelają coś ostatnio i te wyniki całkiem przyjemne. Fakt, że ciasno tam w ich strefie w tabeli jest, ale liczę, że nie będzie kolejnego meczu z cyklu murowanie brameczki w Australii.
2-2 ale szkoda!

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
głównym motywem, którym się kieruję jest przewaga własnego boiska (zobaczcie odległości pomiędzy miastami)
Odległość to jedno, chociaż dla nich to &quot;normalka&quot;, ale 33 stopnie C potrafi zrobić różnicę (w słońcu wiadomo jeszcze więcej), ostatnio były tam 2 dodatkowe przerwy na uzupełnienie płynów. Warto uczyć się geografii tego pięknego kontynentu ????

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Odległość to jedno, chociaż dla nich to &quot;normalka&quot;, ale 33 stopnie C potrafi zrobić różnicę (w słońcu wiadomo jeszcze więcej), ostatnio były tam 2 dodatkowe przerwy na uzupełnienie płynów. Warto uczyć się geografii tego pięknego kontynentu ????
Tak, to też, chociaż w Brisbane też jest dość gorąco, zbyt dużego szoku nie będzie, więc liczę, że obie drużyny nie będą biegały jak much w smole. Dodam, że geografię bardzo lubię i napiszę jeszcze więcej (bo nie chciałem wchodzić w ostre szczegóły :p ) Perth z racji ułożenia ma klimat bardziej suchy (czyli bardziej pustynny), a w Brisbane wilgotność powietrza jest dużo bardziej większa (tropikalna), no oczywiście nie mówię, że tak jak na typowej pustyni i tak jak w jakiejś tajlandii, ale nawet dla zawodowego piłkarza będzie miało to znaczenie. Inaczej pracują płuca. No ale to są tylko detale, albo jak to mówi Hajto: to są właśnie te detale ????
Kurde jak ja lubię to Australię. Może kiedyś w końcu uda się mi tam emigrować... :rolleyes:
To zaczynamy ! ????

e: to właśnie fajne w Australii, bo przecedzają przyjeżdzających nierobów (przynajmniej teraz) :p ale sporo czytałem, będę się przygotowywał mocniej do zdania tego egzaminu IELTS , udokumentowany zawód z listy SOL też będzie, ale póki co wyjeżdzam do Islandii (wiem, zupełnie co innego, pogoda haha, ale tam bym miał nakręcone wszystko), żeby zobaczyć czy emigracja to w ogóle dla mnie i na 1000% tego będę chciał (że nie będę tęsknił za PL zbyt mocno) :wink:

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Kurde jak ja lubię to Australię. Może kiedyś w końcu uda się mi tam emigrować...
Nie jest łatwo się tam dostać (ostre prawo imigracyjne), chyba, że masz 3 mln $ to wezmą Cię od ręki. Poważnie
PS Kiedyś (za lewackich rządów) podobnie jak poj...y zachód Europy, nasprowadzali sobie &quot;czarnuchów&quot; i &quot;turbanów&quot;, a teraz się z nimi męczą. Obecny (konserwatywny) rząd teraz ich &quot;tępi&quot; i &quot;nowych&quot; nie wpuszcza. Mądrzy po szkodzie, ale i tak mądrzejsi niż Zachód ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
ale póki co wyjeżdzam do Islandii
Wikingowie ???? super i jest tam dużo Polaków. Kiedyś był zajeb..y typer - mouses się nazywał (razem z yogim od Irishów na innym forum oczywiście siekali kasę aż furczało. Od Australii był raczek, który mnie zaraził a - league ???? ). Co na Islandii i Irlandii kasy można było zarobić ???? Stare dobre czasy ???? Z tego miejsca pozdrowię przy okazji kolegę Psychosociala, on wie o co chodzi najlepiej ???? - niekwestionowany specjalista od Irlandii.
A propos Australii, jakbyś był po Politechnice Wrocławskiej (tak tak), to nic nie musisz zdawać ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Koledzy którzy pograli ze mną Antalyę proponuję zamykać póki jest co ????
Dziś to oni zupełnie siebie nie przypominają i nie zdziwię się jak dadzą sobie w końcówce wbić na 1-1
A w Australii BTTS elegancko siadł.

Otrzymane punkty reputacji: +4
majekx 916,3K

majekx

Znawca A-League
Wellington Phoenix - Melbourne City
ćwierć stawki:
x HT - @2,37
WSW - Sydney
po pół stawki:
un2,5 - @1,95
2+un2,5 - @4,75
i jeszcze kontra po 1 połowie na Sydney
Perth Glory - Brisbane Roar
za pół stawki:
1 - @2,5
1+ov2,5 - @3,4
⛔✅⛔⛔⛔⛔
czarnej serii ciąg dalszy... pora sobie odpuścić jeden dzień bo to tylko strata nerwów, pieniędzy i przyjemności z gry.... :;/:
pzdr

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Luzik :wink:
Panowie, ja wejdę w win Perth i btts 3.60 głównym motywem, którym się kieruję jest przewaga własnego boiska (zobaczcie odległości pomiędzy miastami) i że obie drużyny strzelają coś ostatnio i te wyniki całkiem przyjemne. Fakt, że ciasno tam w ich strefie w tabeli jest, ale liczę, że nie będzie kolejnego meczu z cyklu murowanie brameczki w Australii.
⛔
Napiszę tak: przy bramce na 2:2 byłem niemal pewien, że zrobią łamaka na 3:2 :-| szkoda fajnego kursu i za tydzień będę mocno śledził przedmeczowe newsy Roarsów, bo tam mi po prostu mocno pachnie czystą jedynką...

Do góry Bottom