badurraf
Użytkownik
Ja się nie obrażam...ja po prostu będę wkur... jako kibic Polonii Bytom i do tego mieszkający obecnie na Nikiszowcu (dzielnica Katowic kibicująca Ruchowi)...Albo Ruch Chorzów ???? Żeby nie było ???? kibicuję wszystkim polskim zespołom w pucharach ????
badurraf nie obrażaj się za ten Chorzów ???? , ale trochę na razie siara na Łazienkowskiej.
Ale wracając do tematu, raz na sto spotkań to i Legia z Realem nie przegra...a naprawdę nie ma co porównywać naszej kopanej do Australii...przecież nie powiecie mi,że tak tą ligę kochamy za jej wysoki poziom taktyczno -sportowy...nie,jest świetna, bo jest wesoła,tak jak Chile, Boliwia,Paragwaj, które uwielbiam oglądać ( Panowie może jakiś nowy temat zarzucimy, rozwijając trochę Amerykę Płd? ) drużyny chcą strzelać bramki ( oczywiście poza Roar - i myślę,że Ci akurat u nas daliby radę najlepiej ze wszystkich drużyn A-League ), są oczywiście jednostki, które w naszych drużynach byłyby wiodącymi postaciami ( z chęcią widziałbym u nas Castro, Broicha, Rojasa, Holosko czy innego Brosque), ale bez przesady, nie róbmy z naszych drużyn aż takich ogórków...