R
367
romeo12345
Użytkownik
No to Gamba ukarała ich za te dwa strzały:grin:
Gdzieś śledzisz mecze? Dałbyś ze 2 zdania o charakterze tych jak mniemam pół/amatorskich lig/zespołów? Stron klubowych to chyba jak na lekarstwo?Wiem, że jestem nowy w tym dziale i muszę zapracować na swoją renomę abyście byli mi w stanie "zaufać" dlatego nie namawiam nikogo do gry, a jedynie do śledzenia jak to wszystko wyjdzie
W tym sezonie nie miałem okazji gdyż mecze są w godzinach mojej pracy i niestety nie mam takiej możliwości. I z tego też względu gram tam tylko overy bo tak jak mówisz, 1x2 to loteria.Gdzieś śledzisz mecze? Dałbyś ze 2 zdania o charakterze tych jak mniemam pół/amatorskich lig/zespołów? Stron klubowych to chyba jak na lekarstwo?
PS Jak stawiałem live kiedy było 0-0 w 80 min. na over, to często był + ???? I to całe moje doświadczenie w tym temacie. Jak próbowałem po "tabeli" 1x2, to często wtopa - ale to tylko dla zabawy za drobniaki. Powodzenia ????
Moje wypociny są w postach 1130 i 1131 ????Dzięki i czekam na Wasze typy odnośnie najwyższej klasy rozgrywkowej
co wyjdzie, to wyjdzie.. ostrzegam, bo mam ostatnio złą passę... więc typy mocno ryzykowneMelbourne Victory - Adelaida (2:1)
1 HA-1 - @2,15 ZWROT
Tutaj raczej wszystko powinno być jasne.. Victory u siebie nie powinni mieć kłopotu, a do tego Adelaida jutro gra z Gambą... niby aż 3 dni odpoczynku.. ale to Victory miało znacznie więcej czasu na odpoczynek. Zastanawiam się czy nie urządzą sobie u siebie festiwalu strzeleckiego.
Perth Glory - WSW (2:0)
1+bts - @3,5
Po tym co dziś widziałem to WSW raczej nie powinno stawiać jakiegoś wielkiego oporu. Overowy styl gry powinny zagwarantować Glory wysoką wygraną i sporo bramek.
Brisbane Roar - Wellington Phoenix (1:2)
1 - @1,66
Tutaj nagle się wszystko skomplikowało. Roar nie potrafiło zrobić składnej akcji w grze przeciwko mistrzowi Tajlandii... A sami by o mało co stracili gola.. no ale przeciwnikiem będzie zespół z Nowej Zelandii, który w ostatnich 5 meczach zdobył 1 pkt. Jedyny znak zapytania - jak podejdą to tego meczu gospodarze? Dziś grali lekko rezerwowym składem, przed nimi 5 dni odpoczynku, mecz z Phoenix i za 2 dni wyjazd do Korei. Więc nie wiem czy i w tym meczu z zespołem z Wellington nie zobaczymy jakichś 'nowych twarzy'.