>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Australia (A-League, Ligi Stanowe)

badurraf 1,8K

badurraf

Użytkownik
Myślę, że bts, to najlepsza opcja na to spotkanie, chociaż sam poszedłem w 1x,fc ma mały kompleks City,na wyjeździe nie powinni wygrać, ja jednak podzielę się innym typem na dzisiaj,analogiczna sytuacja jak z City ostatnio,kilku piłkarzy w pierwszej drużynie,młodzieżowa uzupełniona juniorami, tak więc :

Adelaide Comets - Adelaide United U-21 - 1 po 1,32, hc -1,5 po 1,83

Otrzymane punkty reputacji: +16
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Panowie, skąd taki wzrost kursów na Melbourne City? Było 2,40 a teraz podskoczyło nawet do 2,90. Wiadomo o jakichś kontuzjach lub absencjach? Osobiście póki co pograłem jedynie 1X ale nosiłem się z zamiarem zagrania czystej jedynki ale teraz zaczynam się zastanawiać.
Witam wszystkich ???? Takie ruchy kursów to nic nowego ???? Po prostu &quot;przedmeczowo&quot; to obie ekipy bardzo wyrównane, składy mocne, pozostaje kwestia motywacji (goście nic nie muszą), dyspozycji dnia itp. Typu nie podaję, bo to &quot;nie mój&quot; mecz, chociaż 1x nie jest głupie.

Otrzymane punkty reputacji: +7
badurraf 1,8K

badurraf

Użytkownik
No chyba nie, wszędzie jest na 10:30,na livescorach różnej maści to samo...ale nawet jakby,ja pogralem te typy o 9:30,więc najwyżej będzie zwrot...

H 115,9K

hagi84

Użytkownik
Jestes pewny?
Pre buki normalnie maja mecz: Adelaide Comets - Adelaide u21,, na live za to Adelaide Cometrs rezerwy - Adelaide Utd rezerwy i na to byly chyba inne kursy przed meczowe.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
1-3 początek gangbangu? ???? Widzieliście &quot;trenera&quot; MC w tym meczu? Gdzie jest trener? ... się pytam?
Dlatego właśnie uważam, że gospodarze nie mają trenera, bo Valkanis to tylko figurant.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Typu nie podaję, bo to &quot;nie mój&quot; mecz, chociaż 1x nie jest głupie.
Rozumiem, że kolega Techn9cian mnie też rozliczył, że to zagrałem ????
PS To już wszystko co masz do napisania w temacie? Techn9cian - ie? ????

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Rozumiem, że kolega mnie też rozliczył, że to zagrałem ????
PS To już wszystko co masz do napisania w temacie? Techn9cian - ie? ????
Właśnie? Tym bardziej, że jakoś nie widziałem wcześniej abyś brał udział w dyskusji.
Nikt nie jest w stanie przewidzieć czerwonej kartki, która w tym wypadku miała duży wpływ na przebieg meczu i jego wynik.
Szkoda, że nie rozliczyłeś na plus mojego typu &quot;gol w obu połowach&quot; tylko skupiłeś się na tych nietrafionych ????

Do góry Bottom