>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Australia (A-League, Ligi Stanowe)

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Good morning Brisbane,
jakbym grał ten mecz na live to chyba dałbym x2 po kursie 2,1
Kochane Brisbane ???? , przed meczem stawiałbym x, w trakcie jak zobaczyłem &quot;postawę&quot; Roar to tylko to przyszło od razu do głowy ????

Otrzymane punkty reputacji: +4
badurraf 1,8K

badurraf

Użytkownik
Good morning Brisbane,
jakbym grał ten mecz ???? na live to chyba dałbym x2 po kursie 2,1 ????
Czołem badurraf ???? spać nie możesz?
PS Resztę ekipy też oczywiście pozdrawiam ????
Ohohoho kto to strzelił brameczkę? Shane Smeltz ????
Siema, no niestety nie mogę i podkusiło mnie do grania J-League, i tak z rana 60 euro w pizdu...

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Siema, no niestety nie mogę i podkusiło mnie do grania J-League, i tak z rana 60 euro w pizdu...
Pierwsza mina ominięta ???? Co do drugiej to już jakieś obawy miałem pare dni temu, ale nie zapeszam. Teraz do boju Victory ???? Po sławę, honor, moją małą stawkę + dukata ???? i udany weekend ???? Oby!
Minus, nie oglądałem meczu, całe moje plany na ranek się posypały dosłownie i w przenośni ????
Pomysł chyba nie był zły, 2 - gi raz też bym tak samo obstawił. Raz plus, raz minus - kierunek był dobry
????

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Perth Glory - WS Wanderers

Prawdopodobnie moja ostatnia propozycja na dzień dzisiejszy obejmuje ostatnie spotkanie z A-League, w którym zmieszą się Perth i WSW. Co nie może dziwić, oczywiście idę w tym meczu w kierunku goli.

Perth to najbardziej overowa drużyna w lidze, która obecnie ma średnią goli 3,8 na mecz (w 20 meczach aż w 15 był pokrywany over a więc w 3/4 meczów). W ostatnich pięciu spotkaniach taka linia była pokrywana cztery razy. W meczach przed własną publicznością wygląda to jeszcze lepiej. W 10 dotychczas rozegranych meczach w aż 9 przypadkach padało więcej niż 2 gole, a ich średnia na spotkanie to 3,9. Ostatnie 5 meczów i za każdym razem ta linia była pokryta, a wyniki to 2:2, 3:2, 2:1, 2:1 i 1:4.

Jeśli chodzi o WSW to pod tym kątem ta statystyka wygląda trochę gorzej - średnia goli na mecz to 2,7, na wyjeździe wygląda to trochę lepiej bo jest to 2,9 (w 10 meczach 7 razy padał over).

To by było na tyle jeśli chodzi o same statystyki. To jak się prezentuje WSW mogliśmy zaobserwować w tygodniu kiedy przyjęli 0:4 od Urawy w AFC LM. Tak jak pisaliście, obraz nędzy i rozpaczy. Oczywiście liga to co innego natomiast myślę, że pod kątem goli to w tym meczu możemy się ich spodziewać. No i ponownie odniosę się do przeczucia, które póki co nie zawodzi ????

Over 2,5 @ 1,52 ⛔
Gol w obu połowach @ 1,46 ✅

Unibet

to jak widzicie ten mecz Victory - Adelaide?
Zgodnie z przewidywaniami ekspertów Victory powinno wygrać ten mecz. Ja osobiście pograłem również over 2,5 ✅

wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Cześć wszystkim.
Victory coraz składniej gra w takim razie live Victory do przerwy @2,10.
Elegancko ⛔ Cała Australia, sytuacji bez liku i ani jednego gola. A sędzia też ostro dał radę, zakończył połowę jak gospodarze byli w ataku na linii pola karnego Adelaide ???? Super początek dnia. Ostatnio na jakiś czas odpuściłem Australię i chyba zrobię to ponownie, dzisiaj więcej dobrych typów można znaleźć na naszym kontynencie.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Typ: Co tu gadać 6-0 to może nie będzie , ale 2,3 do zera zupełnie realne. Kurs teraz w premium na handicap 0:1 to 2,05, przy opcji 0:2 - 3,40. Pobiorę dziś bo może jeszcze spaść, odpowiednio za małą stawkę i dukata. Wrzucę też do tygodniowej taśmy.
PS Oczywiście należy śledzić wszystkie informacje, składy itd., ale to oczywiste. GL!
Niestety plecy, wszystko grało ale do 90 minuty ???? Zobaczymy co w Perth ????

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Niestety plecy, wszystko grało ale do 90 minuty ???? Zobaczymy co w Perth ????
Wybacz, wykrakałem ????
Mi over 2,5 zamykał dubla. Do przerwy cisza, a w drugiej połowie typowa Australia - 3 gole.
Tak jest, teraz czekamy na Perth i na dziś starczy tej australijskiej ligi.

wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Perth jak zwykle w formie, znowu nie mogą na pustaka trafić ???? Wchodzę w ten mecz dla zabawy Wynik/Obydwie strzelą - Perth i Tak @3,75

badurraf 1,8K

badurraf

Użytkownik
A u mnie dzisiaj Japonia 4/4:grin:
Odrobila strate po Brisbane:;/:
No u mnie niestety 2/3,Sanfrance mnie dobilo,potem stanowe trochę odrobil,Victory w 90 minucie znowu dowalilo,a terazw jak Perth da radę,to wyjdę na lekki plus

wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Jeszcze BTS po przerwie proszę, żeby mój typ po ładnym kursie wszedł ;)
Festiwal pudeł w meczu trwa. Hanka Mostowiak czułaby się tam jak u siebie w domu.

wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Wynik/Obydwie strzelą - Perth i Tak @3,75
⛔ Odpuszczam Australię, przestałem czuć tą ligę, nie wiem czy to przez wzgląd na etap rozgrywek czy przez coś innego, ostatnio tylko na niej tracę a to nie ma sensu. Mecze będę w miarę możliwości oglądał, ale bez typowania, a nawet jeżeli coś zagram to nie będę podawał typów, żeby nie wprowadzać w błąd, bo moja skuteczność w tej lidze woła teraz o pomstę. Powodzenia wszystkim.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
25.02. 12:00 Perth Glory - WS Wanderers: na pierwszy rzut oka bts/over jak malowany Ale czy to nie jest pułapka aby? Coś mi &quot;podpowiada&quot; żeby zostawić ten mecz na &quot;live&quot;. Nie postawie takich zakładów przed meczem, chyba, że w taśmie za miedziaki. Często tak robię, aby ostatni mecz oglądać i wtedy zamykać/kontrować - mniejsze nerwy, a człowiek niemłody już i ciśnienie skacze . Wczoraj miałem takie mecze w Szwajcarii i Francji (Koniki polne vs Sion i PSG vs Tuluza) i się udało.
To była kolejna &quot;overowo/bts-owa&quot; mina, o której pisałem kilka dni temu ???? Jakby nie Elrich, to bym powiedział, że czutkę miałem niezłą i super weekend, a tak to &quot;do pracy&quot; ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
I 2 kierunki na sucho ????
26.02. 07:00 Newcastle Jets - Central Coast Mariners - niby Jets, niby będą chcieli się zrehabilitować, u siebie przegrali tylko z Blue Sky (2 razy), wczorajszy mecz adwersarzy był kichowaty (szczególnie w 2 poł. Marynarze się nie popisali), ale kursy pospadały na 1 i w ramach eksperymentu wolę za miedziaka spróbować remis po kursie 4,0 (plus) w premium niż aktualnie jedynkę po ok. 1,67.
PS Coś ta grupa pościgowa walcząca o 6 miejsce niemrawo się zaprezentowała w minionej kolejce. Widocznie nie chcą tych play - off ???? No i to tyle na razie. Pozdrawiam wszystkich i do &quot;usłyszenia&quot; ????
Miejscowi dają 2-1 dla Jetsów, ja jednak spróbuję &quot;x&quot; podtrzymując swój tok rozumowania - żeby nie było, to tylko mój pomysł, nikogo nie namawiam ????
Kangury:
http://www.a-league.com.au/matchcentre/Newcastle-Jets-v-Central-Coast-Mariners/854426?matchpreview#widget-match-day-tabs

Otrzymane punkty reputacji: +3
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Odpuszczam Australię, przestałem czuć tą ligę, nie wiem czy to przez wzgląd na etap rozgrywek czy przez coś innego, ostatnio tylko na niej tracę a to nie ma sensu. Mecze będę w miarę możliwości oglądał, ale bez typowania, a nawet jeżeli coś zagram to nie będę podawał typów, żeby nie wprowadzać w błąd, bo moja skuteczność w tej lidze woła teraz o pomstę. Powodzenia wszystkim.
Kolego ???? bez przesady ???? udzielaj się dalej, każdy ma udane/nieudane typy, warto spojrzeć na to z dystansem ???? Mój &quot;koronny&quot; zakład też dziś nie wszedł, ale sumienie mam czyste, d...y nie dałem, z &quot;kosmosu&quot; typu nie podałem, &quot;bzdur&quot; nie pisałem, Big V wygrało, pobrałem &quot;dobry&quot; kurs, zabrakło kropki/szczęścia nad &quot;i&quot;. Od czasu, do czasu przeglądam temat &quot;od początku&quot; i kto się &quot;nie wygłupia&quot; ze stawkami, na pewno nie może narzekać. Dla tych co mają gorące głowy, jeden fakt - w tym na pewno trudnym do typowania sezonie ani razu nie pojawiły się tu tzw. &quot;głupie typy/stawki&quot;: &quot;mega&quot;, &quot;all in&quot; itp. Ja (z tego co pamiętam ???? ) nie wyszedłem poza &quot;małą&quot; stawkę. Po prostu widzę co &quot;się dzieje&quot; i nie szaleję ???? Pozdrawiam czytelników/graczy/kolegów ???? Do jutra i GL!
PS Aha, od czasu, do czasu pojawia się tu jakiś deb../troll/konfitura i &quot;szydzi&quot; z podanych tu typów, nie dając nic od siebie, ale w tym dziale ???? &quot;kariery&quot; nie zrobi ???? Nie po to prezezo, badurraf, majekx i in. się tu napracowali, żeby byle matoł to zniszczył.
PS2 Dzięki też dla moderatorów, którzy nie &quot;czyszczą&quot; bezmyślnie/biurokratycznie/bezdusznie tego tematu, kiedy grzecznie o to prosimy ???? , tu jest &quot;inny&quot;, niszowy &quot;klimat&quot; i może dlatego Australia właśnie &quot;odżyła&quot;. I niech tak pozostanie ???? W końcu jesteśmy na Antypodach ????
PS3 Ale się rozpisałem ???? Zaręczam: to nie było &quot;planowane&quot;, ot tak z serca &quot;poszło&quot; ????
PS4 To mój post nr 500 ???? Może dlatego?

Do góry Bottom