>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Australia (A-League, Ligi Stanowe)

majekx 927,8K

majekx

Znawca A-League
Melbourne Victory - Adelaida (2:1)
1 HA-1 - @2,15
Perth Glory - WSW (2:0)
1+bts - @3,5
Brisbane Roar - Wellington Phoenix (1:2)
1 - @1,66
⛔⛔⛔
nie ma co się oszukiwać.. dziś fatalnie poszło... Jutro sobie daruję. Mimo, że celował bym w minimalną wygraną Jets. Im sprzyja stadion, sytuacja w tabeli... oraz ogólne wrażenie zespołów.
Co do trolii.. no cóż.. niech sobie trolują.. olać ich. Jak ktoś nie umie grać to niech nie ma pretensji, że mu nie poszło....
Tak - utaj są Antypody... a nie sztywne zasady jak na starym kontynencie.
pzdr

Otrzymane punkty reputacji: +4
badurraf 1,8K

badurraf

Użytkownik
Ja jakoś nie czuję tego meczu Jetsów z CCM - niby wszytsko przemawia za wesołym meczem, kilkoma bramkami...ale z drugiej strony historia po stronie CCM i to z jakimś underem, więc jak już się zdecyduję, to za drobne pójdę w któryś z tych typów :
CCM + 1 - 1,62
under 3,5 - 1,63
Na pewno za to zagram w dubelkach to :
West Adelaide - Campbelltown City - under 4 - 1,44
Kingston City - North Geelong Warriors - over 2,5 - 1,57
Stirling Lions - Perth - 1 +1 hc - 1,4
Joondalup United - Mandurah City - over 3 - 1,52

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Po 1 poł.
1-0 dla Jetsów, wygląda na to, że chyba im się bardziej &quot;chce&quot; 6 miejsca ???? , na które przy tym wyniku &quot;wskoczyli&quot;. Nic specjalnego obie drużyny nie pokazały, natomiast mam wrażenie, że CCM nie podjęło w tym pojedynku rękawicy. Niedokładni, niezdecydowani, na razie przynajmniej tak się &quot;zaprezentowali&quot;. Nic na razie nie stawiam live w tym meczu, jak nie skończy się po mojej myśli to miedziak w plecy. Po 45 min. nie widzę &quot;kasy&quot; na swoim koncie ????

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Ja to widziałem trochę inaczej. Dla mnie CCM jak na siebie to gra całkiem nieźle. Nie sądzę by Jetsi dowieźli to 1-0. CCM coś strzeli.
Ooo. 1-1 już.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Ooo. 1-1 już.
Może zostać ???? , witam prezezo ????
W Marynarzach wkurza mnie ich takie &quot;niechlujstwo&quot; w kulturze gry, wykonujesz rożny, to niech chociaż ta piła doleci pod bramkę, jesteś nieatakowany to podaj dokładnie do kolegi, który biegł te 30-40 m czekając na dobrą piłkę - tego typu rzeczy. Jetsi umówmy się też nie są &quot;wirtuozami&quot;, no ale zobaczymy co dalej.

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Ja pograłem na lajfie over 10,5 rogów CCM. W momencie gdy mieli 6 (ok. 30 minuty) - po 2,05. Brakuje jednego ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Padnie tu coś jeszcze? Remis chyba nikogo nie zadowala...
Remis zadowala obydwie drużyny ???? pod warunkiem, że nie chcą grać w play offach. Zawsze będzie też wytłumaczenie, że to derby i takie tam ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Miejscowi dają 2-1 dla Jetsów, ja jednak spróbuję &quot;x&quot; podtrzymując swój tok rozumowania - żeby nie było, to tylko mój pomysł, nikogo nie namawiam
No w końcu jakiś sukces, mały, ale cieszy ????

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Jako, że ostatnio modne z mojej strony stało się podawanie tutaj dla szanownych kolegów typów z innych lig to śpieszę poinformować, że za 2,5 godziny zacznie się w Turcji mecz Karabukspor - Genclebirligi. Mecz drużyn środka tabeli, ale także drużyn grających bardzo róźnie w rozliczeniu home/away. Gispodarze u siebie potrafili ostatnio zlać i Galatę i Besiktas, generalnie są mega mocni przed własną publicznością. Goście poza domem klapy za klapami (ostatnie 3 mecze w lidze po 0:3) i to z żadnymi wielkimi zespołami (poza Fenerbahce). Kurs na gospodarzy kuszący - 2,30.
No i polecam tradycyjnie na 15:00 we Włoszech. Chievo - Pescara. Over 3,5 można złapać po zacnym kursie ok. 2,75.
Trzymajta się!

Otrzymane punkty reputacji: +20
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Ja jakoś nie czuję tego meczu Jetsów z CCM - niby wszytsko przemawia za wesołym meczem, kilkoma bramkami...ale z drugiej strony historia po stronie CCM i to z jakimś underem, więc jak już się zdecyduję, to za drobne pójdę w któryś z tych typów :
CCM + 1 - 1,62
under 3,5 - 1,63
Widzę, że kolega też dzisiaj na + ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Następna kolejka ???? Na dzisiaj widzę, że nic nie widzę ???? Dlaczego? Proszę:
03.03. 09:50 Sydney FC - Melbourne Victory - mecz prestiżowy, oby otwarty i overowy, ale? Oba zespoły nic nie muszą - play offy i pozycja niezależnie od wyniku bez zmian.
04.03. 07:35 Wellington Phoenix - Perth Glory - na oko over/bts wchodzi w grę, ale? Kto by pomyślał, że wczoraj Perth overa/bts-a nie wykręci? (oprócz mnie oczywiście ???? ).
04.03. 09:50 WS Wanderers - Adelaide United - nasze kochane niedorajdy, pewnie po laniu na wyjazdach w AFC będą chcieli od piłki odpocząć - przy szachach na przykład ???? Czyli co? - remis? (0-0 ???? ).
05.03. 07:00 Central Coast Mariners - Melbourne City - może over? a może nie? Dla mnie mecz na live. Przedmeczowo nic nie postawię.
05.03. 09:00 Newcastle Jets - Brisbane Roar - Brisbane po wyjeździe w AFC, ale czy Jetsi chcą wygrywać pozostałe mecze? Może remis &quot;na zgodę&quot; no i takie małe przypomnienie, że ja za/przeciw Roar nie gram ????
To tyle ode mnie, mam nadzieję, że entuzjazm nowych miłośników Australii nie opadnie i ja sobie odpocznę, bo coś przyszły tydzień to dla mnie &quot;black magic&quot; ???? GL i pozdrawiam ????

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
No to jedziemy z kolejnym dniem gwałtu azjatyckiej piłki na przedstawicielach Australii.
Na tapetę jutro biorę mecz:
Shanghai SIPG - Western Sydney Wanderers
O tym co potrafi WSW wiemy wszyscy doskonale. Czyli nie potrafi praktycznie nic. Co w pierwszym meczu udowodniła Urawa Reds. Jutro swoje do kolekcji dorzuci Shanghai, który w pierwszej serii dość niespodziewanie dla mnie wygrał w Seulu. Propozycji mam ponownie kilka na spotkanie. Oto one:
5:1(4:1)
Shanghai SIPG HT @ 1,75 ✅
Shanghai (-1) @ 1,90 ✅
Shanghai strzeli w obu połowach @ 1,91 ✅
Shanghai wygra obie połowy @ 2,70 ✅
over 3,5 gola @ 2,37 ✅
over 1,5 gola w II połowie @ 1,80 ⛔
Edit: Prawie komplet, ale i tak można być zadowolonym mega.
Nie spodziewam się tutaj niczego innego poza porządnym mantem.
Wcześniej Ulsan Hyundai zagra z Brisbane. Niby faworyt jest tu oczywisty, ale po tym co pokazał Brisbane w Shanghaiu w eliminacjach wstrzymałbym się z graniem na gospodarzy po 1,73. Brisbane jest jednak mega nieobliczalne.

Otrzymane punkty reputacji: +11
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Niestety prezezo masz całkowitą rację. Nasze pucharowe niedorajdy dostaną znowu lekcję futbolu, bo Redsi też zagrają wyjazd. Pozdrawiam i do zobaczenia.

majekx 927,8K

majekx

Znawca A-League
heh... napisałem nawet po jednym zdaniu opisu.. ale mnie wylogowało i nie dodało posta... no nic.. dodam tylko suche typy:
Ulsan - Roar
2 - @5 ⛔
x2 - @2 ⛔

SIPG - WSW
1/1 - @1,95 ✅
Suning - Adelaide
x HT - @2,4 ⛔
napiszę tylko o pierwszym meczu... może na papierze te typy to samobójstwo.. ale Ulsan męczyło się z mistrzem Hong-Kongu... potem porażka z Kashimą.. dlatego liczę tutaj na niespodziankę.. i postawę Roar z meczu w Shanghaiu. Może to typy życzeniowe - ale może akurat ????

Otrzymane punkty reputacji: +11
dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Shanghai SIPG - Western Sydney Wanderers
W pełni popieram moich przedmówców prezezo, qowalsky6 i majekx, którzy upatrują gładkiego zwycięstwa ekipy z Chin.
WSW w pierwszym meczu przyjęło niesamowite manto od Urawy 0:4, choć do przerwy było bez goli. Mimo wszystko po przerwie wszystko się posypało i zawodnicy WSW wyglądali jak dzieci we mgle, za to ekipa z Japonii raz po raz ich punktowała.
Co do Shanghai SIPG to jak wiadomo drużyna budowana za wielkie pieniądze i to właśnie brazylijskie trio w postaci Oscar - Hulk - Elkeson mają decydować o sile tego zespołu.
Ja również spodziewam się tutaj w miarę gładkiego zwycięstwa gospodarzy i moim głównym typem jest tutaj 1/1 jednak żeby nie powielać typów moich przedmówców proponuję:
Gol w obu połowach @ 1,55 ✅
Unibet

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Czołem chłopaki ????
Mimo, że Roar na podwórku ligowym nie cierpię, to w AFC życzę im jak najlepiej ???? W dzisiejszym meczu trener Roar ma taki wybór:
Brisbane Roar squad: 1.Michael THEO (gk), 7.Thomas KRISTENSEN, 8.Jacob PEPPER, 9.Jamie MACLAREN, 10.Brett HOLMAN, 11.Tommy OAR, 13.Jade NORTH, 15.ARANA, 17.Matt MCKAY (c), 19.Jack HINGERT, 21.Jamie YOUNG (gk), 22.Thomas BROICH, 25.Kye ROWLES, 26.Nick D&#39;AGOSTINO, 28.Brandon BORRELLO, 29.Joe CALETTI, 46.Cameron CRESTANI, 50.Dane INGHAM

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Czołem chłopaki ????
Mimo, że Roar na podwórku ligowym nie cierpię, to w AFC życzę im jak najlepiej ???? W dzisiejszym meczu trener Roar ma taki wybór:
Brisbane Roar squad: 1.Michael THEO (gk), 7.Thomas KRISTENSEN, 8.Jacob PEPPER, 9.Jamie MACLAREN, 10.Brett HOLMAN, 11.Tommy OAR, 13.Jade NORTH, 15.ARANA, 17.Matt MCKAY (c), 19.Jack HINGERT, 21.Jamie YOUNG (gk), 22.Thomas BROICH, 25.Kye ROWLES, 26.Nick D&#39;AGOSTINO, 28.Brandon BORRELLO, 29.Joe CALETTI, 46.Cameron CRESTANI, 50.Dane INGHAM
Masz jakiś pomysł na ten mecz? ;)

Do góry Bottom