Over 2,5HT @2,10 lekko i niech się dzieje
Tym razem się udało ????
- znowu czerwień popsuła grę. Na szczęście coś tam do przodu.Melbourne City - Central Coast Mariners (2:1) bts - @1,66 Azjan - CCM +2 @1,625
Ostatnio (w niedzielę, typ na 2 po kursie ok. 13,0 podał Wielki Gracz w meczu Fener vs Adanaspor) sugerując się przedmiotowym wpisem, zmodyfikowałem go i pograłem x2 po kursie 4,05 - jest mój zapis na live czacie, jakby ktoś chciał sprawdzić. Za drobne, ale weszło ???? Jednak co do zasady trzymam się od tej turbańskiej ligi z daleka, bo śledząc wyniki można włosy rwać z głowy jak ktoś ją tylko chce czysto sportowo rozgryzać. W tym przypadku sprawdziłem składy i faktycznie Fener było osłabione. Mecz z ostatnią (wtedy) drużyną skończył się 2-2 ????Druga połowa jak piaskiem w oczy Dobrze mieć czasem zimną głowę i poczekać, bo to co się udało trafić w pierwszej połowie, zostałoby niechlubnie zminusowane w drugiej gdybym poszedł w ten over. Prawdę mówiąc gospodarze mieli kilka sytuacji i sam nie wiem jak to zrobili, że nie wcisnęli ani jednej bramki po przerwie, ale ich sposób gry najpierw odwiódł mnie od Ov4,5, a później jak zobaczyłem te próby strzałów nożycami, przestrzeloną główkę "na pustaka", próbowanie gry jak to kolega wyżej wspomniał "w stylu barcelony" i zachowanie gospodarzy jakby prowadzili przynajmniej trzema bramkami to skutecznie mnie wyleczyło nawet z próbowania Ov3,5 za grosze. Podsumowując jest za jeden zakład w pierwszej połowie, ale był to mecz na którym można było więcej stracić niż zarobić. Jestem lekko zmieszany, zszokowany i zawiedziony Teraz chodzi mi po głowie puchar w Turcji, ale muszę się temu przyjrzeć, jakie tam składy będą, jak coś się uda wymyślić to wrzucę do odpowiedniego tematu.
Napisałem:Nie mam pomysłu na jutro kompletnie. Nie wierzę w wysoką wygraną Sydney. Adelaide się budzi. Ale też do końca nie jestem w stanie im zaufać. Po dzisiejszej wtopce pora jutro odpuścić jeden dzionek. W sobotę wracam do gry!
Dzięki, dzięki ???? . Zagrałeś?PS Prezezo szacun za Tunezję ????
Wrzuciłem do taśmy, która dalej jest w grze ????Dzięki, dzięki ???? . Zagrałeś?
Przepraszam ???? , brak mi słów ... ???? Ale wokół Twojego beta ją zbudowałem ???? , a i kurs zacny bo coś koło @15Do tasmy... Taki bet.... Troche czuje sie poniżony....