qowalsky6
Znawca A-League
Bez oglądania nic nie postawię, żeby nie spamować powiem tylko, że oba zespoły w najsilniejszych na ten czas składach. Miejscowi eksperci prorokują wynik 3-1. To tyle, do zobaczenia na live. Typy na innych forach od "Sasa" do "Lasa". Do wybory do koloru - przeważają na 1, ale wiadomo jak z tym bywa ????
Kursy na 1 poszły do góry - teraz w premium na 1 jest 1,75 Hmm...
PS A już wiem, Guardiola nie jest w pierwszej 11 ????
Pierwsze 2 minuty i 2 ładne akcje obu zespołów (w podziale 1-1), a teraz? Jakby miał być remis? ????
Nieuznany gol dla Sydney, jak dla mnie to tam spalonego nie było. Sędzia obstawił 0-0 ht?
Powtórka pokazała - spalonego nie było!
Oglądam ten mecz i "coś" mi nie gra, może już jestem przewrażliwiony? Chyba zaraz dam remis za miedziaka ????
No i do ht 0-0 ???? Przypadek? ???? A na poważnie, gospodarze mieli więcej sytuacji + nieuznaną bramkę, Redsi lekko się odgryzają. Jeśli nic się w 2 poł. nie zmieni to jeszcze będzie remis.
Kursy na 1 poszły do góry - teraz w premium na 1 jest 1,75 Hmm...
PS A już wiem, Guardiola nie jest w pierwszej 11 ????
Pierwsze 2 minuty i 2 ładne akcje obu zespołów (w podziale 1-1), a teraz? Jakby miał być remis? ????
Nieuznany gol dla Sydney, jak dla mnie to tam spalonego nie było. Sędzia obstawił 0-0 ht?
Powtórka pokazała - spalonego nie było!
Oglądam ten mecz i "coś" mi nie gra, może już jestem przewrażliwiony? Chyba zaraz dam remis za miedziaka ????
No i do ht 0-0 ???? Przypadek? ???? A na poważnie, gospodarze mieli więcej sytuacji + nieuznaną bramkę, Redsi lekko się odgryzają. Jeśli nic się w 2 poł. nie zmieni to jeszcze będzie remis.