>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Australia (A-League, Ligi Stanowe)

M 20

maciejbks

Użytkownik
Co to za pies ten Berisha. Panowie warto się pchać w over 1,5 w drugiej połowie? Nie oglądam meczu a suche statystyki nie wiele mówią.

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Oni tam grają jakby z 50 stopni w cieniu było a obe zespoły były z Syberii. Co podanie to strata. Zero techniki. Piłka posyłana w atak, to poziom okręgowej ligi. Mam nadzieję, że po przerwie się obudzą, bo oczekuję widowiska ???? Już o karnym to nic nie powiem, bo szkoda strzępic ryja... Dziwnie to się ogląda, być może dlatego, że nie przy sztucznym oświetleniu grają i temu tak im idzie niechlujnie.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Oni tam grają jakby z 50 stopni w cieniu było a obe zespoły były z Syberii. Co podanie to strata. Zero techniki. Piłka posyłana w atak, to poziom okręgowej ligi. Mam nadzieję, że po przerwie się obudzą, bo oczekuję widowiska ???? Już o karnym to nic nie powiem, bo szkoda strzępic ryja... Dziwnie to się ogląda, być może dlatego, że nie przy sztucznym oświetleniu grają i temu tak im idzie niechlujnie.
Ogólnie to tam jest gorąco, ale dziś akurat warunki są dobre. Mam nadzieję, że ten bts wpadnie &quot;jakimś&quot; cudem ???? . Ja na Australii jestem dzisiaj w plecy małą stawkę. Plus nie zamknięty za drobne zakład live. Dramatu w portfelu nie ma, ale ja gram bardzo ostrożnie ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Teraz Glory niech strzeli! Forward! MF! ????

O dziwo przed meczem o gola Victory byłem spokojny, potem zmartwiły mnie doniesienia kadrowe. Teraz trudniejsza część zadania ????

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Przepraszam, że zaśmiecam, potem do usunięcia... widzieliście sam na sam piłkarza Melbourne z 67 minuty? Nie żebym się wkurzał, bo nie obstawiałem overów, ale jak tą ligę lubie za w miare sprawiedliwe podejście, to ta akcja zaśmierdziała ustawką. Przecież piłkarz na takim poziomie nie kończy tak sam na sam. O co tu chodzi ????
edit:
nie uznany prawidłowy gol ze spalonego na 2:0
teraz bramka na 1:1
nie mam więcej pytań

1golxx 105

1golxx

Użytkownik
Jeszcze jedna bramkę w Australii poproszę i kupon na plus. Szkods że tego karnegonie potrafił zamienić na gola

Otrzymane punkty reputacji: +4
majekx 917,5K

majekx

Znawca A-League
Może nie wszyscy uwierzą.. 83&#39; i stawiam na ov2,5 po @3.... jeszcze zastanawiam się nad podbiciem na Perth po @7... ale już nie zdążyłem....
za to ov1,5 Perth na plus - dzięki Prezezo...
jeszcze niech dowiozą ten wynik do końca i dzień zaczynam z lekkim minusem.. ale odrabianie strat idzie w miarę przyzwoicie
pzdr

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
No ja mam tak czy siak minus, ale jakieś 60% odrobione z tego co schrzaniło Wellington. Już wygraną Perth zamknąłem bo chyba bym się pochlastał jakby się 2-2 skończyło tu ????

majekx 917,5K

majekx

Znawca A-League
Też mam minus... ale już mniejszy... ;) taka gra... teraz pora to odrobić ????
kurs na Perth po @3 na b365 złapałem

Otrzymane punkty reputacji: +4
Do góry Bottom