qowalsky6
Znawca A-League
Kiedyś pisałem aby jeden i drugi dali sobie spokój z karnymi!!!Berisha te karne ma tak samo opanowane jak Fornaroli ????
Kiedyś pisałem aby jeden i drugi dali sobie spokój z karnymi!!!Berisha te karne ma tak samo opanowane jak Fornaroli ????
Fatum jakieś Panie, fatum ???? Jak dam na remis to zaraz strzelą ????Qowalsky no sam widzisz. Nawet karnego nie potrafią strzelićrzeklina:
Ogólnie to tam jest gorąco, ale dziś akurat warunki są dobre. Mam nadzieję, że ten bts wpadnie "jakimś" cudem ???? . Ja na Australii jestem dzisiaj w plecy małą stawkę. Plus nie zamknięty za drobne zakład live. Dramatu w portfelu nie ma, ale ja gram bardzo ostrożnie ????Oni tam grają jakby z 50 stopni w cieniu było a obe zespoły były z Syberii. Co podanie to strata. Zero techniki. Piłka posyłana w atak, to poziom okręgowej ligi. Mam nadzieję, że po przerwie się obudzą, bo oczekuję widowiska ???? Już o karnym to nic nie powiem, bo szkoda strzępic ryja... Dziwnie to się ogląda, być może dlatego, że nie przy sztucznym oświetleniu grają i temu tak im idzie niechlujnie.
No wystarczyło postraszyć ????Fatum jakieś Panie, fatum ???? Jak dam na remis to zaraz strzelą ????
13 minut na gola na 2:1 dla Perth. I będę żył ????