prezezo
Użytkownik
Tylko szkoda qrde, że na tym wypadku wyjebałem się w kosmos ????Prezezo ten mecz pokazał że dzisiejszy poranny typ to tylko Twój wypadek przy pracy ! Dzięki za Perth !
Tylko szkoda qrde, że na tym wypadku wyjebałem się w kosmos ????Prezezo ten mecz pokazał że dzisiejszy poranny typ to tylko Twój wypadek przy pracy ! Dzięki za Perth !
Dla porządku ????3. Phoenix vs Roar - tutaj dałbym 1x/dnb, z graniem przeciwko Brisbane "zawsze" mam problemy, skorzystam z "wiary" prezezo w gospodarzy, którzy zaprezentowali się wczoraj b. dobrze i niechaj podtrzymują "swoją" passę.
4. Glory vs Victory - widzi mi się bts w tym meczu, nie wiem kto wygra ale ten zakład wydaje mi się najbardziej "prawdopodobny".
Hehehe, farciarz ...Żyje!!!!!!!!!!! Jeah!!!!!!!!!!!!! Zamykam i żyję ????
Jeszcze z nami nie jest tak źle. Romeo12345 wracasz do Australii ? ????W końcu po "mojemu". Honor uratowany!
Prezezo mówisz i masz ????
Mam ten sam problem. To, że trzeba "dać" innym to już komunizm nawet ???? Dzięki wszystkim i pozdrawiam. Fajnie, że się w dziale robi tłoczno ???? Będę mógł trochę odpocząć ???? GL!No i dodatkowe podzękowania za over 1,5 Perth. Zagrałem over 1,25 w Pinnku. A nie mogę dać reputy, bo kurde socjalizm nie pozwala, musiałbym najpierw komuś spoza grupy "australijskiej" podziękować.... Hmmm, może poszukam, a nuż komuś jestem winien.
hehehe... ubiegłeś mnie - zgadzam się w 100% i gram to.Ja na jutro widzę bardzo fajny kurs na over+btts @ 1,93. Chyba się na to skuszę. W sumie i jedni i drudzy grą defensywną nie grzeszą. Powinno wejść.
Ja dzisiaj na małym minusie, bts mi d... uratował. Nie wiem czy bierzecie moje zdanie pod uwagę, ale ja już nie zagram meczu z Roar w tym sezonie. Amen! Wnioski przekazywałem dzisiaj na bieżąco. Jutro moze napiszę coś na live. Mam nadzieję, ze mimo wszystko moje opinie sa dla Was pomocne. Do zobaczenia.No dzisiaj moje przewidywania się sprawdziły...chociaż zaskoczył mnie przebieg meczu Phoenix z Roar, my stawiając na gości, myślałem,że to oni zarżną mecz, a zrobiło to Phoenix, na swoje życzenie, z Roar trzeba grać szybko, a oni oddali pole gościom...no taktyczne samobójstwo...na jutro, też podtrzymuję swój typ i gram WSW, był fix z FC, czy nie to i tak gra się poprawiła i powinno na Jets starczyć...
#693Stawiam pytanie: co sądzicie o poście 693 ? Nie oglądam meczu, ale w ciemno po przeczytaniu (jeszcze przed edycją z wpisem o nieuznanym golu na 2:0) przy stanie 1:1 zagrałem over 2,5 i win Perth (dwa oddzielne single). Over z kursem 2.07 żeby nie stracić zakładów w razie gola "nie do tej bramki".
Szukałem teraz tej akcji z 67 minuty, przy stanie 1:0, jednak nie mogę znaleźć całego meczu a w sieci są tylko wycinki i co ciekawe tamtej sytuacji nie było w żadnym z highlists :? (przypadek???) . Tak jak pisałem wcześniej, gość dostał długą piłę na 16 metr i z 14 metrów, nie atakowany , nie miał na plecach obrońcy, wykonał lekki strzał klepką w bramkarza, który stał gdzieś na 5 metrze :grin: każdy amator grający na szpicy wie, że się szuka rogu LUB prowadzi piłkę dalej by oszukać bramkarza, puścić mu między nogami, lobować COKOLWIEK LUB oddaje mocniejszy strzał LUB łukiem ją uderza... ale nie, on prostym podbiciem uderzył klepką w bramkarza jak na treningu :grin: obłęd.Przepraszam, że zaśmiecam, potem do usunięcia... widzieliście sam na sam piłkarza Melbourne z 67 minuty? Nie żebym się wkurzał, bo nie obstawiałem overów, ale jak tą ligę lubie za w miare sprawiedliwe podejście, to ta akcja zaśmierdziała ustawką. Przecież piłkarz na takim poziomie nie kończy tak sam na sam. O co tu chodzi ????
edit:
nie uznany prawidłowy gol ze spalonego na 2:0
teraz bramka na 1:1
nie mam więcej pytań
Ja to jestem na sporym minusie przez inne moje wynalazki...chyba muszę ograniczyć się do grania tylko poza Europą...Ja dzisiaj na małym minusie, bts mi d... uratował. Nie wiem czy bierzecie moje zdanie pod uwagę, ale ja już nie zagram meczu z Roar w tym sezonie. Amen! Wnioski przekazywałem dzisiaj na bieżąco. Jutro moze napiszę coś na live. Mam nadzieję, ze mimo wszystko moje opinie sa dla Was pomocne. Do zobaczenia.
Nie no wiadomo, to samo można przenieść na nasze podwórko. Tacy np piłkarze jagi, którzy wszędzie mają daleko, pokonują trasy autobusem ???? fakt, wygodny, można rozprostowac nogi, ale to wciąż podróż kilku kilkunastogzodzinna autobusem.Jeśli ktoś przeczyta caly temat jak kolega Crouch to wiele mu się rozjaśni. Ta liga po prostu jest trudna do typowania. Tutaj nawet kwestia podroży z racji specyfiki kontynentu to nie bułka z masłem. Ktoś powie, ale o co chodzi? Jest samolot wiec luz. Ile Panowie spędziliscie godzin w powietrzu? Ja mało, ale czasami po 3 h lotu jestem nie do życia, nie mówiąc o aktywności. Ale ja jestem stary może dlatego ???? Niuansów jest bez liku. Powaznie warto poczytać, za prywatne wycieczki z góry przepraszam, czasami jest mocno nie na temat, ale ten dział może dlatego jest żywy. Pozdrawiam ????
Chciałem napisać, że bliżej do 0-0 w tym meczu niźli 2-2, ale ta bramka daje nadzieję na over. Miałem postawić po przerwie na gole, a teraz to poczekam do 60-65 min. Bts po pierwszej połowie nie widzę. No ale zostało jeszcze 45 min.Zaczynam miec obawy o BTTS i over. Jetsi bez Nordstranda do tego. Nie wiedziec czemu.