>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Australia (A-League, Ligi Stanowe)

majekx 917,5K

majekx

Znawca A-League
no cóż.. kolejna kolejka zbliża się wielkimi krokami. Zaczynamy od meczu w którym wszystko się może zdarzyć...
ja osobiście wchodzę w:
Berisha score - @2,05 - b365 (typ Prezezo) ⛔
1 - @2,4 - b365 (znowu typ Prezezo) ⛔
o meczu praktycznie zostało już dużo powiedziane.. ja tylko dodam, że po prosku każda passa się kiedyś kończy. A Victory po ostatnich 2 wyjazdach ma coś do udowodnienia swoim kibicom.
Dodatkowo oba zespoły już mają praktycznie zapewnione miejsca odpowiednio 2 i 1.. więc może i bramek być tutaj sporo - dlatego jeszcze dla zabawy za końcówkę dodam dwa typy:
ov3,5 - @2,75 ⛔
1+bts - @4,33 ⛔
????
pzdr.

badurraf 1,8K

badurraf

Użytkownik
Witam, witam...niestety czas ograniczony, nie analizowałem jeszcze tej kolejki...wiec pewnie grubiej coś dopiero na weekend pójdzie...jak na razie, zgodnie z tym co napisałem wcześniej, gram na pierwszą porażkę Sydney, Berisha i spółka podrażnieni, mecz z Perth przegrany na własne życzenie...a Fc od kilku kolejek gra bez polotu...jak nie Victory, to nie wiem kto miałby ich serię wykręcić...no i Adelaide z a Phoenix...widziałem tą ich mizerię w ostatnim meczu ( na ja poszedłem pod prąd, jakoś mi ta jedynka Prezezo nie pasowała tam ???? , ale nie spodziewałem się,że to Phoenix zagra tak tragicznie), tak więc Guardiola ich ukłuje ????

Otrzymane punkty reputacji: +4
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Australia
Godz: 09:50
Spotkanie Melbeurne - Sydney FC
Typ: 1/1
Kurs 3.90
Buk Unibet
Analiza: Na jutro wybrałem spotkanie z Australijskiej ekstraklasy piłkarskiej w którym wicelider na swoim stadionie będzie podejmował lidera, gospodarze muszą w tym spotkaniu szukać kompletu punktów, bowiem ich strata do lidera w tym momencie wynosi aż 8 punktów, głównie dzięki spotkaniom w dwóch poprzednich kolejkach wyjazdowych gdzie drużyna gospodarzy poniosła dwie porażki. Melbeurne Victory na swoim stadionie w tym sezonie zagrało 8 spotkań wygrało 6 z nich zanotowało po 1 remisie oraz porażce,goście natomiast na wyjazdach grają w tym sezonie bardzo dobrze, również w 9 dotychczasowych spotkaniach zanotowali 7 wygranych oraz 1 podział punktów, moim zdaniem jednak Sydney gra na stadionie Melbeurne Victory nie układa się już od kilku sezonów, nie wygrali tutaj od 2014 a ogólnie ich bilans na tym terenie to tylko 3 wygrane , 9 podziałów punktów oraz 9 porażek , gospodarze w tych spotkaniach zdobyli łacznie 33 bramki, stracili ich 25, w tej kolejce moim faworytem głównie ze względu na grę na swoim stadionie będzie ekipa gospodarzy, która po 2 porażkach będzie miała doskonałą okazję do zdobycia kompletu punktów na swoim stadionie z obecnie najlepszym zespołem w tej lidze, stawiam albo na wygraną gospodarzy dokładnie 1 bramką , albo na remis oraz podział punktów, mam nadzieje iż goście w tym spotkaniu nie wygrają, lecz przeczuwam iż obie drużyny bramki zdobędą.

wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Na szybko i bez analizy, czysto informacyjnie co typuję na jutro.

Over 2,5 i BTS @1,95 - główny bet.
Remis i BTS @4,33 - lekko

Dokładny wynik 2-2 @12 - dla zabawy za &quot;grosika&quot;.

Dzięki, dobranoc (w miarę możliwości wpadnę live).

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Niedługo ruszamy z Big Derby!
Full skład gospodarzy! Goście też nie próżnują. Zadebiutuje wspomniany przez qowalskyego Jordy Bruijs. Gościu jak na Australię to ma naprawdę niezłe statsy. Ponad 200 spotkań w Eredivisie w barwach NAC Bredy, Heerenveen i Rody. Ostatnie pół sezonu spędził w Rumunii w Pandurii. Zobaczymy.
Największy problem z obejrzeniem jednocześnie tego meczu i Australian Open :/ Kobieta akurat dziś w chacie i za cholerę nie ogarnę panowania i nad TV i nad kompem ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Jutro 09:50
Newcastle Jets vs Melbourne City
Przemyślenia:
Ten mecz upatrzyłem sobie już w tamtym tygodniu. Kto ogląda regularnie A - league widzi wyniki MC i ich ch.../słabą grę, która nie jest do nich adekwatna. U siebie jeszcze się starają, ale ich ostatnie wyjazdy, to na prawdę oczy bolały. Tym bardziej, że grali z zespołami, które kończyły mecze w 10. Słabym punktem jest (moim zdaniem) trener Valkanis. To nie ten rozmiar na gwiazdorów pokroju Cahilla, czy (zachowując skalę) Fornaroliego. Pozycja w tabeli może ich demotywować. Pierwszego miejsca już raczej nie zajmą, a poza fazę play - off nie wypadną.
Jetsi, ambitni do końca, u siebie grają odważną piłkę, którą nieźle się ogląda. Bolączką jest skuteczność, a co za tym idzie słabe domowe wyniki. Teraz sytuacja w tabeli wymaga poświęceń i najlepiej zwycięstwa, ale i po remisie płaczu nie będzie.
Kadra: do Jetsów wraca Nordstrand, goście bez osłabień.
Kursy: Wszędzie w tygodniu nastąpiły spadki na 1, w premium twardo trzyma się 1x po 1,95, który wcześniej pobrałem. Brawo Jetsi! Na pohybel &quot;gwiazdorom&quot; Plus
Wnioski/zalecenia: mecz nie jest łatwy, typ jest też mocno uzależniony od postawy gości. O zaangażowanie gospodarzy nie trzeba się martwić, pytanie, czy aby nie padnie remis? Dlatego daję podpórkę. Stawka mała. Postaram się obejrzeć i coś na live skrobnąć.
Widok z boku: eksperci miejscowi wieszczą zwycięstwo gości i dużą liczbę bramek (prognozowany wynik 2-3).
Zapalonych czytelników odsyłam do poniższego linku:
http://www.a-league.com.au/matchcentre/Newcastle-Jets-v-Melbourne-City-FC/854406?matchpreview#widget-match-day-tabs

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
W kwestii Newcastle najważniejsza jest obecność Nordstranda. Bez niego ten zespół w ofensywie nie istnieje, co było widać w poprzedniej kolejce. Sam Nabbout nic nie zrobi.
Ale od przyszłego sezonu Jetsie mogą rosnąć w siłę. Wczoraj pojawiła się informacja, że do Newcastle od nowego sezonu przechodzą bracia Kosta i Dimitri Petratos.
I news szokujący: Sergi Guardiola NIE JEST już zawodnikiem Adelaide United. Za porozumieniem stron rozwiązano kontrakt!

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
W kwestii Newcastle najważniejsza jest obecność Nordstranda. Bez niego ten zespół w ofensywie nie istnieje, co było widać w poprzedniej kolejce. Sam Nabbout nic nie zrobi.

Ale od przyszłego sezonu Jetsie mogą rosnąć w siłę. Wczoraj pojawiła się informacja, że do Newcastle od nowego sezonu przechodzą bracia Kosta i Dimitri Petratos.

I news szokujący: Sergi Guardiola NIE JEST już zawodnikiem Adelaide United. Za porozumieniem stron rozwiązano kontrakt!
Czytałem, że wraca po prostu z wypożyczenia do Granada CF B (taka 3 liga) i chciałem podłączyć do analizy Redsów, ale mnie ubiegłeś ????
http://www.transfermarkt.pl/sergi-guardiola/profil/spieler/256429

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Przewidywania/wróżby:
a) gospodarze ostrożni (bojący się przegrać to spotkanie), goście oczekujący na dogodną do ukłucia sytuację, w efekcie mecz nudny jak flaki z olejem, na dodatek remis i under;
b) gospodarze rzucają się na przeciwnika, mecz robi się otwarty, goście nie pękają, akcja za akcję i mamy elegancki over/bts i fajne spotkanie , w końcu to bardzo prestiżowe dla obydwu zespołów krajowe derby.
Decyzja: wybieram opcję &quot;b&quot;
Na razie to ewidentnie źle wybrałem opcję ???? Chyba za miedziaka puszczę under 2,5 i remis w spotkaniu ???? czyli opcję &quot;a&quot; ???? , bo nie da się tego na razie oglądać ????
Jak &quot;postraszę&quot; to od razu ???? ???? ???? 1-0
Mogłoby już być 2-0

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Ok, ale honorowy dla Sydney też może być ????
W 93 minucie. Zeby nerwów nie było.

PS. O Guardioli to trzeba pisać jak najszybciej. A nie chomikować info do niedzieli ???? W końcu mamy (mieliśmy?) tutaj swego rodzaju kult tego nieudacznika ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
W 93 minucie. Zeby nerwów nie było.
PS. O Guardioli to trzeba pisać jak najszybciej. A nie chomikować info do niedzieli ???? W końcu mamy (mieliśmy?) tutaj swego rodzaju kult tego nieudacznika ????
Ooo wypraszam sobie ???? , ja widziałem kiedyś jego fajną asystę i od razu o tym bezstronnie napisałem, jednocześnie ogłaszając ten fakt światu.
PS Teraz to kursy na Redsów pospadają ????
PS2 Już spadają:
http://www.oddsportal.com/soccer/australia/a-league/adelaide-utd-wellington-phoenix-zRjsmGYk/

wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Cześć Wam. Widzę, że jak narazie jest super, 1-1 ???? Jak teraz ktoś strzeli, to wchodzi mi Over 2,5 i BTS, a jak nie strzelą to wchodzi mi remis i bts, komfortowo. A jak w ogóle meczyk w pierwszej połowie?

Otrzymane punkty reputacji: +4
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Przewidywania/wróżby:
a) gospodarze ostrożni (bojący się przegrać to spotkanie), goście oczekujący na dogodną do ukłucia sytuację, w efekcie mecz nudny jak flaki z olejem, na dodatek remis i under;
b) gospodarze rzucają się na przeciwnika, mecz robi się otwarty, goście nie pękają, akcja za akcję i mamy elegancki over/bts i fajne spotkanie , w końcu to bardzo prestiżowe dla obydwu zespołów krajowe derby.
Decyzja: wybieram opcję &quot;b&quot;
Początek meczu (1 - e minuty) scenariusz &quot;a&quot;, potem na szczęście dla mnie opcja &quot;b&quot; ????
Ja już swoje wygrałem w tym meczu (niedużo, ale nie jestem zachłanny ???? ), teraz oglądam dla &quot;wiedzy&quot; i sportu ????

Do góry Bottom