Central Coast Mariners vs Perth Glory
28.01.2017 Początek o 07:35
Sytuacja:
Gospodarze: 8 kolejnych spotkań bez zwycięstwa, play - offy odjeżdżają, chociaż kibice się łudzą, że to ostatni moment aby zdobyć 3 punkty, które przywrócą nadzieję. Mimo, że oglądając CCM w tym sezonie często zgrzytałem zębami to zespół, który często nie zasługiwał na taki wpierd.. jaki widać "po tabeli". Czegoś zawsze brakowało w trakcie, a teraz już przed meczem są "w plecy", bo nie zagra najlepszy i jedyny ich napastnik z "wynikami", czyli O`Donovan. Nadzieją h2h bo u siebie bilans z Perth wygląda tak: 14-3-1. Pytanie: czy to wystarczy aby się z tego gó..na wygrzebać?
Wystarczyło
Goście: walczą realnie o wysoką pozycję w play - off, na wyjazdach spotkały ich ostatnio głównie remisy, ale z wartościowymi przeciwnikami. W ofensywie bez ubytków (w dalszym ciągu nieobecni Grant i Griffiths). W obliczu trudności gospodarzy pospadały na Glory kursy z np. bazowego 2,5 w całorocznym do 2,0 w chwili obecnej.
Podsumowanie: wszystko wskazuje za zwycięstwem gości (oprócz h2h ???? ) można jednak zaryzykować, że gospodarze nie poddadzą się bez walki i honorową bramkę strzelą (choćby d..ą)
Du..pa niepotrzebna była ???? , a goście wobec tego tym bardziej, więc do rozważenia typy:
over, bts, x2, dnb na gości i wreszcie czysta 2 (ale to na
live). Odpowiednio kursy z premium: 1,57; 1,5; 1,33; 1,53 i 2,05. Na
live może będzie ew. lepiej.
Można pokusić się o "zyskowniejsze" kombinacje ????
Stawka przed meczem mała.
Minus
Sam jestem ciekawy tego meczu i obym mógł go śledzić
live ???? , bo mam nadzieję, że gra na x, czy under żadnemu z zespołów nic dobrego nie przyniesie o czym doskonale wiedzą.
Założenie częściowo fałszywe, CCM under dał punkty ????