>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Australia (A-League, Ligi Stanowe)

qowalsky6 1,4M

qowalsky6

Znawca A-League
Buki pokazały gol, ale tylko boczna siatka!
Ale dobrze, że coś ruszyli gospodarze do przodu.
Uff wchodzi Finkler schodzi Shane ???? Nie daję kontry ????

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
A to nie wiem. Nic interesującego.
Myślę, że warto iść w stronę Perth w następnym meczu. Victory mega osłabione się okazuje. Geria, Ben Khalfallah - o nich pisałem wcześniej. Do tego w podstawie nie ma Bozanica i Rojasa! Do tego we wtorek byli w Nowej Zelandii, teraz musieli się udać na drugą stronę Australii.

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Wellington rusza po swoje ????
Wystarczyło, że Finkler wszedł i w 5 minut zrobił więcej niż Smeltz przez 3 mecze.
Gol kwestią czasu, mam nadzieję ????

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Spokojnie. Jeden styknie, jakoś nie widzi mi się 0-0 tu. Ktoś na farfoclu strzeli. Zakładając, że mamy farta to strzeli Phoenix ????

qowalsky6 1,4M

qowalsky6

Znawca A-League
Spokojnie. Jeden styknie, jakoś nie widzi mi się 0-0 tu. Ktoś na farfoclu strzeli. Zakładając, że mamy farta to strzeli Phoenix ????
Teraz to raczej Roar mogli ???? Ku..a Moss to powinien mieć pomnik w Wellington jak Phoenix tego nie przegrają!

qowalsky6 1,4M

qowalsky6

Znawca A-League
Przykro to mówić, ale Roar zasłużyli na zwycięstwo w tym meczu. Okazało się jeszcze raz, że Australia jest ciężkim terenem do typowania. Ale głowa do góry, my wam buki jeszcze pokażemy ???? z prezezo i ( i in. oczywiście majekx, badurraf ...). ????
Następny mecz bts, a może spróbuję coś na gospodarzy. Gramy dalej Panowie!

R 367

romeo12345

Użytkownik
No dobra, wchodzimy w następny mecz Perth vs Victory. W pierwszym czekali z golem do ostatnich minut to może tu coś ustrzelą w pierwszej połowie.

majekx 1M

majekx

Znawca A-League
I ch**. Niestety. Strzelili nie Ci co mieli. Sorry wszystkim którzy ze mną pograli.
bywa... na live ov 0,5 w 75&#39; dał trochę zielonego na kuponach. Od czegoś trzeba zacząć odrabianie strat.
Brisbane to ma talent do takich meczy :/.. no nic... pora na kolejne spotkanie.
powodzenia i pzdr

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Człowiek po raz pierwszy od dawna może dwa meczyki przy sobotnim poranku sobie w spokoju obejrzeć, nastawia się od trzech dni na tą australijską ucztę a tu qrde trzecia połowa trwa i wciąż jedna i ta sama kopanina. Poziom żenujący.

qowalsky6 1,4M

qowalsky6

Znawca A-League
Zalecenia: dla mnie - nie graj qowalsky przeciw Brisbane bo Ci nie wychodzi.
Rozwiązanie: kontra a propos dubla za miedziaka w przypadku, gdy obraz gry nie zmieni się w 2 poł.
1. Wbić do łba!
2. Chciałem, nie dałem!
3. Miałem kupon (z tenisem i 1x) live i nie zamknąłem!
Wnioski:
&quot;Ślepa&quot; baba w karty nie gra ????
Do prezezo: &quot;fortuna się kołem toczy, kto się boi niech wyskoczy&quot; ???? Damy radę, ja puszczam bts za dukata idąc wyznaczoną ścieżką ????

Do góry Bottom