Na dzisiaj kilka przemyśleń z mojej strony:
Djokovic-Gonzalez under 17,5 gemów 1,72 Bet365
Djokovic dno pod wodzą nowego trenera????
W 1 rundzie Djokovic męki z Hanescu w 1 secie, w drugim zagrał już zdecydowanie lepiej, czyli dzisiaj powinna być miazga, nie widzę żadnego argumentu za Gonzalezem, może jedynie waleczność, samym przebijaniem nie da się za wiele ugrać z Serbem, na dodatek słabe podanie i masa błedów z 2bh, brak uderzenia kończącego, zapowiada się miazga
Dimitrov-
Gulbis typ 2 2,00 Bet365
Dzisiaj było widać że im wolniej tym lepiej dla Gulbisa ale oczywiście pseudo znawcy wiedzą lepiej...
3 spotkanie między tymi zawodnikami w tym sezonie,pierwsze wygrane w hali przez Łotysza, w Acapulco rewanż Bułgara, czyli dzisiaj powinien wygrać Ernests, moim zdaniem dużo lepsze podanie co będzie kluczowym czynnikiem do wygrania meczu, Grigor poradził sobie z Haase ale ten koleś to totalna parówa i sam się przełamał, przebijanie na środek kortu, drugi serwis bardzo słaby, sporo błędów z 1bh, jeśli serwis Łotysza będzie funkcjonował dobrze i zagra agresywnie i będzie dużo kończył powinien spokojnie wygrać, nawierzchnia clayopodobna więc kolejny plus dla Gulbisa.
Lopez-Kukushkin typ 1 1,50 Bet365

Lopez raczej nie przegrywa z takimi zawodnikami jak Kazach,serwis po stronie Hiszpana, do tego dużo akcji serv & volley będą wodą na młyn dla Kukushkina, fakt że zagrał słabe spotkanie z Wardem ale dzisiaj powinno być lepiej, co można powiedzieć o Kukushkinie, gracz z pogranicza challengerów i
ATP, oglądałem go w tym sezonie 2 razy i wyglądał bardzo blado, słabe podanie dużo błędów z bh jak i strasznie pasywny, typ przebijaki choć czasem potrafi zaskoczyć, kolejnym argumentem za Lopezem jest słaba psychika Kazacha który dosyć szybko się podpala i sam oddaje podanie
Thiem-Benneteau Typ 1 2,10 Bet365
Przeczucie mi podpowiada żeby nie zagrać na Benneteau, niby wygrał z Tsongą w co uczciwie nie wierze ( nie oglądałem meczu), Wilfried mógł mu puścić mecz, w 1 rundzie męki z takim tenisowym tuzom jak Munoz-De La Nava, Thiem pokonał tutaj będącego w dobrej formie Kossakowskiego i zawsze groźnego Simona, którego styl gry nieznacznie się różni od Francuza, oglądałem Benneteau w starciu ze Struffem i Janowiczem i nie zachwycił swoją grą, przede wszystkim pasywny w wymianach, nie potrafi skończyć akcji dużo dużo prostych błędów, Thiem to młody gniewny który puka do bram
ATP i w tym roku powinien znacznie awansować w rankingu, dobre podanie, przede wszystkim cierpliwy i bardziej regularny niż Francuz, można powiedzieć że Francuz bez formy w tym sezonie bo przegrywał ze takim dziadem jak Struff i Stachowsky, myśle że warto zaufać Austriakowi, który z byle kim nie przegrywa