>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Indian Wells, 06-16.03.2014

Status
Zamknięty.
kueronarew 96

kueronarew

Użytkownik
Czasami jak czytam wypociny próżnych, głupio-mądrych gówniarzy to jedno przychodzi mi myśl, że zostaną osądzeni przed sądem ostatecznym, bukmacher prędzej, czy później ich skarci i dostaną po dupie. :)
Bautista - Nieminen [1.40]
Hiszpan to jedno z odkryć sezonu! Wspaniale zagrał na Australian Open, gdzie pokonał m.in. Del Potro. Tutaj pokonał Berdycha (będącego w dobrej formie od początku roku) przełamując go bodajże 5-krotnie. Robert nie może nie być w formie, a hard ewidentnie mu służy, tym bardziej jak jest wolniejszy jak w IW. Nieminen to solidny przeciętniak, nie wiem, czym mógłby pokonać dziś Bautistę.
Dimitrov - Gulbis [1.73]
Użytkownicy piszący, iż ten wolny hard ma sprzyjać bardziej Gulbisowi, wymyślają absurdalne argumenty. Obaj w formie, ostatnio h2h 1:1, wyrównane mecze.. wydawałoby się, że no-bet. Gram na Bułgara ponieważ wolna nawierzchnia będzie mu sprzyjała bardziej, niż Łotyszowi, którego serwis nie będzie wyciągał z kłopotów. W wymianach z głębi kortu więcej punktów zdobędzie Dimitrov, bo stwierdzenie kompletny zawodnik dużo bardziej pasuje do Niego, niż do do Gulbisa.
Benneteau - Thiem [1,73]
Nie będę powtarzał racji za Francuzem, bo podpisuję się pod waszymi argumentami. Mecz wyrównany, wygra doświadczenie
Isner - Lu +1,5 seta [1,80]
Widziałem Isnera w Delray Beach. Słabiutko! Oczywiście ratował się wyłącznie serwisem oraz łatwy piłkami do skończenia, czasami return, ale na niskiej skuteczności, oczywiście na pełnym ryzyku. Nie był w formie fizycznej, ale i psychicznej, ponieważ bywało, że sam się podwójnymi przełamywał. To nie ten John.. nie widziałem go później, ciężko mi powiedzieć, czy się odbudował, ale na ten nawierzchni samym serwisem meczu nie wygra, a Taj w formie - tylko 8 przegranych gemów w 2 meczach to potwierdza. Gram, bo widzę value, jeżeli Isner będzie grał to co 10 dni temu to duże value.

Otrzymane punkty reputacji: +12
shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
Gulbis - Dimitrov
Jestem pod wielkim wrażeniem. Mecz na najwyższym poziomie. Przyznam szczerze, że do niedawna uważałem Gulbisa, za człowieka na którego nie można stawiać pieniędzy bo nie ma głowy. 2014 pokazuje jednak co innego. Już w marsylli wielu ludzi uderzało w niego przy meczu z tsongą(wcześniej również ofc). Niemniej jednak wachlarz jego zagrań jest niesamowicie szeroki. Oczywiście nie ujmuję dimitrovowi bo ten też zagrał jak kot. Miałem chwilę zawahania gdy połamał rakietę przy zmarnowanej przewadze w 3im secie ale w odróżnieniu od innych jego wybryków tutaj zrobił bym pewnie tak samo. Do tego wpływ na mnie miało matrixowe gadanie o wierze i jak się okazało opłacało się nei wycofywać kuponu wcześniej ???? Łotysz pisał na swoim facebooku, że chce byc numerem 1. Do tego mu daleko ale w czołówce może namieszać jak tak dalej pójdzie.
// poprawione mocce, sorki ????

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Wyśmienita okazja do zarobienia paru groszy!

1.70 na Stepanków⛔:?:;/:

Ferdek i Staszek grają dzisiaj ciężkie mecze. NIe będą to na pewno spacerki i trochę zdrowia trzeba będzie pozostawić na korcie. Ten debelek Szwajcarów jest wygenerowany tylko i wyłącznie pod rozgrywki Devis Capa. W tym sezonie przed Szwajcarami niesamowita okazja na wygranie tych rozgrywek. Ferdek jeszcze raz dał się namówić dzięki Stachowi na te rozgrywki. Szwajcaria nigdy nie wygrała tych rozgrywek a takim skłądzie ma dużą szanse - Ok, taka mała dygresja, wracamy do meritum. Stepanek i Paes to kilerzy deblowi. Radek obecnie przeżywa drugą młodość, chyba to też zasługa Petry, kto wie:grin:?. Z Paesem to &quot;zabójcy&quot;. Szwajcarzy po singlach pewnie będą mieli dośc tenisa...wedug mnie kurs to dar od losu! Na takie okazje warto coś postawić!

Wawrinka wygląda dość świeżo, ale Ferdek według mnie już zmęczony...Hass go pogoni dodatkowo. Radzio wysmienity, Paes to najwyższa półka! Wszystko wskazuje na Stepanków...

---

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Lopez F. - Benneteau J.
Benneteau J. ::: 1,75 ::: Pinnacle ::: 3/10
O Francuzie już ostatnio pisałem, ale powtórzę jeszcze raz. To jest aktualnie taki typ zawodnika, że potrafi odpalić na jakimś turnieju i dojść gdzieś daleko w okolicach półfinału/finału. Jest w formie pokonał w dobrym stylu Tsongę i będącego w życiowej formie młodego Thiema.
Najważniejsze czym się kieruje przy tym typie to H2H 2:5 na korzyść Juliana Benneteau. Francuz już Hiszpana raz pokonał na Indian Wells w 2011 roku. Nie da się ukryć faktu, że Lopez miał tutaj dość łatwą drabinkę. Najpierw Sela, później stracił set z Wardem i Kukushkinem, wszyscy zawodnicy z pogranicza Challengera. Dzisiaj w nocy przyjdzie mu zamierzyć się z kimś z czołówki ATP będącym w formie.
Wynik: 3:6 (4)6:7 ✅
???? Raonic M. - Murray A.
Raonic M. +2,5 gema ::: 1,68 ::: Pinnacle ::: 3/10
H2H 2:1 i nie da się ukryć faktu, że zrobił się z tego typu mały mass-pick. Na starcie kurs na Kanadyjczyka wynosił około 3,00 i to było w pełni tego słowa znaczeniu &quot;value&quot;. Teraz go nie ma, ale w mojej opinii Raonic ma nadal duże szanse pokonać Murraya, choć nie skreślam w tym meczu Szkota, bo już w Acapulco pokazał, że z Dimitrovem powalczył jak równy z równym. Andy ma cały czas problemy z serwisem i dojściem do swojej optymalnej formy.
Z Raonicem się dużo nie gra, chłopak posiada bardzo dobry serwis i naprawdę tutaj wszystko może pójść w dwie strony w tie-brekach o ile do nich dojdzie. Dlatego zabezpieczam się dodatnim handicapem.
Wynik: 4:6 7:5 6:3 ✅
???? Dolgopolov A. - Fognini F.
Dolgopolov A. ::: 1,57 ::: Pinnacle ::: 3/10
Kurs poleciał z 1,83 i wcale mnie to nie dziwi. Jak ktoś pokonuje Nadala to musi być w dobrej formie. Ukrainiec ostatnio radzi sobie całkiem nieźle, finał w Rio, półfinał w Acapulco i teraz w dobrym stylu gra na Indian Wells. H2H 3:1, a jedno zwycięstwo Włocha z lat 2007.
Ostatnio grali ze sobą na turnieju w Rio i wygrał bardzo gładko 6:1 6:1 właśnie Alexander. Fognini nie gra już tak dobrze na kortach twardych jak na mączce, tutaj w dwóch meczach stracił sety. Warto dodać, że Monfils popełnił 10 podwójnych błędów.
Wynik: 6:2 6:4 ✅
???? Haas T. - Federer R.
Haas T. +4 gemy ::: 1,90 ::: Pinnacle ::: 3/10
Mecz dwóch panów starszej daty. H2H 3:11 na korzyść Federera, ale warto dodać, że w ostatnich 5 meczach w 4 Haas urwał set. Nie od dziś wiadomo, że Tommy woli grać w Miami niż na Indian Wells to jednak myślę, że w tym meczu nie odpuści. Federer jest po turnieju w Dubaju, gdzie też momentami pokazał, że ma chwile słabości. Na tym turnieju zagrał już 3 tie-breaki, a z Haasem o ile jego serwis będzie sprawował się tak jak należy to może być groźny.
Nie zdziwi mnie tutaj zwycięstwo Tommiego. Wybrałem ten mecz zamiast Djokovica z powodu bardzo korzystnego H2H Serba z Cilicem, w nocy okaże się czy to był dobry wybór.
Wynik: 4:6 4:6 ▶
???? Gulbis E. - Bautista-Agut R.
Powyżej 21,5 gemów ::: 1,71 ::: Pinnacle ::: 3/10
Na początku myślałem o jakimś dodatnim handicapie w stronę Hiszpana, ale po dłuższym zastanowieniu pomyślałem, że jakiś set typu 6:1 wcale by mnie nie zdziwił. Uważam, że w tym meczu będzie dużo walki, a linia gemowa jest wystawiona bardzo nisko. Gulbis ma swoje przestoje w meczu, tak samo jak i Bautista. Obaj na tym turnieju są w świetnej formie. Moim zdaniem nawierzchnia bardziej sprzyja Hiszpanowi, ale to są tylko detale. Nie zdziwię się 3 setami. Wynik 7:5 6:4 pokrywa nam linię.
Wynik: 7:6(0) 4:6 6:2 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +10
el_nino_bets 83

el_nino_bets

Użytkownik
Raonic M. +2,5 gema ::: 1,68 ::: Pinnacle ::: 3/10

H2H 2:1 i nie da się ukryć faktu, że zrobił się z tego typu mały mass-pick. Na starcie kurs na Kanadyjczyka wynosił około 3,00 i to było w pełni tego słowa znaczeniu &quot;value&quot;. Teraz go nie ma, ale w mojej opinii Raonic ma nadal duże szanse pokonać Murraya, choć nie skreślam w tym meczu Szkota, bo już w Acapulco pokazał, że z Dimitrovem powalczył jak równy z równym. Andy ma cały czas problemy z serwisem i dojściem do swojej optymalnej formy.
Z Raonicem się dużo nie gra, chłopak posiada bardzo dobry serwis i naprawdę tutaj wszystko może pójść w dwie strony w tie-brekach o ile do nich dojdzie. Dlatego zabezpieczam się dodatnim handicapem.
Dolgopolov A. - Fognini F.
Dolgopolov A. ::: 1,57 ::: Pinnacle ::: 3/10

Kurs poleciał z 1,83 i wcale mnie to nie dziwi. Jak ktoś pokonuje Nadala to musi być w dobrej formie. Ukrainiec ostatnio radzi sobie całkiem nieźle, finał w Rio, półfinał w Acapulco i teraz w dobrym stylu gra na Indian Wells. H2H 3:1, a jedno zwycięstwo Włocha z lat 2007.
Ostatnio grali ze sobą na turnieju w Rio i wygrał bardzo gładko 6:1 6:1 właśnie Alexander. Fognini nie gra już tak dobrze na kortach twardych jak na mączce, tutaj w dwóch meczach stracił sety. Warto dodać, że Monfils popełnił 10 podwójnych błędów.
1.Co do Raonica to się zgadzam. Warto jeszcze grać i łapać te kursy na poziomie 2.20. Masówka jest straszna na Kanadyjczyka.
2. Tak Fognini przegrał 6:1,6:1 z Dolgopolovem ale nie wspomniałeś, że grał wtedy maraton wcześniej i zabrakło paliwa w baku. Grał bez biegania, stojąc i odbijając. Zmęczenie wtedy było ogromne, a ten dzisiejszy mecz może być zupełnie innym spotkaniem. Co do hard courtów to nie chcę się kłócić ale także argument naciągany wg. mnie. Tenis poszedł do przodu i specyfikacja nawierzchni nie odgrywa już takiej wielkiej roli jak kiedyś. Jedynej nawierzchni jakiej nigdy nie lubił Włoch jest grass.
Lopez F. - Benneteau J. 1.67 WilliamHill
Co do Lopeza to zawodzi mnie facet w tym turnieju. Gra słabo i przy większym doświadczeniu i rozwadze jego wcześniejszych rywali już nie powinno go tutaj być. Ward i Donskoy to jednak dużo niższy level niż obecnie grający Francuz. Benek gra na luzie i stara się jak może. Dokładnie i bez skrupułów rozrzucał po korcie Thiema i Tsongę. Jeszcze bez straty seta zawsze warte wspomnienia. Nieźle siedzi mu serwis co cieszy i kursy wg. mnie bardzo dobry do grania jeszcze.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Cilic - Djokovic 5.8 1/10 marathon

Nie wyglada Djoko za dobrze w tym sezonie, kleska podczas AUstralian Open a potem slaby wystep w Dubaju. Cilic mnie nie zachwyca ale jednak wygrywa znacznie wiecej i forma jest wyzsza wic wystawic prawie 6 kurs to gruba przesada. Marin wygral Delray Beach i Zagrzeb, byl w finale w Rotterdamie, 5.80 to moglo byc na Alejandro Gonzaleza, zreszta Gonzo nawet mu seta urwa bo Nole ma niesamowite przestoje w grze. Takie cos moze momentalnie Cilic wykorzystac. Wspolpraca z Goranem uklada sie dobrze, beda zmiany w grze Cilica i raczej powrot do scislej czolowki. Djokovic wrecz odwortnie. Gra slabo a zmiana trenera okazala sie bledem. Piekny Borys mu raczej nie pomoze.

Otrzymane punkty reputacji: +5
M 12

macieks18

Użytkownik
Fognini-Dolgopolov 2.82 Betcity
Widzę, że masówka na Ukraińca jest ogromna ale co tam. Ktoś pomyśli, wygrał z Nadalem to co by takiego Włocha nie pokonał. Ano dość długo już siedzę w tenisie i wiem, że pisze on inne scenariusze.
Fognini to firma bardzo wszechstronna, jego zagrania są nieprzewidywalne i często bardzo precyzyjne. Co by nie powiedzieć Monfils też był tutaj przytaczany jako człowiek w &quot; wielkiej formie &quot; a gdyby Fognini zachował trochę więcej koncentracji w drugim secie to do trzeciego w ogóle by nie doszło. Jak dla mnie value na Fogniniego jest i warto je pobrać

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Fognini - Dolgopolov 2.98 2/10 marathon

Po wygranej z wielkim graczem czesto dany zawodnik zaczyna miec jakies szumy w glowie i zakochanie w sobie powoduje, ze nastepny mecz wyglada zupelnie inaczej. Dolgopolov jest bardzo podatny na takie rzeczy a Fognini to jest trudny rywal kiedy nie jest gra na maxa. Mecz Fabio z Monfilsem byl bardzo dziwny. Wloch wygrywal 4-2 i zrobilo sie 4-5 a potem 7-5. Takie fale nie beda sprzyjac wygranej ale licze na to, ze to wlasnie Ukrainiec pomoze bledami. Lekko ponad 2 to jeszcze kusy byly normalnie ale praktycznie 3 na FF z Dolgo to gruba przesada. Szanse sa spore na pokonanie Ukrainca rowniez dlatego, ze ciezko bedzie Dolgo utrzymac taki poziom jak z Nadalem raczej nastapi zjazd ponadto Wloch zechce sie zrewanzowac za ostatnia przegrana gdzie gral kompletnie bez walki na sporym zmeczeniu. Dolgo lubi ryzykowac na linie niekonieczie takie cos bedzie wpadac a kontry Fogniniego sa niezwykle grozne. Po takim kursie warto.

pro100 761

pro100

Użytkownik
Fognini-Dolgopolov 2.82 Betcity
Widzę, że masówka na Ukraińca jest ogromna ale co tam. Ktoś pomyśli, wygrał z Nadalem to co by takiego Włocha nie pokonał. Ano dość długo już siedzę w tenisie i wiem, że pisze on inne scenariusze.
Fognini to firma bardzo wszechstronna, jego zagrania są nieprzewidywalne i często bardzo precyzyjne. Co by nie powiedzieć Monfils też był tutaj przytaczany jako człowiek w &quot; wielkiej formie &quot; a gdyby Fognini zachował trochę więcej koncentracji w drugim secie to do trzeciego w ogóle by nie doszło. Jak dla mnie value na Fogniniego jest i warto je pobrać
Jego zagrania są tak samo nieprzewidywalne jak jego głowa, gość jest debilem potrafi zagrać super seta a w następnym kładzie na wszystko lache i przegrywa seta do 1 albo 0.Nie wiem co Monfils robił przy swoim podaniu w 3 secie w meczu z nim bo gdyby Gael zachował więcej koncentracji to dzisiaj o żadnym Fogninim nikt by nie pisał, ja na tego świra więcej nic nie zagram i też odradzam go grać

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Murray - Raonic 1.72 2/10⛔
Unibet
A ja dzisiaj wbrew opinii większości idę w stronę Murray&#39;a. Nie będę tutaj cudów pisał, że Szkot jest w dobrej formie a Raonic nie i Andy na pewno to wygra. Andy&#39;emu do tej formy jest bardzo daleko, ogromne męczarnie z Veselym, trzy sety z Rosolem, duże problemy z serwisem, pasywna gra z mnóstwem UE przy próbie przyspieszenia. Dlaczego zatem gram Szkota? Bo po prostu jest graczem lepszym od Raonicia, potrzebuje ogrania po kontuzji, na AO i w Acapulco każdy kolejny mecz był coraz lepszy w jego wykonaniu. I dzisiaj też musi zagrać dużo lepiej niż z Czechem i moim zdaniem tak właśnie się stanie. Trzeba też podkreślić, że i Kanadyjczyk nie ma udanego sezonu, dopiero tutaj na Mastersie jakby się nieco odbudował. Nie przeceniałbym jednak zwycięstw nad Vasselinem (ciężkie 3 sety) i Fallą zbytnio. Z Kolumbijczykiem już to wyglądało nawet nieźle ale dzisiaj poprzeczka będzie zawieszona dużo wyżej. Zatem pomimo słabszej formy Szkota idę tutaj z pełnym przekonaniem w jego stronę, swoim returnem powinien zneutralizować serwis Raonicia i jak tylko przyzwoicie sam będzie trafiał podaniem to o wynik jestem spokojny.

galacticer07 25

galacticer07

Użytkownik
Zaraz meczyki się zaczynają, także coś ode mnie:
???? M.Cilić - N.Djokovic
M.Cilić @ 5.50

Kompletnie nie rozumiem tych kursów na Novaka. Rozumiem, że jest to genialny zawodnik, ale nie w tym turnieju i nie w tej formie. W przeciwieństwie do Cilicia, który gra ostatnio swój najlepszy tenis w karierze. Z każdym meczem aż chce się oglądać Chorwata. Ja się nie dam nabrać na tą grę bukmacherów i zaryzykuje w Marina. Nie interesuje mnie żadne H2H w którym jest 7:0 dla Serba. Normalny Djoko nie przegrywa seta z Gonzalezem. Myślę, że będzie tutaj niespodzianka, a jak się rozwinie sytuacja, zobaczymy.
???? A.Murray - M.Raonic
M.Raonic @ 2.10

To spróbujmy tego Raonicia, bo chłopak ma chyba jedną z niewielu szans pokonać Murraya. Szkot bez formy i nie oszukujmy się, sama ambicja Andy&#39;ego może nie wystarczyć. Co do Kanadyjczyka, chyba trafił z formą. Do tej pory prezentował się całkiem nieźle. I co najważniejsze Milos potrafi grać z Murrayem. Ja go spróbuje, polecam.

???? S.Wawrinka - K.Anderson
S.Wawrinka @ 1.18

Tutaj niespodzianki nie będzie. Genialna forma Szwajcaria. Anderson w niezłej dyspozycji, ale niestety, jeśli nic nadzwyczajnego się nie wydarzy, będzie to koniec turnieju dla zawodnika z RPA. Z taką grą, jak w poprzednich meczach Stan wygra ten turniej

Otrzymane punkty reputacji: +2
mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Dodig / Melo wygrają @ 1,62 Expekt ⛔ stb z 5-1, so good
Ćwierćfinał turnieju rangi ATP Masters, rozgrywanego na kortach twardych w Indian Wells, starcie etatowej pary Dodig/Melo z duetem Amerykańskim, sporadycznie ze sobą grającym - Isner, Querrey.
Dodig z brazylijskim partnerem Melo kiepsko rozpoczęli ten sezon, po ciekawych występach w Doha, w Melbourne odpadli w trzeciej rundzie. Następnie w Zagrzebiu i Rotterdamie nie wygrali żadnego meczu i sytuacja stała się kiepska, w jednym turnieju wystąpili osobno i to pomogło według mnie. Na kortach Indian Wells Tennis Park zaliczają dobre występy - najpierw zwycięstwo z parą Mirnyi/Youzhny a następnie trudny mecz z duetem Fleming/Hutchins.
Isner i Querrey sporadycznie grają w debla, kiedyś próbowali nawet regularnie ze sobą grać jednak współpraca im się nie układała i teraz najczęściej grają ze sobą w Davis Cupie. Jedyny ich argument w deblu to chyba świetny serwis, który i tak w Indian Wells nie jest tak skuteczny bo jak wiadomo nawierzchnia jest tutaj stosunkowo wolna w porównaniu do innych kortów twardych, o czym wielu tenisistów się już przekonało na własnej skórze. W obecnym turnieju pokonali Chardego i Simona, następnie Kubota i Lindsteda. Po nazwiskach tej drugiej pary można wywnioskować, że duża niespodzianka, jednak wystarczy spojrzeć na ich wspólne wyniki po turnieju w Melbourne i od razu to zwycięstwo robi mniejsze wrażenie.
Sądzę, że gra Dodiga i Melo w końcu weszła na właściwe obroty i Isner z Querreyem, czyli, nie oszukujmy się przeciętni debliści nie powinni być duetem nie do przejścia. Tak jak wyżej pisałem serwis nie będzie aż tak mocno wspomagał Amerykańskiej pary i wtedy się pojawią duże kłopoty.

abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Novak Djokovic - Marin Cilic @5,6⛔⛔ Unibet 2:1, trochę zabrakło
Chorwat jest obecnie w znakomitej formie, ostatnio wygrany turniej w Zagrzebiu, w Roterdamie znów finał i porażka z znakomitym wtedy Berdychem, lot do stanów i znów wygrany turniej w Delray Beach, tydzień odpoczynku i mamy go na Indial Well. Chorwat jest ewidentnie głodny gry po przymusowej abstencji. Zdarzają się mu głupie nie wymuszone błędy ale nie jest ich zbyt wiele, świetny serwis dający mu wiele łatwych pkt przy swoim podaniu, bardzo mocno bity crossowy bh będzie powodował przejście do defensywy Novaka,który nie gra tutaj jak na swoje możliwości. Cięgle wspomina o swojej pracy z Beckerem ale mam wrażenie, że jakoś pan BB nie speclalnie wpływa na polepszeniu gry Nole wręcz odrotnie, na korcie w tym sezonie jest &quot;przymulony&quot; dużo UE, przestoje w grze, co powoduje straty seta z takim grajkiem jak Gonzalez oraz blisko tego był nawet Hanesku w 1r mając 2xPSetową. Dodając do tego przegraną ostatnią przegraną Federer to &quot;wiedz, że coś się dzieje&quot;.
Pora na pierwszą wygraną Cilica w konfrontacjach z Novakiem, w których jest 7:0 dla Serba ale to odległe czasy i pora na zmianę, okazja ku temu wyśmienita.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
TO CO ROBI WAWRINKA TO SKANDAL ????
@Edit: Oglądałem Wawrzyna z Andersonem od drugiego seta i przeraził mnie widok gry zwycięzcy Australian Open. Facet popełniał przy swoim gemie serwisowym błędy na poziomie ITF. Nie zapomnę jak w drugim secie dał się przełamać bodajże do 0. Aut, DF, siatka, UE czy coś podobnego. W kolejnym gemie Anderson miał bodajże kolejnego BP i mecz prawdopodobnie już wtedy skończyłby się na dwóch setach, ale dziwnym trafem Wawrzyn wygrał 2 seta. Opis 3 seta pominę, bo wynik 1:6 chyba mówi nam jasno co zagrał Stanisław. Spusiaczył przed Federerem? Kto wie! ????

adrian0 374

adrian0

Użytkownik
▶ Djokovic N. -Cilic M. (21.5)
| ilosc gemow : | over |1.90 | ✅
1-6, 6-2, 6-3
▶ Djokovic N. - Cilic M. (0-4.5)
| mecz : gem handicap : | 2 | 1.72 | ✅

Bet365
Dużo już o tym meczu zostało powiedziane, większość osób łapie bajeczne kursy na win Cilicia ale ja proponuje trochę bezpieczniejszy wariant, czyli over oraz handi. Oczywiście Chorwat &quot;w gazie&quot; ostatnio co turniej to kończy go co najmniej w finale. Nole natomiast nie jest na pewno u szczytu formy, z resztą podobnie jak reszta czołówki (Andy, Rafa). Gdyby Novak był w formie sprzed roku pewnie takie typy nie miały by sensu ale dziś jak najbardziej tak. Indian Wells może być dla niego kolejnym turniejem z rzędu w którym nie obroni punktów wywalczonych rok temu. Jedyne co przemawia za Djokoviciem to H2H (7-0) oraz kiepski bilans Cilicia z graczami z TOP5 (wygrał 5 takich pojedynków, przy 25 porażkach).
Jeśli Cilic zapomni o swoim bilansie spotkań z Novakiem, będzie grał swój tenis, a serwis nie opuści go w najwonniejszych momentach to będzie mógł świętować wygraną.

Otrzymane punkty reputacji: +1
mozi 552

mozi

Użytkownik
Cilić - Djoković
1 @ 5.65 Pinnacle

Już wszystko wiadomo, Djoko słaby, Marin silny, ale czekając na mecz postanowiłem do... swoje 3 grosze, do tego pieca. Cilić mnie nie przekonał jeszcze specjalnie swoją grą w tym roku, ale fakt faktem, bilans 20:4 w 2014 robi wrażenie. Nie wiem jak się regeneruje, bo ciągle wygląda świeżo, może jakieś nowe środki ma od Gorana :cool: Nie wnikam, każdy orze jak może, Djoko? Jakby coś odstawił (to tak półserio). Wygląda... Normalnie, nie gra źle, ale nie ma błysku, nie wygrywa kluczowych punktów, zadziwiające błędy, przestoje... Nie ma tego czegoś. Mnie przekonuje fakt, że najlepszy tenis (w tym roku), Marin grał w najtrudniejszych (teoretycznie) meczach, więc średnia postawa ze słabym Robredo kompletnie mnie nie zniechęca. Djoković i H2H 0:7 to wymusza maksymalną koncentracje, kluczem będzie serwis, dodatkowa presja nie pomoże Serbowi.

berdshit 3,4K

berdshit

Użytkownik
Dolgopolov- Raonic 2,1 bet365✅

Spotaknie zawodników, którzy wyrzucili z turnieju głównych pretendentów do trofeum. Ide w tym meczu w kierunku Ukrainca, który juz od dłuższego czasu prezentuje bardzo dobra formę. Dolgo to taki typowy jezdziec bez głowy, nigdy nie można być pewnym co zrobi- agresywny gra, bardzo dobry serwis, w zasadzie w jego grze nie ma słabych stron na tą chwile. Spotkanie z Nadalem wygral wlasnie dzięki swojej formie i nieprzewidywalności która go cechuje. Raonic wygral wczoraj ze słabym Murrayem. Andy chyba jest kontuzjowany, bo to co wyprawiał na korcie wołało o pomstę do nieba. Forehand ala Niculesu nie da efektów w męskim tenisie. Pomimo tak załbej gry był w stanie przelamac 2 razy serwis Kanadyjczyka. Wiadomo Milosz to swietny serwis i ardzo fajny fh, ale z tego co widziałem w ich meczach na tym turnieju, to Dolgo wygra ten mecz. Licze na słabsze gemy serwisowe Kanadyjczyka z których to Dolgopolov powinien skorzystac.

interbulls 15

interbulls

Użytkownik
Alexandr Dolgopolov - Milos Raonic #2# 1.7 STS⛔
Witam. Spotkanie bardzo trudne do wytypowania z jednej strony pogromca Nadala z drugiej Murraya choć wiadomo obaj giganci tenisa nie są obecnie w swoich najwyższych dyspozycjach. Uważam, że zwycięży dzisiaj serwis Raonica, a pomoże mu do tego gorąca głowa Ukraińca . Fakt ostatnio w super formie Dolgo serwis, gra z kortku i jego nietypowe uderzenia ,ale zawsze trzeba mieć na uwadze fakt ,że nigdy nie wiadomo jak zagra następnego dnia. Kanadyjczyk wiadomo serwis serwis serwis i coraz lepszy forhend. W Acapulco z typem zawodnika który opiera grę na serwisie Andersonem Dolgo sobie nie poradził i myślę ,że podobnie i dzisiaj będzie.

lukasz121311 8

lukasz121311

Użytkownik
Alexandr Dolgopolov - Milos Raonic 2.34 Betfair ✅

Ja z całą pewnością idę w stronę Ukraińca. Oglądałem mecz Raonica z Murrayem i to co grali to po prostu dno. Masa błędów zarówno z obu stron. Raonic wiadomo głównie bazuje na serwie ale gdy ten nie siedzi to zaczynają się schody. Proste piłki potrafił kilkakrotnie uderzyć w siatkę. Natomiast Dolgopolov gra bardzo dobrze i myślę, że spokojnie sobie poradzi.

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
A.Peya/B.Soares vs R.Federer/S.Wawrinka. Match Result: A.Peya/B.Soares To Win Kurs: 2.15 Marathon za takie prezenty bukow trzeba szanowac ;) 6:4, 6:1 ✅
Dzieki bukmacherom i wczorajszej wygranej Szwajcarow z para Paes/Stepanek mamy swietny kurs na jedna z najlepszych par deblowych na swiecie. I chetnie z tego skorzystam. Osobiscie twierdze, ze jutro Szwajcarska para zakonczy turniej w Indian Wells dla mnie jest to troche inna polka tenisa deblowego. Nie twierdze, ze bedzie lekko i gladko, ale mysle, ze detale deblowe zadecyduja.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom