wonderkido
Użytkownik
Taaaak
No to dziś Kings grają mecz o wszystko w Calgary.Taaaak
Ja bym tego kompromitacją nie nazwał jak każda drużyna tak i LAK ma prawo do wypalenia. 2 Stany w niedługim odstępie to i tak świetny wynik, nie można grać non stop na poziomie nieosiagalnym dla innych. Taka sama sytuacja z San Jose. W LA brakuje mi świeżej krwi i myślę że to główna przyczyna tego że w tym sezonie nie poszło. Za to Flames są w PO i ja się bardzo cieszę, młoda perspektywiczna ekipa, która została nagrodzona za swoją grę w całym RS.No i obrońców tytułu nie ma w PO kompromitacja we wczorajszym meczu
A co Ty chciałeś oglądać u Amerykanów? Po raz kolejny przyjechali odmłodzonym składem, kilku zawodników z europejskich tafli.Yem, myślę że takiego browca to jest wskazane zrobić ????
Mistrzostwa Świata, na pewno będą interesujące ale i w tych drużynach gdzie są najlepsze perełki jeszcze grają Playoffy więc może niektórych zabraknąć. Nie miej jednak bilety na Kanadę i USA wyprzedane.
Wolę oglądać ich odmłodzonych niż NiemcówA co Ty chciałeś oglądać u Amerykanów? Po raz kolejny przyjechali odmłodzonym składem, kilku zawodników z europejskich tafli.