>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Info Aktualności, transfery, pytania i rozmowy dotyczące lig amerykańskich

sunxl 2,3M

sunxl

Typer
Krzychu asysta przy golu, dobry występ, jak oglądałem, z pewnością gdzieś się zapisał do notatek skautów, może nie tylko Panterów

jozzy22 774K

jozzy22

Użytkownik
Dla Krzysztofa Maciasia zakończył się turniej NHL Rookie Showcase, ale nie kończy się styczność z wielkim hokejem. Utalentowany napastnik dostał bowiem zaproszenie na training camp Charlotte Checkers, czyli ekipy z zaplecza NHL.

verno 1,1M

verno

Znawca - Hokej
WOW, co za trade, chyba mało kto się spodziewał takiej wymiany a raczej każdy skupiał się na ekipie Canucks gdzie problemy na linii JT Miller oraz Elias Pettersson więc najprawdopodobniej niedługo usłyszymy o JT Millerze. Anyway, Hurricanes mega wygrani.

1737810597917.png

Otrzymane punkty reputacji: +1291
verno 1,1M

verno

Znawca - Hokej
No i tak jak pisałem konflikt między JT Millerem oraz Eliasem Petterssonem zakończony. JT MIller wrócił na stare śmieci czyli do Rangersów, całkiem ciekawa sytuacja bo można rzec że "blokowali" jego rozwój na początku i nie dawali wystarczająco szans ale cóż nie mój cyrk nie moje małpy.

1738431448937.png
Post automatycznie złączony:

Kolejny trade, który się odbył pomiędzy Calgary oraz Flyers. Zdania mocno podzielone, niektórzy mówią że Calgary lepiej wyszło, inni że Flyers a jeszcze inni śmieszkują że 7th pick w 2028 przeważył na wymianie :D niech każdy oceni po swojemu ale nie da się ukryć że Kuzmenko będzie ważnym punktem w "wychowaniu" Michkova, Rosjanin obok na pewno młodemu pomoże i to był główny aspekt tej wymiany.

1738431813030.png

Kolejny trade między Canucks oraz Pigwinami. Najśmieszniejsze jest chyba to że drama między Eliasem Petterssonem a JT Millerem zakończyła się tak że w Canucks nie ma już Millera a mamy trzech Petterssonów :D
*Elias Pettersson F
*Elias Pettersson D
*Marcus Pettersson

1738432753379.png

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +632
verno 1,1M

verno

Znawca - Hokej
Jeszcze ciepły trade kilkanaście minut temu. Przebudowy ciąg dalszy, rekiny niedługo będą gryźć :D

1738433058558.png

Do góry Bottom