>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Aktualności, transfery, pytania i rozmowy dotyczące lig amerykańskich

yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=748015&amp;amp;navid=nhl:topheads
Opinie?
Łotysz dobry grajek z papierami na długoletnią karierę w NHL, ale ilość głosów mimo wszystko zaskakuje (dobrze Łotysze pogłosowali :razz ????
Wiadomo, że z każdego klubu ktoś powinien być stąd też znalazło się miejsce dla Nugenta-Hopkinsa, Ryana czy Faulka. Wśród bramkarzy jednak bym nieco zmienił Rinne, Price oraz Luongo na pewno zasłużyli. Dziwi mnie troszkę brak Fleury&#39;ego. Nie lubię zarówno jego jak i Pingwinów, ale na pewno swoimi występami zasłużył na All Star Game. Bobra i Howarda zastąpił bym kimś z trójki Halak, Fleury czy Bishop.
Głosowanie fanów to od jakiegoś czasu jedno wielkie nieporozumienie, bo nie ASG jadą nie najlepsi, tylko najpopularniejsi. Na szczęście ranga tego eventu jest już tak mała, że zawodnicy których pominięto nie będą się czuli jakoś bardzo dotknięci. Może od razu trzeba było wysłać całą drużynę z Chicago? :roll: Nie widzę sensu wymieniania wszystkich niezrozumiałych wyborów, ale jak inaczej wytłumaczyć obecność Seabrooka? Co on takiego zrobił w tym sezonie, że dostał tyle głosów? No chyba że zbłaźnienie się w Winter Classic daje +5000 głosów. Zaglądając do własnej zagrody - Carlson.. czwarty w ilości punktów wśród wszystkich D w lidze, +15, w większości spotkań praktycznie bezbłędny. Nie znalazł uznania w oczach kibiców. Brent Seabrook znalazł ???? Pomijanie Backstroma (41pts/41gp) to już taka mała tradycja, zasłużył na ten występ 2 razy bardziej od Oviego, ale co tam. Elias?? No ludzie... ASG nie powinien być nagrodą za przywiązanie do barw klubowych, tylko wyróżnieniem najlepszych zawodników. Elias oprócz 3 dobrych spotkań nie wyróżnił się absolutnie niczym. Jedyne na co będzie warto w tym roku zerknąć, to pokaz skillów przed spotkaniem. Co do strojów na ASG.. rzygam na sam widok, dawno nie widziałem czegoś tak obrzydliwego.
E: Na Łotwie Zemgus jest półbogiem, panuje tam prawdziwa euforia na punkcie tego chłopaka, powstają o nim piosenki, nawet władze kraju są zainteresowane jego poczynaniami. Głosował na niego praktycznie każdy - niezależnie od tego, czy ma coś wspólnego ze sportem. Taka koalicja ku poparciu rodaka. Trzeba też przyznać, że Girgs w tym małym szambie Sabres prezentuje się nad wyraz dobrze i jest to zasłużona nominacja.

kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
Otrzymane punkty reputacji: +21
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Nie miałem czasu na analizowanie tak więc posyłam screena przed MECZAMI ???? kursik rewelacyjny , stawki nie zdradzę ;) ale nie jest to grubo .. zobaczymy co z tego wyniknie.

rijo 407

rijo

Użytkownik
Dawno nie widziałem tak dobrego meczu jak ten wczorajszy w Nowym Jorku. Było dosłownie wszystko - od świetnych kibiców(Ci z NY to chuba najlepsi w lidze, macie jakieś inne typy?), po gole i kontrowersyjne decyzje, no i liczne przepychanki na boisku. Przez te złośliwości druga tercja trwała grubo ponad pół godziny. ????
Islanders z pełną werwą weszli w mecz, od początku mocno nacierali. Rangersi wyglądali tak, jakby grali przez ostatnie dni kilka ciężkich meczów. Nic im nie wychodziło, w defensywie niemal zamroczeni nie mogli nic poradzić, gdy Grabovski i Bailey w pierwszej tercji po prostu ich rozmontowali, piękna akcja, warto zobaczyć. W ataku znowu nie mieli za wiele do powiedzenia nawet wtedy, kiedy grali w przewadze. Aż smutno się patrzyło jak stali bezradnie kilka metrów przed bramką Halaka - który tak w ogóle rozegrał fantastyczny mecz - i wymieniali podania po całej szerokości.

Tak sobie myślę, że Islanders stać co najmniej na finał Konferencji.

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
Martin Brodeur zakończył karierę!
Jeden z najlepszych bramkarzy świata! Oprócz złotego medalu MŚ zdobył/wygrał wszystko co jest możliwe. Nie będę wypisywał jego rekordów z ligi, bo niestarczyłoby mi czasu. ;)
Kłaniam się i dzięki za emocje Martin!

Otrzymane punkty reputacji: +21
michbrze 387

michbrze

Użytkownik
Popatrzcie ile drużyna zawdzięcza goaliemu. W spore kłopoty wpada drużyna Kaczek nie mając za plecami Andersena. O miejsce w playoffach może być chyba spokojna, ale w odróżnieniu od buków ja tego ich pierwszego miejsca w dywizji nie byłbym taki pewien. Na około 4-6 tygodni odpadł jeszcze Vatanen, na 2-4 Beleskey, wczoraj lekka kontuzja Lindholma, nie wiadomo co z Sourayem. Czołówka punktowa Kaczek wyraźnie spóściła z tonu. A tymczasem za grę wzięli się LA Kings, Calgary trzyma poziom, Vancouver i San Jose nie odstają od reszty. Jestem ciekaw jak się to wszystko potoczy w tej dywizji. Ktoś wie czy kontuzja Andersena jest poważna i jak przedstawiają się prognozy na temat jego powrotu? Spójrzcie jak faworyzowane są Kaczki. Warto się chyba pobawić w wytypowanie innego zwycięzcy ????

Do góry Bottom