>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Aktualności, transfery, pytania i rozmowy dotyczące lig amerykańskich

rijo 407

rijo

Użytkownik
Wyśmiejcie mnie, ale muszę się upewnić...
Chodzi mi o przyznawanie punktów. Czy dobrze myślę?

Jest mecz Teamu X przeciwko Teamowi Y.

Jeśli:
* X wygra w 60&#39;, to dostaje 2 punkty, team Y zero.
* Jeśli będzie remis i w dogrywce wygra X, to X dostaje 2 punkty, a Y jeden.
* Jeśli będzie remis i w dogrywce mecz się nie rozstrzygnie, czyli będą potrzebne rzuty karne, w których wygra drużyna X, to X otrzymuje dwa punkt, a team Y jeden?

Nie jestem pewny tego ostatniego, bo dziś wyczytałem, że &quot;Za remis w dogrywce otrzymuje się 1 punkt (w statystykach remis w dogrywce liczy się jako porażka w dogrywce).&quot; :x

challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Jeśli:
* Jeśli będzie remis i w dogrywce mecz się nie rozstrzygnie, czyli będą potrzebne rzuty karne, w których wygra drużyna X, to X otrzymuje dwa punkt, a team Y jeden?
Nie jestem pewny tego ostatniego, bo dziś wyczytałem, że &quot;Za remis w dogrywce otrzymuje się 1 punkt (w statystykach remis w dogrywce liczy się jako porażka w dogrywce).&quot; :x
Jeśli nie zgubiłem twojego toku rozumowania to jest dokładnie tak jak opisałeś - za win w 60&#39; zwycięzca bierze 2 pkt a przegrany 0 a jeśli potrzebny jest dodatkowy czas gry (czy to dogrywka czy karne) zwycięzca bierze 2 pkt a przegrany 1 pkt.

J 7K

juanroman08

Forum VIP

Jeśli:

Tak jest na 100% :razz:

wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
Panowie a ja mam tutaj pytanie do was - ludzi którzy troszkę dłużej interesują się NHL. Czy jest coś takie w NHL jak powiedzmy w piłce nożnej u nas w Polsce, że powiedzmy Wisła ma kosę z Legią i się strasznie nienawidzą. Oglądając wczorajszy mecz, zresztą świetny Islanders- Detroit odniosłem wrażenie, że te drużyny za bardzo za sobą nie przepadają. Co chwilę dochodziło do jakiś awantur, kar itd. Mecz strasznie zażarty, dużo walki i dużo dobrego hokeja. Byłbym wdzięczny za jakieś info ;&gt;

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
@wisla
Oczywiście, że jest kilka takich przykładów. Jednym z głównych jest para Boston-Pittsburgh, gdzie obydwie ekipy prawie w każdym meczu notują bójkę na pięści. Pittsburgh nie przepada także za Flyers, wiadomo, derby Pensylwanii. Ekipy kalifornijskie również niezbyt się lubią, Predators zawsze grają tak, żeby było gorzej dla Kings, obydwie ekipy również nie wysyłają sobie sms-ów na święta. Bruins prawie zawsze tłuką sie z Habs, z resztą Bruins są jedną z najbardziej nielubianych ekip w lidze. Dodatkowe pary:
Rangers-Islanders
Capitals-Penguins
Blues - Blackhawks
Leafs-Canadiens
Flames-Oilers
Kings-Blackhawks
Mam nadzieję, że w jakimś stopniu pomogłem. (=

z tymi okularami Stępnia to trochę przegiąłeś:razz:.
Faktycznie, troszeczkę przesadziłem, sorry. (=
Co do dyskusji to dalej jestem zdania, że Kings grali słabo. W ich grze nie było takiej pasji i chęci zniszczenia rywala, który ich zwyczajnie wypunktował. Mam wrażenie, że gdyby była taka potrzeba, to Kings przegraliby jeszcze wyżej. Brakowało takiego zęba, Kings nie byli sobą w tym meczu. Zgadza się, że czasem cyferki obrazują poziom zaprezentowany przez obydwie ekipy w spotkaniu, jednak moim zdaniem Kings nie chcieli tego wygrać za wszelką cenę, a Dzikusy mając w swoim składzie kilku genialnych playerów po prostu to wykorzystały. Jeżeli nie grasz na 100% w meczu z Dzikusami w Minneapolis to jest mało prawdopodobne, że wywieziesz stamtąd dwa punkty, choć i czasem to nie wystarcza, co doskonale pokazuje ich spotkanie przeciwko Nutkom.

kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
@DeepRed
ja bym do tego dorzucił:
Bruins- Canadiens
Bruins- Flyers
Canucks- Flames
Jets- Canadiens
to tyle dodatkowego co mi przychodzi do głowy ????

Otrzymane punkty reputacji: +6
deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
O Bruins i Habs napisałem, ogólnie pisałem to tak na szybko, gdyby się głębiej zastanowić, to pewnie znalazłoby się tych par jeszcze kilka. ????

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Penguins - Flyers
Bruins - Canadiens (Ciagłe bójki Lucica z Emelinem)
Rangers - Devils

Corey Perry &amp; John Scott (Sharks) vs. wszystkie ekipy kalifornijskie. ????

Do góry Bottom