>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Aktualności, transfery, pytania i rozmowy dotyczące lig amerykańskich

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Ostatnio Alfie zakończył karierę, a w ostatnich dniach taką samą decyzję podjęli Tomas Vokoun oraz Jarkko Ruutu. Pierwszy jeden z lepszych czeskich bramkarzy jaki występował w lidze w ostatnich 15 latach, drugi grający w rodzimej lidze i ostatnio w szwajcarski Biel Fin, który znany był przede wszystkim z dobrego boksu na lodzie i czasami zbyt ostrych wejść, troszkę na granicy jakiś zaburzeń psychicznych :p ????
Chociaż Tomkowi też zdarzyło się zmierzyć na pięści z rodakiem Jarkko Miikkom KIprusoffem ;)
https://www.youtube.com/watch?v=MpL02NlcvOk
I popisy Jarkko:
https://www.youtube.com/watch?v=cbp_5Q1IhXw

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
No i jednak Calgary spuchło i mają już 6 porażek z rzędu. Jednak są za słabi na tak mocną konferencję. Z ósemki powinno jeszcze niedługo wypaść Winnipeg, a na ich miejsce wejść Minnesota i mamy chyba najmocniejszy możliwy skład w play-off na zachodzie. No może zamiast Nashville wolałbym Dallas, ale chyba marne szanse mają Dallas biorąc pod uwagę ile bramek tracą.

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik

Brakowało jedynie w tej akcji podkładu Benny Hilla.

Jak dla mnie gol roku w jakiejkolwiek kategorii.

Otrzymane punkty reputacji: +21
betowiec 12,7K

betowiec

Użytkownik
Mam pytanie do bardziej doświadczonych fanów NHL, w tamtym roku o ile się nie mylę meczów na otwartych arenach było kilka, w tym sezonie będą jeszcze jakieś oprócz LAK vs SJS ? Bo coś nie mogłem się doszukać innych w kalendarzu.

challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Rinne to jak na moje póki co najlepszy bramkarz w lidze, co ten goalie wyprawia na lodzie to jest po prostu mistrzostwo :!:
Kido nie póki co ale najlepszy w lidze od jakichś 3 sezonów!!!
Może wcześniej mógł rywalizować o to miano z Lundqvistem ale obecnie jest poza zasięgiem dla innych. Takie jest moje zdanie.

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Challenger z całym szacunkiem ale w tamtym sezonie to Rinne był totalnie bez formy i co chwilę kontuzjowany także nie przesadzalbym z takim wnioskiem. Poza tym w tamtym sezonie Bober, Lundqvist, Price i Varlamov to byli top goalies ligi ;)
W tym sezonie przede wszystkim Fin bez kontuzji może pokazać pełnię umiejętności, takie oto moje zdanie :razz:

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=748015&amp;amp;navid=nhl:topheads
Opinie?
Łotysz dobry grajek z papierami na długoletnią karierę w NHL, ale ilość głosów mimo wszystko zaskakuje (dobrze Łotysze pogłosowali :razz ????
Wiadomo, że z każdego klubu ktoś powinien być stąd też znalazło się miejsce dla Nugenta-Hopkinsa, Ryana czy Faulka. Wśród bramkarzy jednak bym nieco zmienił Rinne, Price oraz Luongo na pewno zasłużyli. Dziwi mnie troszkę brak Fleury&#39;ego. Nie lubię zarówno jego jak i Pingwinów, ale na pewno swoimi występami zasłużył na All Star Game. Bobra i Howarda zastąpił bym kimś z trójki Halak, Fleury czy Bishop.

Do góry Bottom