>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Adamo80

S 245

sparks88

Użytkownik
Nie zrozumiałeś aluzji. Nie odbieraj tego jako atak, ale pokora w branży jest bardzo potrzebna.
Liczę na to, że coś zagrałeś z moich typów bo wszystko weszło
Korzystam z własnej wiedzy i doświadczenia, która mnie rzadko zawodzi.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Nie zrozumiałeś aluzji. Nie odbieraj tego jako atak, ale pokora w branży jest bardzo potrzebna.

Korzystam z własnej wiedzy i doświadczenia, która mnie rzadko zawodzi.
Aha to ok. Niestety na tym forum hejt i atak to już taka norma, że nawet jak ktoś coś napisze jak ty bez złych intencji to też już się tak nastawiam. Być pokornym to ja się nauczyłem już po roku bukmacherki ???? Pzdr

Otrzymane punkty reputacji: +6
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
LM: Sporting vs Legia - Sporting wygra do 0 kurs: 1,95 buk: forBET wysoka stawka
Nie będę się bawił w handi. Legia tym razem może być bardzo skupiona na obronie, żeby nie było znowu blamażu, ale i nie będzie raczej grała ofensywnie, a nawet jak - Sporting ma świetną formację defensywną. skoro Real nie mógł się przedrzeć przez tą szczelną zaporę to nie zrobi tego tym bardziej Legia.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Jeśli chodzi o mecz Legii to mogę się mylić bo nie śledzę Extraklasy i nie wiem na jakim poziomie jest Zagłębie, ale wydaje mi się, że to jest niemożliwe żeby Legia kolejny raz nie wygrała. Podobno Pazdan miał już grać (ale to info z poniedziałku i z tego co mówił wczoraj w trakcie meczu z BVB). Dostali oklep, mają kiepską formę i myślę, że teraz motywacja będzie już ogromna. Jak bym był piłkarzem Legii to nie wyobrażał bym sobie po prostu kolejnej wpadki u siebie. Delikatnie może coś pogram na Legię. Zresztą taki mechanizm &quot;odkupienia grzechów&quot; obserwuję bez przerwy w piłce. No chyba, że forma Legii jest jednak tak tragiczna, że już nawet motywacja nie starczy. No jest jeszcze możliwe, że chcą się pozbyć trenera i wtedy też nie zagrają na maxa.
edit// zagrałem tak:
Legia Warszawa - Zagłębie Lubin kurs: 1,75 buk: forBET mała stawka ⛔ (edit w trakcie meczu: jednak TRAGEDIA to już teraz pewne. Grajcie co się da na Sporting ! )

Legia Warszawa EH:-1- Zagłębie Lubin kurs: 2,85 buk: forBET mała stawka ⛔ (edit w trakcie meczu: jednak TRAGEDIA to już teraz pewne. Grajcie co się da na Sporting ! )

Jeśli nie będzie jakiegoś specjalnego grania przeciw trenerowi uważam, że wygrają. Zmiana składu n BVB była na tyle dziwaczna i niezrozumiała, że przedstawiłem swoją teorię w dziale poświęconym temu meczowi. Jeśli ta teoria jest prawdziwa z Zagłębiem Legia zagra w optymalnym składzie i naprawdę zagra na 200%. Jak zwykle na forumku bywa, niektórzy przed meczem z BVB pisali o różnych atutach Legii, jak przegrała, każdy już chce ich potopić. Tym razem przed swoją publicznością nie przegrają. Oczywiście to tylko wszystko założenia i teorie bo Legia poziom sportowy ma bardzo słaby, Zagłębie jednak - mistrz remisów i typowy średniak polskiej ligi też nie prezentuje mega poziomu.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
LM: Sporting vs Legia - Sporting EH-1 kurs: 1,60 buk: forBet wysoka stawka
LM: Sporting vs Legia - Sporting EH-2 kurs: 2,50 buk: forBet średnia stawka
LM: Czy Legia przegra wszystkie mecze w swojej grupie - TAK, kurs 3,00 buk: Fortuna - wysoka stawka
W trakcie meczu z Zagłębiem postanowiłem pograć tak i dołożyć na długoterminówkę. Mimo Pazdana i innych gra Legii nie wygląda dużo lepiej i to mówię nie znając jeszcze wyniku końcowego i nie będzie to miało wpływu na moją opinię. Postanowiłem już teraz pograć w obawie o spadki kursów.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
M gladbach - Barcelona + Sporting L. - Legia W. + Celtic - Man.City + NK Dinamo Zagrzeb - Juventus Turyn kurs AKU: 3,42 buk: forBET średnia stawka ⛔⛔⛔
M gladbach - Barcelona(DNB) + Sporting L.(EH:-1) - Legia W. + Celtic - Man.City kurs AKU: 2,24 buk: forBET średnia stawka ⛔⛔⛔

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Celtic Glasgow - Manchester City + Sporting CP - Legia Warszawa + FC Sevilla (DNB) - Olympique Lyon kurs AKU: 2,06 buk: forBET wysoka stawka ⛔⛔⛔
Sporting CP (EH:-1) - Legia Warszawa + Celtic Glasgow - Manchester City(EH:-1) kurs AKU: 2,80 buk: forBET średnia stawka ⛔⛔⛔
Celtic Glasgow - Manchester City + Borussia M&#39;gladbach - FC Barcelona(DNB) + Sporting CP - Legia Warszawa + NK Dinamo Zagrzeb - Juventus Turyn + FC Sevilla (DNB) - Olympique Lyon kurs AKU: 2,93 buk: forBET wysoka stawka ⛔⛔⛔
LM: Sporting vs Legia - Sporting EH-2 kurs: 2,50 buk: forBet wysoka stawka ⛔⛔⛔

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Celtic Glasgow - Manchester City + Sporting CP - Legia Warszawa kurs AKU: 1,58 buk: forBet bardzo wysoka stawka ⛔⛔⛔
To wydaje mi się najpewniejsze na tą kolejkę i zagrałem mocno

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
W związku z brakiem Pazdana dołożyłem jeszcze następujące bety:
Sporting CP - Legia Warszawa Sporting powyżej 2,5 goli kurs: 2,10 buk: forBET wysoka stawka
⛔⛔⛔
Sporting CP - Legia Warszawa powyżej 4,5 goli kurs: 4,45 buk: forBET średnia stawka
⛔⛔⛔
Sporting CP - Legia Warszawa powyżej 5,5 goli kurs: 7,75 buk: forBET średnia stawka
⛔⛔⛔
Sporting CP - Legia Warszawa powyżej 3,5 goli kurs: 2,55 buk: forBET średnia stawka
⛔⛔⛔

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Borussia M&#39;gladbach - FC Barcelona + Arsenal Londyn - FC Basel + Ludogorets Razgrad - Paris Saint- Germain kurs AKU: 2,53 buk: forBET średnia stawka ✅✅✅
Arsenal Londyn (EH:-1) - FC Basel + Ludogorets Razgrad - Paris Saint- Germain kurs (EH:-1) AKU: 3,38 buk: forBET średnia stawka ✅✅✅
Arsenal Londyn - FC Basel + Ludogorets Razgrad - Paris Saint- Germain kurs AKU: 1,75 buk: forBET wysoka stawka ✅✅✅
Jak widać głównie gram na PSG i Arsenal. Na Man City pograłem wcześniej grubo w dubelku ze Sportingiem z wczoraj. W grupie A po remisie PSG-Arsenal oba zespoły muszą się spiąć aby walczyć o awans z grupy, a rywale z jakimi się dzisiaj zmierzą są 1 lub nawet 2 klasy niżej. Także może decydować bilans bramek dlatego handi. Mimo, że nie ufam angielskim drużynom spróbuję z Arsenalem i już spróbowałem z City. Co do Barcelony kurs 1,40 to nie jest jakieś value, ale to jeden z najlepszych klubów świata i nie sądzę aby zagrożeniem była Borussia, która spisuje się przeciętnie w LM tzn wysoka przegrana z City 4:0 to nawet nie przeciętnie.

Po zakończonej kolejce rozliczę wszystkie typy.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Atletico Madryt - Bayern Monachium kurs: 2,50 buk: forBET mała stawka
Tu kieruję się przeczuciem. Na mnie Atletico nie robi takiego wrażenia jak kiedyś.
Adamo czy mógłbyś podawać stawki w formacie liczbowym bo bez tego temat jest zupełnie nieczytelny.
Mój cyrk, moje małpy... Kwestia stawek została wytłumaczona 2 razy. To, że nie robię jak wszyscy nie oznacza, że robię źle. Powiedzmy, że dla ułatwienia to wygląda tak: mała stawka to 1/10, średnia stawka 5/10, wysoka stawka 10/10 przy czym u mnie wysokie stawki mogą być czasami i 100/10 dlatego nie bawiłem się w formaty liczbowe. Myślę, że każdy może jakoś wg swojego budżetu stawkować bo rozumie co to jest mała, średnia i wysoka. A jeśli chodzi o statystyki to mają one bardziej charakter poglądowy bo najważniejsze jest żebym ja sam wiedział czy jestem na plusie czy na minusie i ja to oczywiście wiem. Tym nie mniej jeśli mam w podsumowaniu 20 stawek wysokich na plus i 20 na minus to jest oczywiste czy jestem na plus czy na minus. Zanim jednak napisałeś tego posta zastanawiałem się nad zmianą tego określania i być może wprowadzę jakiś zapis w stylu 1/10 itd. Trudność polega na tym, że nie mam określonego budżetu. Po prostu gram jak mi się chce, przy czym co do małych i średnich stawek to jest zawsze od 1/10 do 9/10 w wysokich to jest już różnie co też opisywałem wcześniej.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Kolejny ku..wa raz tracę przez angielski zespół. Tak, niestety ten forumek bardziej przeszkadza niż pomaga bo wyłącza własne myślenie i analizę. Taki świetny miał być ten Man City. Miałem podświadomie obawy, pamiętałem Celtic jaki potrafi być u siebie, a MIMO TO wszystko to zignorowałem bo wszystkie typy były na Man City ! Kiedy w ogóle tu nie wchodziłem lepiej mi szło. Może czas znowu dać sobie spokój. Generalnie straciłem na tej kolejce, ale na szczęście dzięki dzisiejszym typom nie ma katastrofy. W każdym razie City potopiło mi mnóstwo betów. Szkoda słów.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
LM: Sporting vs Legia - Sporting wygra do 0 kurs: 1,95 buk: forBET wysoka stawka ✅✅✅
Nie będę się bawił w handi. Legia tym razem może być bardzo skupiona na obronie, żeby nie było znowu blamażu, ale i nie będzie raczej grała ofensywnie, a nawet jak - Sporting ma świetną formację defensywną. skoro Real nie mógł się przedrzeć przez tą szczelną zaporę to nie zrobi tego tym bardziej Legia.
✅✅✅

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
LM: Sporting vs Legia - Sporting EH-1 kurs: 1,60 buk: forBet wysoka stawka✅✅✅
LM: Sporting vs Legia - Sporting EH-2 kurs: 2,50 buk: forBet średnia stawka⛔⛔⛔
LM: Czy Legia przegra wszystkie mecze w swojej grupie - TAK, kurs 3,00 buk: Fortuna - wysoka stawka
W trakcie meczu z Zagłębiem postanowiłem pograć tak i dołożyć na długoterminówkę. Mimo Pazdana i innych gra Legii nie wygląda dużo lepiej i to mówię nie znając jeszcze wyniku końcowego i nie będzie to miało wpływu na moją opinię. Postanowiłem już teraz pograć w obawie o spadki kursów.
....

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Polska vs Dania - Polska i pow. 2,5 goli w meczu kurs: 3,60 buk: STS stawka: 2/10 ✅✅✅
Bet postawiony za darmowy bonus z STS bardziej for fun i dla lepszego oglądania nie jest jednak zupełnie kosmiczny. Polska po Euro zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie i wpadka u Kazachów tego nie zmieni. Dania bardzo przeciętny zespół. Pow. 2,5 goli po Polska gra u siebie, a wiadomo jak piłkarze lubią się popisywać. Obstawiam wynik: 2:1.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Albania - Hiszpania+ Macedonia - Włochy + Polska - Armenia kurs AKU: 2,28 buk: STS stawka: 3/10 ✅✅✅
Wybrałem Hiszpanię i Włochy ponieważ po zdobyciu 1pkt mają na świeżo w świadomości zdobycie punktów. Owszem Albania może się postawić, ale nie na tyle aby nie przegrać ze znajdującą się w całkiem dobrej formie pod wodzą nowego szkoleńcowca Hiszpanii. Jeśli chodzi o Macedonię to zespół kilka klas niższych. Polska nawet bez Milika poradzi sobie z Armenią.

Do góry Bottom