Jeśli chodzi o mecz Legii to mogę się mylić bo nie śledzę Extraklasy i nie wiem na jakim poziomie jest Zagłębie, ale wydaje mi się, że to jest niemożliwe żeby Legia kolejny raz nie wygrała. Podobno Pazdan miał już grać (ale to info z poniedziałku i z tego co mówił wczoraj w trakcie meczu z BVB). Dostali oklep, mają kiepską formę i myślę, że teraz motywacja będzie już ogromna. Jak bym był piłkarzem Legii to nie wyobrażał bym sobie po prostu kolejnej wpadki u siebie. Delikatnie może coś pogram na Legię. Zresztą taki mechanizm "odkupienia grzechów" obserwuję bez przerwy w piłce. No chyba, że forma Legii jest jednak tak tragiczna, że już nawet motywacja nie starczy. No jest jeszcze możliwe, że chcą się pozbyć trenera i wtedy też nie zagrają na maxa.
edit// zagrałem tak:
Legia Warszawa - Zagłębie Lubin kurs: 1,75 buk:
forBET mała stawka
(edit w trakcie meczu: jednak TRAGEDIA to już teraz pewne. Grajcie co się da na Sporting ! )
Legia Warszawa EH:-1- Zagłębie Lubin kurs: 2,85 buk:
forBET mała stawka
(edit w trakcie meczu: jednak TRAGEDIA to już teraz pewne. Grajcie co się da na Sporting ! )
Jeśli nie będzie jakiegoś specjalnego grania przeciw trenerowi uważam, że wygrają. Zmiana składu n BVB była na tyle dziwaczna i niezrozumiała, że przedstawiłem swoją teorię w dziale poświęconym temu meczowi. Jeśli ta teoria jest prawdziwa z Zagłębiem Legia zagra w optymalnym składzie i naprawdę zagra na 200%. Jak zwykle na forumku bywa, niektórzy przed meczem z BVB pisali o różnych atutach Legii, jak przegrała, każdy już chce ich potopić. Tym razem przed swoją publicznością nie przegrają. Oczywiście to tylko wszystko założenia i teorie bo Legia poziom sportowy ma bardzo słaby, Zagłębie jednak - mistrz remisów i typowy średniak polskiej ligi też nie prezentuje mega poziomu.