>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Adamo80

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Wybory Parlamentarne: Wynik procentowy Nowoczesna.pl poniżej 5,5% + LM: Bayern M. vs Din. Zagrzeb + LM: FC Barcelona vs Leverkusen kurs łączny: 1,90 buk: Totolotek WYSOKA stawka
STS obniżył linię na Nowoczesną do 4,5% więc to też pewno wejdzie, ale nie chcę ryzykować, w Totolotku została jeszcze linia 5,5%. Obecnie nic nie wskazuje aby Petru przekonał do siebie więcej wyborców, a start z jego list osób powiązanych w przeszłości z PO jest dodatkowym zniechęceniem. Bayern gra u siebie, Dinamo to będzie &quot;chłopiec do bicia&quot;. Wygrali co prawda z Arsenalem, ale grali u siebie i badziewiów z PL nie ma co nawet porównywać. Zresztą ta wygrana tylko wzmacnia typ na Bayern bo na pewno nie zlekceważą przeciwnika. Oczywiście w kursie 1,10 na Bayern nie ma żadnego value, ale kieruję się w typach z wysokimi stawkami głównie bezpieczeństwem. Co do Barcelony poprzedni remis powoduje, że 2 raz tego nie powtórzą, grają u siebie. Leverkusen to nie są oczywiście jakieś ogórki i w 1,25 na Barcelonę też nie ma żadnego value, ale chyba bardziej się boję w tym becie o Bayern. Barcelona jestem pewny wygra. Oczywiście trzeba się liczyć z jakimiś kontuzjami itd, ale nie chcę już czekać bo boję się, że Totolotek za chwilę obniży linię na Nowoczesną.

BILANS:
8 x WYSOKA STAWKA ✅
3 x średnia stawka ✅
7,5 x mała stawka ⛔

3x WYSOKA STAWKA :?:
1 średnia stawka :?:
Jak jest ktokolwiek kto gra jakieś moje typy to niech da znać, najlepiej w formie punkcików reputacji ???? Dzięki

Otrzymane punkty reputacji: +2
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
LM: FC Barcelona vs Leverkusen + PO poniżej 28% kurs łączny: 2,00 buk: STS WYSOKA STAWKA
I jeszcze dołożyłem, bo linia na PO jest wciąż 28%, a to niezłe value. Kurs spadł, ale nadal do gry.
BILANS:
8 x WYSOKA STAWKA ✅
3 x średnia stawka ✅
7,5 x mała stawka ⛔

4x WYSOKA STAWKA :?:

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Celta - Barcelona + Bilbao - Real Madryt kurs łączny: 2,36 buk: STS 1/2 średnia stawka ⛔
Celta - Barcelona (EH:-1) kurs : 2,42 buk: STS mała stawka ⛔
Bardzo dobre kursy na Real i Barcelonę po 1,53, szczególnie Barcelonę. Może tego już nie być za dużo w sezonie. Real czeka ciężki bój, ale po występie z Grenadą będą bardzo skoncentrowani. Barcelona w optymalnym składzie pewno rozjedzie Celtę.
BILANS:
8 x WYSOKA STAWKA ✅
2,5x średnia stawka ✅
8,5 x mała stawka ⛔

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
BATE Borisov vs Roma (DNB) + Bayern (EH-1.0) vs Din. Zagrzeb +
Barcelona vs Leverkusen + Arsenal vs Olympiakos kurs łączny: 3,29 buk: STS mała stawka ⛔
BILANS:
8 x WYSOKA STAWKA ✅
2,5x średnia stawka ✅
9,5 x mała stawka ⛔

Zwracam uwagę na stawkowanie. Mała stawka to minimum około 1/10 wysokiej i 1/5 średniej. Oznacza to, że małymi gram &quot;żeby lepiej się oglądało&quot; czy dlatego, że gram w ciemno lub zupełnie ciemno lub w oparciu o inne typy.
Wczorajszy mecz Barcelony do 80 min to był czas kiedy sobie przysięgałem &quot;nigdy więcej nie grać czegoś co będzie dużo później&quot;. Mam tu oczywiście bety powiązane z PO i Nowoczesną grane WYSOKIMI stawkami 2 tygodnie temu. Bałem, się, że kursy i linie spadną i rzeczywiście spadły na PO, ale &quot;zapomniałem&quot;, że i w Barcelonie może przez 2 tyg. wiele się zmienić i się zmieniło i miałem horror. Są chyba troszkę wypaleni poprzednim sukcesem. Widać, że mają ogromny potencjał, ale nie ma jakiejś złości sportowej, przełamywania własnych barier. Dopiero tą Barcę pełną walki i determinacji zauważyłem gdzieś od 70 min. Oczywiście brak Messiego zrobił swoje. Po meczu Suarez powiedział coś takiego, że obrońcom pucharu nie wypada i to jeszcze u siebie przegrywać. Nie było mowy o 1 miejscu z LM czy jakiś aspiracjach i marzeniach np. zdobycia 2 razy pod rząd LM ale, &quot;że nie wypada&quot;. Jak dla mnie na dzień dzisiejszy Barcelona nie zdobędzie LM. Typuję Real albo Bayern.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Atl. Madryt (DNB) - Benfica + Juventus (DNB) - Sevilla + Szachtar - PSG (DNB) kurs łączny: 2,18 buk: STS mała stawka ⛔
Te AKU ostatnio mi nie wchodzą za dobrze, postaram się grać single lub duble. Niby małe stawki, ale po co grać jak się przegrywa ???? ?

BILANS:
8 x WYSOKA STAWKA ✅
2,5x średnia stawka ✅
10,5 x mała stawka ⛔

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
LE: Legia - Napoli + Wybory Parlamentarne 2015 - zwycięzca bez PiS i PO - ZL kurs łączny: 2,85 buk: STS średnia stawka :?:
LE: Legia - Napoli (EH: -1) kurs: 2,90 buk: STS mała stawka ✅
Jak zobaczyłem kurs na Napoli to byłem pewien, że coś będzie ok 1,30, a tu proszę - 1,95. Ludzie - prezenty rozdają. Ma grać podobno rezerwowa kadra Napoli, ale to od pierwszych minut, a na ławce będzie podstawowa. Napoli to kilka klas wyżej niż obecna Legia. Jeszcze sezon temu kiedy był Radovic można by było coś pomyśleć, nie dzisiaj kiedy Legia sama przeżywa wzloty i upadki. W kursie 1,95 na Napoli a także na handi jest niezłe value. Jeśli się można czegoś obawiać to tylko tego, że Napoli nie zależy na LE.
BILANS:
8 x WYSOKA STAWKA ✅
2,5x średnia stawka ✅
9,5 x mała stawka ⛔

2x średnia stawka :?:

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Atl. Madryt - Real Madryt kurs: 2,35 buk: STS mała stawka ⛔
Powiem tak. Gra Atletico kompletnie mnie nie przekonuje. Realowi oczywiście nie będzie łatwo, ale da radę. Po przerwie wracają Bale i Ramos czyli wyjdzie w zasadzie optymalny skład. W Atletico brak Koke, ale to nie ma aż takiego znaczenia. Można powiedzieć, że oba zespoły w optymalnych składach. Oglądałem poprzedni mecz Atletico i uważam, że to nie jest optymalna forma. Jakościowo oczywiście Real również ich pokonuje. Jestem jakoś tu spokojny, że Real to ogarnie.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Barcelona bez Messiego traci 50% swojej wartości, ogladając mecz z Leverkusen oczy mnie bolały od tego jak oni grają (wygraną zawdzięczają tylko i wyłącznie ogromnej ilości szczęścia),
Ja bym powiedział, że nie szczęścia tylko determinacji tak od 75 min. Jak by z tych oparów powstało jeszcze trochę paliwa. Przez te 15 min. było widać tą Barcelonę z zeszłego sezonu, pełną złości sportowej, determinacji i walki. Wcześniejsze 75 min grali jak &quot;by im się należało&quot; każde zwycięstwo. Najbardziej uderzyła mnie jednak wypowiedź jednego z zawodników po meczu (nie pamiętam już dokładnie kogo), który powiedział, że nie wypada obecnemu mistrzowi LM przegrywać u siebie. Hallo ! Nie było mowy o celach w LM o przyszłości tylko, że nie wypada u siebie przegrywać. Jeśli oni mają taki stan ducha, wobec braku Messiego, Iniesty i paru innych, w obliczu tak krótkiej ławy obecnie, to do końca zakazu transferowego czyli stycznia 2016 r. mogą próbować jechać na tych oparach do końca roku. Dosyć dobrze to opisywał użytkownik Konar w dziale LM. Sevilla oczywiście też nic specjalnie nie gra i ta słabość jest w zasadzie jedynym argumentem za Barceloną. Oczywiście Suarez czy Neymar nadal mają świetną formę, ale reszta, a Marc-André ter Stegen w szczególności to porażka na całego. Gościu ostatnio na słuszną krytykę mediów się obraził i powiedział, że każdego obcokrajowca się źle traktuje. W meczu z Leverkusen po ewidentnym błędzie miał pretensje do wszystkich tylko nie siebie.
Może więc dobrym betem byłby BTS ? Sam nie wiem. z 2 strony Barcelona to Barcelona, ma zakodowany wysoki poziom i wobec słabości Sevilli nie wiem czy 1x jest sens grać. Chyba mecz tylko do obejrzenia i sprawdzenia co się tak naprawdę dzieje w Barcelonie niż do grania.
edit// jednak Claudio Bravo będzie grał więc z BTSu się wycofuję.
Aż tak źle ta kadra nie wygląda:
Lista powołanych na mecz z Sevillą
Ter Stegen, Claudio Bravo, Douglas, Piqué, Rakitić, Sergio, Dani Alves, Suárez, Neymar, Mascherano, Bartra, Munir, Jordi Alba, Sandro, Sergi Roberto, Mathieu, Cámara i Gumbau.
Nie zagrają:
Messi, Iniesta, Rafinha, Adriano i Vermaelen
Zdecydowałem się zaryzykować trochę i jednak wobec powrotu Claudio Bravo gram na Barcę, a raczej przeciw Sevilli
Sevilla - Barcelona kurs: 1,90 buk: STS mała stawka ⛔ (a jednak, problemy są chyba w Barcie, meczu niestety nie mogłem oglądać)

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Bayern - Dortmund + Atl. Madryt - Real Madryt (DNB) kurs łączny: 2,43 buk: STS mała stawka ✅
BILANS:
8 x WYSOKA STAWKA ✅
2,5x średnia stawka ✅
10,5 x mała stawka ⛔

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Irlandia - Niemcy + Szkocja - Polska (DNB) kurs łączny: 2,70 buk: STS mała stawka ⛔
Irlandia - Niemcy + Szkocja - Polska kurs łączny: 3,90 buk: STS mała stawka ⛔
Ja powiem tak. Pierwszy chyba raz tak odważnie i z przekonaniem gram na Polskę. Pominąwszy całą tą narodową, naszą otoczkę, na papierze, ale faktycznie mamy kadrę zdolną do walki o wysokie i bardzo wysokie cele, nie tylko teraz tutaj w EL do ME. Z wyjątkiem paru grajków z naszej rodzimej extraklasy mamy zawodników grających w czołowych klubach Europy i zawodników również tam się wyróżniających. Oczywiście Lewy, ale też Milik z Ajaxu czy Krychowiak z Sevilli, Błaszczykowski, Piszczek. Do tego po wcześniejszych meczach, nawet tym 3:1 z Niemcami widać, że drużyna się rozumie i potrafi stwarzać sobie naprawdę dużo sytuacji. Troszkę niedomaga skuteczność, ale Szkocja to nie Niemcy. Szkocja na pewno postawi bardzo ciężkie warunki, ale grają tam zawodnicy z beznadziejnej PR i to jeszcze z średniej i dolnej części tabeli (Aston Villa, Hull, Cardiff). Paru w Celticu. Na papierze to my rządzimy i faktycznie również. Oczywiście Szkocja walczy o przetrwanie, ale my również możemy już teraz zagwarantować święto narodowe i piłkarze o to się postarają grając jednak z mniejszą presją niż Szkocja. Co do meczu Niemców z Irlandią, przeciw Irlandii podobne argumenty co przeciw Szkocji - jakość piłkarzy. Niemcy również już mogą sobie zagwarantować wyjście z 1 miejsca wszystko dalej wygrywając. Media w Niemczech nie wyobrażają sobie innego scenariusza. Oba typy jak widać łącznie wychodzą dużym kursem. Szczególnie drugi gdzie kurs zbliży się do 4,00, a szansa na wejście jest dosyć duża.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
EL ME: Irlandia - Niemcy(DNB) + Szkocja - Polska(pow 1,5 goli) + Wybory Parlamentarne: PO poniżej 29,5% kurs łączny: 2,19 buk: STS średnia stawka ⛔ (edit// mam nauczkę aby się nie łasić na marne kursy na podbicie - mowa oczywiście o niemcach dnb)
Co do Niemców już wcześniej pisałem. W meczu Polski wszyscy piszą o BTS więc ja bezpieczniej idę w pow. 1,5 gola. Wiadomo Szkocja musi zaryzykować a i my mamy czym straszyć w ofensywie. Poprzednio było 2:2. Na sam koniec &quot;przyprawa&quot;, którą chyba będę już stosować aż do dnia wyborów czyli under PO w wysokiej linii 29,5% (!). Wobec kolejnej afery tym razem z urządzaniem się przez byłego Prezydenta już nie wiem kto może przypuszczać, że PO zdobędzie więcej niż 29,5%.
BILANS:
8 x WYSOKA STAWKA ✅
1,5x średnia stawka ✅
12,5 x mała stawka ⛔

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
PO poniżej 24% kurs: 2,42 buk: STS WYSOKA STAWKA
PO poniżej 26% kurs: 1,80 buk: STS WYSOKA STAWKA
Oprócz już pogranych wcześniejszych linii, jakie podawałem postanowiłem jeszcze dołożyć to. Uważam, że linie obecnie są wystawione za wysoko. Społeczeństwo ma już serdecznie dość rządów PO-PSL. Elektorat PO albo nie pójdzie na wybory wcale (jak ja) albo odda głosy na Petru, ZL czy Korwina i Kukiza. Na PiS pójdzie natomiast zmobilizowany elektorat czekający od 8 lat na to. Do tego PO nic nie robi, tzn nie robi nic mądrego aby poprawić notowania. Teraz mamy wpadkę Komora bo jak ze sra...ką musiał już teraz urządzać swój instytut. Jedynie co robi PO i mainstremowe media to straszenie Maciarewiczem co już bardzo mądrze odparła Szydło podając Gowina na szefa MON. A nie zapominajmy, że za chwilę i &quot;kelnerzy&quot; mogą się znowu uaktywnić i myślę, że w ostatnim tygodniu kampanii będzie jakaś bomba. Sondaże także przewidują ok 20-25%. Od samego początku ja też tak uważam, ale w tej chwili skłaniam się ku raczej 20% niż 25%. Buki jak by nie dostosowywały się do tego i linie wciąż są ustawione na poziomie 28, 26 i 24%. Trzeba korzystać bo to w tej chwili jest nawet pewniejsze niż under Petru. Nie ukrywam też, że to trochę pograłem aby w razie czego zneutralizować wtopę z underem Petru.
BILANS:
8 x WYSOKA STAWKA ✅
1,5x średnia stawka ✅
12,5 x mała stawka ⛔

6x WYSOKA STAWKA :?:

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Uwaga tak na szybko: skontrowałem undery na Nowoczesną wobec sondaży i tego, że sam myślę, że to nie wejdzie. Dodałem też parę nowych betów. Podam dzisiaj później, bo kiedyś trzeba spać ???? Piszę od razu, jak ktoś gra moje typy to żeby wiedział, że lepiej ze stratą, ale uciekać od tych underów.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Więc tak jak pisałem wcześniej skontrowałem Nowoczesną na over 5,5%. Tak czy inaczej będę stratny 65% stawki więc bez względu na wynik rozliczę ten zakład jak przegrany, żeby nie było kreatywnych statystyk ????

I dodatkowo pograłem takie bety:
Wynik procentowy Nowoczesna.pl powyżej 6,5% kurs: 1,85 buk: STS WYSOKA stawka :?:
EL ME: Niemcy - Gruzja + Polska(DNB) - Irlandia + wybory: PO poniżej 28% kurs łączny: 1,98 buk: STS WYSOKA STAWKA:?:
Wynik procentowy PSL poniżej 7,5%
kurs: 1,80 buk: STS WYSOKA stawka :?:

Więc tak: Nowoczesną podbiłem trochę jako kontrę do underów, a trochę bo myślę, że naprawdę osiągną dobry wynik. Niemcy po przegranej z Irlandią nie wyobrażam sobie aby nie wygrali u siebie z Gruzją. Polsce wystarczy remis dlatego zabezpieczam się DNB. Mimo wygranej Irlandii z Niemcami nie widzę niesamowitej jakości w tym zespole. Niemcy wyszli tam aby przegrać ! U nas pełna mobilizacja. PSL - sprawdziłem wszystkie sondaże i nikt im nie daje więcej niż 6%. To była też koalicyjna partia władzy więc nawet miejscowy elektorat może sobie odpuścić.
BILANS:
8 x WYSOKA STAWKA ✅
1,5x średnia stawka ✅
12,5 x mała stawka ⛔

9x WYSOKA STAWKA :?:

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Litwa - Anglia - Litwa strzeli kurs: 2,05 buk: STS 1/2 mała stawka ⛔
Litwa(1x) - Anglia - kurs: 2,66 buk: STS 1/2 mała stawka ⛔ (ja i moje dziwne typy za małe stawki... ???? Bez komentarza, jak teraz pograłem co nigdy nie robię przeciw faworytowi to 0:3 ???? )
Gram w stronę Litwy. Anglia jedzie na wycieczkę. Brak wielu podstawowych zawodników oraz pewno... motywacji. Litwa gra u siebie, może sprawić niespodziankę. Oczywiście na papierze nawet 2 skład Anglii jest silniejszy od Litwy, ale gram to małą stawką trochę intuicyjnie.

BILANS:
8 x WYSOKA STAWKA ✅
1,5x średnia stawka ✅
13,5 x mała stawka ⛔

9x WYSOKA STAWKA :?:

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Wobec dynamicznie zmieniającej się sytuacji, mam na myśli wyciek mailii od Stonogi znowu warto grać undery Nowoczesnej. Tak więc wycofuję się z kontrowania (niestety u buka nie mogę ???? ). Warto zagrać under 5,5 po kursie 2,25 buk STS. Jak zwykle zaspali ???? Stonoga może zmieść Petru z szalupy ratunkowej. Dołożyłem jeszcze na PSL poniżej 7,5%. Jestem pewny, że to wejdzie. 4 lata temu mieli 8,34% więc teraz po Jarubasie i 8 latach koalicji ?

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Wynik procentowy PSL poniżej 7,5% kurs: 1,78 buk: STS WYSOKA stawka :?:
Postanowiłem zwiększyć stawkę na under PSLu. Niby mają ten swój żelazny elektorat złożony z nepotyzmu i kolesiostwa na każdym szczeblu, ale jednak 8 lat koalicji i ogromna niechęć do rządu zrobią swoje i nie powinni przebić poziomu 7,5%. Linia jest ustawiona dość wysoko. Oczywiście kwestia Burego i przekrętów jest też ważna. 4 lata temu kiedy ludzie nie chcieli głosować na PiS, a w modzie była PO, PSL miała dokładnie 8,34% to jest zaledwie 0,84% mniej niż linia 7,5% (!), a minęło 4 lata. Do tego w PiSie mamy Wojciechowskiego wywodzącego się z ruchów chłopskich. Wobec tego wszystkiego i praktycznie wszystkich sondaży w których PSL nie przebija 7,5% myślę, że po underach PO to drugi najlepszy bet na te wybory. !

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Wynik procentowy PSL poniżej 7,5% kurs: 1,85 buk: Totolotek WYSOKA stawka :?:
Wobec kolejnego sondażu gdzie PSL ma 5,5% i moich własnych przypuszczeń postanowiłem jeszcze dołożyć po lepszym kursie 1,85 w Totolotku

Otrzymane punkty reputacji: +6
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Wynik procentowy KUKIZ&#39;15 powyżej 6,5% kurs: 1,75 buk: Totolotek WYSOKA stawka :?:
Ugrupowanie przeżywało wzloty i upadki, ale ostatecznie się uformowało i startuje. Kukiz jest obecny często w mainstremowych mediach. Raz mówi, że poprze PiS, ale umie też ładnie dyskutować i z ZL jak i PO i nie ma głupich wpadek jak KORWIN. W wyborach prezydenckich wynik 20%, teraz linia ustawiona na 6,5%. Większość sondaży daje mu ponad 6,5%. Myślę, że elektorat antysystemowy, ale też inni pójdą za Kukizem.
BILANS:
8 x WYSOKA STAWKA ✅
1,5x średnia stawka ✅
13,5 x mała stawka ⛔

12x WYSOKA STAWKA :?:

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Wybory: SENAT A.Stanisławek (PiS) - K.Cugowski (niezależny) kurs: 1,80 buk: STS średnia stawka
Dzięki za typ BartezGambler
BILANS:
8 x WYSOKA STAWKA ✅
1,5x średnia stawka ✅
13,5 x mała stawka ⛔

12x WYSOKA STAWKA :?:
3x średnia stawka :?:

Do góry Bottom